- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.681
bize de verdi doktorumuz almadım henüz piyasada yokmuş onun yazdığı aramam lazım doktorumu ama neden kullanmak istemiyosun? hamileyken demir damlaları hakkında bişeyler duymuştum ama hatırlamayamadımgeçmiş olsun hadi bundan da kurtuldunuz :) bize de sağlık ocağında verdiler dedim miydi bilmiyorum ama çocuk doktoru kullanma deyince kullanmayacam ben.. bu arad 7-8 damla çok olmamış mı çocuk kabız olur bak dikkat et bize 4 damla demişlerde sağlık ocağında diğer topiklerde de kilosuna göre vermişler damla sayısını
bize de verdi doktorumuz almadım henüz piyasada yokmuş onun yazdığı aramam lazım doktorumu ama neden kullanmak istemiyosun? hamileyken demir damlaları hakkında bişeyler duymuştum ama hatırlamayamadım
kullanmak istememek değil çocuk doktoru 6 ay bitsin öyle başla dedi aile hekimi şimdi başla dedi eşim de çocuk doktoruna çok güveniyo biz de onun dediği gibi 6. ayda başlayacaz şimdi acd3 kullanıyoruz deviti bıraktık mesela ben duymadım demir hakkında bişi ama inşallah yanlış yapmıyorumdur
aynen ben de kızarıklık olduğu zman dermatopu kullanıyorum malum kortizonlu.. ama doktorum bana bukadar sınırlandırma getirmedi..ben dalin sıvıyla yıkıyorum yumuşatıcıda kullanıyorum..ama mantıklı tabiki bu sınırlandırmalar. buarada doktor kontrolümüz vardı ek gıda konusunda henüz erken dedi alerjik bi bünyesi olduğu için geç başlatma taraftarı.alerjileri çok artar ilerde astım hastası olma ihtimalini doğurur deyince bişey diyemedim istiyodum halbuki yoğurt falan başlayım diye.
evet saçında kepeklenmeler olmustu çok ama mustelanın jeli çok iyi geldi artık olmuyor.
kullanmak istememek değil çocuk doktoru 6 ay bitsin öyle başla dedi aile hekimi şimdi başla dedi eşim de çocuk doktoruna çok güveniyo biz de onun dediği gibi 6. ayda başlayacaz şimdi acd3 kullanıyoruz deviti bıraktık mesela ben duymadım demir hakkında bişi ama inşallah yanlış yapmıyorumdur
Bizimki bıraz daha ileri o yuzden dıkkat edıyoruz :-( ek gıdada da sımdıye kadar armut kıvı muz kabak yoğurt milupanın sütlü pirinçlisini denedim bisey olmadı Allah a şükür bi elme ilk verdim o kızarttı ya alerjısı var ya da ılk aldıgı besındı ondan oldu bı daha denıcem elmayı da.
Ben çamaşırlarını sabuntozuyla yıkıyorum yumusatıcı yok.
Sacına da mustelanın konak önleyıcı sampuanını kullanıyorum ama işe yaramıyo sureklı sac derısı kepeklenıyo ona bı care bulamadım malesef
geçmiş olsun hadi bundan da kurtuldunuz :) bize de sağlık ocağında verdiler dedim miydi bilmiyorum ama çocuk doktoru kullanma deyince kullanmayacam ben.. bu arad 7-8 damla çok olmamış mı çocuk kabız olur bak dikkat et bize 4 damla demişlerde sağlık ocağında diğer topiklerde de kilosuna göre vermişler damla sayısını
teşekkür ederim canım:) ay bence de çok ya döne döne sordum 7-8 dedi. hiç içime sinmiyo daha başlamadım dur biraz daha araştırayım. hem güvenilir bir doktorunuz varmış bence gönül rahatlığıyla onun dediğini yapabilirsiniz... yav ben bu sağlıkçılara niye hiç güvenemiyorum ki? :44:
canım peki kiloya göre nasıl kullanılıyor gittikçe artan mı azalan mı? benim tosun 6900 olmuş da teyzesi
bu aralar bizim cadı huy değiştirdi akşam her zamanki gibi 8-9 arası yatıyor sabah 6da ayakta eskiden 7,5 -8 di
sersem gibi oldum
Bizde 15 günlükten bu yana acd3 kullanıyoruz.
Demiri 6. ayda başlatacak doktorumuz.Rahatsızlıkları dışında başka bişey kullanmadık.
Selam kızlar nasılsınız. Ben bişey sorcm size. Benim emirn gözleri hep capak bi türlü geçmedi doğduğundan beri var. Doktor normal 8 aya kadar olur ddi. Gündüzleri toplasan 2 3 saat uyumuyo. Geceleri kırk sefer kalkıyo. Sersem gibi oldum artık benim gibi olan var mi normal mi bu
Selam kızlar nasılsınız. Ben bişey sorcm size. Benim emirn gözleri hep capak bi türlü geçmedi doğduğundan beri var. Doktor normal 8 aya kadar olur ddi. Gündüzleri toplasan 2 3 saat uyumuyo. Geceleri kırk sefer kalkıyo. Sersem gibi oldum artık benim gibi olan var mi normal mi bu
Canım 3,5 yaşındaki kızımında doktoru aynı zamanda.Kızıma da 6.ayda başlatmıştı.Sormak hiç aklıma gelmedi.neden 6. ayda demir onu dedi mi ben sormayı unuttum da 15 günlükken bize deviti verdi ama başka doktordu biz bu doktoru yeni keşfettik
Çok geçmiş olsun oflum, bizde de vardı fakat geçti.Doktor bize de ,endişelenmeyin normal bebeklerde olabilliyor demişti.Masaj yapmamızı önermişti.Adını hatırlayamadım şöyle ampül gibi plastik tüplerin içinde su var göz için ondan kullanın dedi.Selam kızlar nasılsınız. Ben bişey sorcm size. Benim emirn gözleri hep capak bi türlü geçmedi doğduğundan beri var. Doktor normal 8 aya kadar olur ddi. Gündüzleri toplasan 2 3 saat uyumuyo. Geceleri kırk sefer kalkıyo. Sersem gibi oldum artık benim gibi olan var mi normal mi bu
Geçmiş olsun tekrar.
Babe nin konak önleyici şampuanı da çok iyi,denemek istersen eczanelerde satılıyor.
Bu arada kocişte akıllandı gıbı kızlar su cümleyı kurdu
" Annemler senı çekiştirirken ben sustum ve buna musade ettım benım en buyuk hatam senı korumamak ve onların senın hakkında konusmasına izin vermek oldu "
Yanı annesının doldurusuna geldıgını ıtıraf ettı sonunda ve akıllanmıs buna bı daha musade etmeyecekmıs.. Evımdeyım huzurluyum Allah a sükür..
çok sevindim senin adına valla hem kızın için hem de eşin için ama bişi sölimm mi ev gibisi yok kendi evinde olduktan sonra herşey daha iyi daha güzel oluyo eşin daha anlayışlı oluyo bebeğinle daha sakin ilgilenebiliyosun insanın psikolojisi yerinde olduktan sonra gerisi geliyo zaten çok şükür anladı sevgili eşçazın :) ama erkeklerde oluyo bzen ben artık eşime odunlaşmaya başladın diyorum gülüyo :44::44::44::44:
benim kızım maşallah diyeyim nazar değmesin geceleri gazı olmadığı sürece saat 9 dan sonra derin uykuya dalıyo bazen çok kalklıo bazen 2 kere falan sabah da babası işe gideceği için bizi uyandırıyo 7 buçuk gibi akşamları rahatım gündüzleri de büyüdükçe rahatladım birbirimizi anlıyoruz artık onunla oynuyorum kahkahaların bini bi para müzik dinliyoruz bol bol yemek yaparken özellikle gerçekten büyüdükçe farklılaşıyo yaramaz değil ama çok inatçı siniri kalktığı zaman durduramıyosun altını değiştireceğim zaman keyfine diyecek yok çünkü ben bezini alır almaz dönüyogeri yakalayabilene aşk olsun ben çevirince sinirleniyo karışmayacakmışım ona kaç kere yorgan yıkadığımı ben bilirim ya kusuyo yada çişini yapıyo mındar olduk iyice valla yarın ya da cumartesi hoppalamız gelecek bakalım nasıl tepki verecek çok merak ediyorum senin melike kaç aylık bu arada yazmışsındır belki görmedim du bi bakayım
sen benim kızı anlatmışsın canım
kızlar merhaba,
uzuuuuuuuuunnnn bir aradan sonra nihayet ben de geldim.anladığım kadarıyla hepimiz bebeklerimiz tarafından linç edilmiş haldeyiz
ben de kızımla uğraşıyorum,sağolsun gündüz uykumuz nerdeyse hiç yok,hala leyla gibiyim 4,5 aydır toparlayamadım kendimi
iyi pazarlar kızlar
ben salıya ev taşıyorum inşallah.2 çocukla evi toparlamak zor oluyor,maalesef küçük de hasta 1 haftadır,epey kötü,zayıfladı,öksürük,ateş,balgam,burun akıntısı,emmek istememe...yani ne ararsanız var.Bir de gece uyumuyor,çok yoruldum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?