2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

bize de verdi doktorumuz almadım henüz piyasada yokmuş onun yazdığı aramam lazım doktorumu ama neden kullanmak istemiyosun? hamileyken demir damlaları hakkında bişeyler duymuştum ama hatırlamayamadım

bize de verdi doktorumuz almadım henüz piyasada yokmuş onun yazdığı aramam lazım doktorumu ama neden kullanmak istemiyosun? hamileyken demir damlaları hakkında bişeyler duymuştum ama hatırlamayamadım

kullanmak istememek değil çocuk doktoru 6 ay bitsin öyle başla dedi aile hekimi şimdi başla dedi eşim de çocuk doktoruna çok güveniyo biz de onun dediği gibi 6. ayda başlayacaz şimdi acd3 kullanıyoruz deviti bıraktık mesela ben duymadım demir hakkında bişi ama inşallah yanlış yapmıyorumdur

Bizde 15 günlükten bu yana acd3 kullanıyoruz.
Demiri 6. ayda başlatacak doktorumuz.Rahatsızlıkları dışında başka bişey kullanmadık.

Bizimki bıraz daha ileri o yuzden dıkkat edıyoruz :-( ek gıdada da sımdıye kadar armut kıvı muz kabak yoğurt milupanın sütlü pirinçlisini denedim bisey olmadı Allah a şükür bi elme ilk verdim o kızarttı ya alerjısı var ya da ılk aldıgı besındı ondan oldu bı daha denıcem elmayı da.
Ben çamaşırlarını sabuntozuyla yıkıyorum yumusatıcı yok.
Sacına da mustelanın konak önleyıcı sampuanını kullanıyorum ama işe yaramıyo sureklı sac derısı kepeklenıyo ona bı care bulamadım malesef

Bizde doktorumuz önerisiyle deviti bıraktık ve acd3 kullanıyoruz ama bıze demırı baslattı gunluk 4 damla ile basladık

Geçmiş olsun tekrar.
Babe nin konak önleyici şampuanı da çok iyi,denemek istersen eczanelerde satılıyor.

teşekkür ederim canım:) ay bence de çok ya döne döne sordum 7-8 dedi. hiç içime sinmiyo daha başlamadım dur biraz daha araştırayım. hem güvenilir bir doktorunuz varmış bence gönül rahatlığıyla onun dediğini yapabilirsiniz... yav ben bu sağlıkçılara niye hiç güvenemiyorum ki? :44:
canım peki kiloya göre nasıl kullanılıyor gittikçe artan mı azalan mı? benim tosun 6900 olmuş da teyzesi
bu aralar bizim cadı huy değiştirdi akşam her zamanki gibi 8-9 arası yatıyor sabah 6da ayakta eskiden 7,5 -8 di
sersem gibi oldum

canım benim 7-8 normal kilosuna göre maşallah subhanallah kilosuna tatlışıma gayet iyi damla kiloya göre artan oluyo diye biliyorum.. kilosu fazla olsaydı daha fazla olacaktı sağlıkçılara ben de hiiç güvenmiyorum kız kardeşim tıp 5. sınıf yüzüne diyorum inanmıyorum size diye
bizimkisi saatler alıınca geç kalkmaya başladı çok şükür babası işe gideceği zaman uyanıyo o uyandırıyo bizi ama geceleri uyanmaya başladı bu seferde ağlayıp duruyo anlamadım sebebi ne sürekli huy değiştirip duruyolar anlamadım.. biz çanakkaledeyiz akşam ezanı saat 8 de okunuyo bu da karanlık olmadı diye uyumuyo sabah ezanı uyanmıyoruz namaza o kalkacak diye imsağa ayarladık saati düşün o derece saatçiyiz sabah ezanı akşam ezanı çalar saat mübarek kızım

Bizde 15 günlükten bu yana acd3 kullanıyoruz.
Demiri 6. ayda başlatacak doktorumuz.Rahatsızlıkları dışında başka bişey kullanmadık.

neden 6. ayda demir onu dedi mi ben sormayı unuttum da 15 günlükken bize deviti verdi ama başka doktordu biz bu doktoru yeni keşfettik

Selam kızlar nasılsınız. Ben bişey sorcm size. Benim emirn gözleri hep capak bi türlü geçmedi doğduğundan beri var. Doktor normal 8 aya kadar olur ddi. Gündüzleri toplasan 2 3 saat uyumuyo. Geceleri kırk sefer kalkıyo. Sersem gibi oldum artık benim gibi olan var mi normal mi bu

selam iyiyiz canım sen nasılsın emir bebek nasıl bizim de çapak oluyodu ama 2,5 aylıkken o da elleri gözüne değdiği için damla verdi aile hekimi onu damlattım bi kaç kere ellerini sürekli temiz tuttum geçti şimdi hiç olmuyo canım sen de ellerini yıka sürekli gözlerine götürmesine izin verme geçer belki.. bu aralar benim rana hanım da geceleri saat başı kalkıyo artık şaftım kaydı kız acıkmış dün gece ben altını açtım iyi mi uyandı hanfendi yarım saat uyutmak için salla sersemlik ben de de var yani merak etme inşallah büyüdükçe düzelir diyecem ama düzelmiyo yahu

slm canım benmki gündüzleri 2 3 saat uyuyo fakat gece her saat uyanıo bende yanım alıyorm emzirmek için uyuyp kalıyorz uyanınca beşiğe koyyorm yine böyle sabah oluoy

Selam kizlar nasilniz bugun kizima asisini vurduk acaba nasil olur pek giremiyorum kaynanam var birde kizim durmaz oldu bugunlerde uyyo sonra Hemen kalkiyo napacagimi sasirdim HIc birseye vaktim olmuyo iyisiniz umarim kendini ze iyi bakin

neden 6. ayda demir onu dedi mi ben sormayı unuttum da 15 günlükken bize deviti verdi ama başka doktordu biz bu doktoru yeni keşfettik
Canım 3,5 yaşındaki kızımında doktoru aynı zamanda.Kızıma da 6.ayda başlatmıştı.Sormak hiç aklıma gelmedi.
Kızıma devit vermişti.Bu kez acd3 yazdı hatta eşim siz Irmak a başka damla yazmıştınız diye söyleyince,birbirinin muadili sayılır artık bunu veriyoruz diye..
Çok geçmiş olsun oflum, bizde de vardı fakat geçti.Doktor bize de ,endişelenmeyin normal bebeklerde olabilliyor demişti.Masaj yapmamızı önermişti.Adını hatırlayamadım şöyle ampül gibi plastik tüplerin içinde su var göz için ondan kullanın dedi.
Ben yüzüne hiç ıslak mendil kullanmıyorum,
Çapak ve yüzünde alerjiden dolayı bir sürü minik sivilceler olduğu dönem,günde birkaç kez kaynatılıp,ılıtılmış suyla gözünü,yüzünü siliyordum.
Bir de bilmem yaparmısın ama ben sütümle de arada siliyordum.
Şimdi iyiyiz.

Uykuya gelince çok değişkenler ama benimki de uykuyu sevmeyenler sınıfından.

Geçmiş olsun tekrar.
Babe nin konak önleyici şampuanı da çok iyi,denemek istersen eczanelerde satılıyor.

Deneme yanılmayla gıdıyorum ıste konak gıbı de degıl saac derısı pul pul dükülüyo .
Kızlar bu arada galıba benım melegım soğuk aldı galıba süreklı öğürüyo napmalıyım

kızlar merhaba,

uzuuuuuuuuunnnn bir aradan sonra nihayet ben de geldim.anladığım kadarıyla hepimiz bebeklerimiz tarafından linç edilmiş haldeyiz

ben de kızımla uğraşıyorum,sağolsun gündüz uykumuz nerdeyse hiç yok,hala leyla gibiyim 4,5 aydır toparlayamadım kendimi

çok şükür senin adına çok sevindim canım Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin evladınızı dört gözle analı babalı büyütün inşallah

iyi pazarlar kızlar

ben salıya ev taşıyorum inşallah.2 çocukla evi toparlamak zor oluyor,maalesef küçük de hasta 1 haftadır,epey kötü,zayıfladı,öksürük,ateş,balgam,burun akıntısı,emmek istememe...yani ne ararsanız var.Bir de gece uyumuyor,çok yoruldum cidden

ben pert oldummmm iice kafayı yicem kızım kucağımdan inmıor hiç

allah yardımcın olsun canım kolay gelsin şimdiden. benimkide gece her saat emmeye uyanıyo bir defa mama veriodm uyumadan önce artık gecede vericem bide öyle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…