2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Offf offf be zaman benım bu kızımın poposu duzelecek yaa.....
Tam herseyı ıyı gıdıyo dedık sımdı de ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı aldıgı kıloyu da gerı verdı ne yemek istıyo ne bısey... Huzursuz kusuyo napcam ben bunu ya?????
Iyı olsun dıye dıkkat ettıkce bısey çıkarıyo kızlar ya bı saldım cayıra mevlam kayıra dıyemedım hep elım üstünde ona ragmen bı yerlerden bısey buluyo hep (((

gecmis olsun canim ya normal kontrolde mi ortaya cikti yoksa bi sıkntisi mi oldu uzuldum ya bebisin cok nazli rabbim sabir versin bu da gecer insallah uzulme

oflu nasılsın görüşmeyeli

merhaba kızlar nsl sınız bende zeynep berram la uğraşıyorum sağ ayamızda pev var doğuştan içe dönük tedavimiz sürüyor zorlu süreci atlattık çok şükür alçıya filan alındı ufak bi operasyon geçirdi şimdi ayakkabı kullanıyoruz sizden haberler neler :)

cnm bnm oğlumun gözleride öyleydi damlalar kullandım fayda etmedi.kanallar tıkalıymış masajla açılır dediler..sonra ben oğlumun yüzünü yıkamaya başladım günlük yıkıodum bu arada başka bi dr danda randevu almıştım 5 gün sonrayaydı.dr a gidene kadar çapaklanma geçti.yinede dr a gittim bi karışım yazdı bu kanalları açmaya yönelik dedi diğer damlalar iltihap için onlar hiç bi fayda etmez demişti.ama hiç ilacı kullanmadım çünkü geçti.yaklaşık 1 aydır yok çok şükür rahatladık.tavsiyem sende günlük yıka..

Mustafazeynebim canım iyiyim sen nasılsın. Çok geçmiş olsun size de. Inşallah düzelir her şey. Bu arada emirn fotosu albümde var görmek isteyenler görebilir

Mustafazeynebim canım iyiyim sen nasılsın. Çok geçmiş olsun size de. Inşallah düzelir her şey. Bu arada emirn fotosu albümde var görmek isteyenler görebilir

Albüme baktım ama göremedim ,neyi yanlış yaptım :44::44:

Çok çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bebişine .

canım çok geçmiş olsun ya şimdi daha iyi değil mi pev ne onu bilmiyorum gerçi inşallah düzelir bir an önce

gecmis olsun canim ya normal kontrolde mi ortaya cikti yoksa bi sıkntisi mi oldu uzuldum ya bebisin cok nazli rabbim sabir versin bu da gecer insallah uzulme

Hemde ne naz anlatamam yanı adını nazlı koysaymısım keske ucan kystan etkıkenıyo ya (
Canım sureklı kusmaya baslayınca doktora goturduk normal muaynenın tamamı temız cıktı bı de ıdrara bakalım dedı ordan cıktı
Rabbım tum hasta olan bebişlere sıfa annelerıne de moral ve sabır versın

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl büyüyolar mı bizimki 4 aylık kontrolünde 7 kilo olmuştu
biz çok iyiyiz 5 aylık olduk ek gıdaya başladım sayılır elma püresi ve yoğurt veriyorum birde yemeklerin tadına baktırıyorum ilerde zorluk çekmesin diye siz nasıl yapıyosunuz ek gıdaya başladınız mı
birde dişimiz çıkıyor sanırım sürekli eller ağzında 2 3 gündür de iştahı yok çok huysuzlaştı bebişlerinizin dişi çıktı mı

maşallah meleğine biz pek iyi değiliz canım ya kilo alımımız yavaşladı ve çok huysuzuz ben de elma suyu püresi armut suyu veriyorum ama daha yoğurda başlamadım pazardan süt alıp mayalayacam sonra verecem çorbasını da yapacam yedirecem çünkü benim kız beni emmiyo yani emiyo ama oynuyo yani yalandan emiyo bugün çok ağladı dişine doktor daha var çıkmaz dedi bilmiyorum amabugün beni çok üzdü kızım çok

belki biyeri ağrıyordur canım ağladığında hareketlerine bak neresine götürüyo elini orası ağrıyordur yaren ağladığında ya elini ağzına götürüyo yada kulaklarını çekiştiriyo diş çıkartırken kulaklara da ağrı yapıyomuş ya ondan diyorum jel sürmeden kesinlikle uyutamıyorum ağlaya ağlaya bi hal oluyor
kızın çok hareketliyse ondan kilo alımı yavaşlamıştır canım kaç kilo kızın kaç kilo doğdu bizimde kilo alımı yavaşladı ilk aylarda daha çok kilo alıyordu bu ay az kilo almış gibi geliyo bana yarın sağlık ocağına gideyim diyorum normalde 5 aylık kontrolü yok ama kilo almışmı merak ediyorum kızımda oyun oynayarak emiyodu bende iyicene acıkana kadar emzirmedim ondan sonra güzel emdi ama sanki artık sütüm yeterli gelmiyo gibi devam sütüne başlamayı düşünüyorum

bakıyorum valla ellemediğim yeri kalmadı ama dudağını büzüyo içini çek çek ağlıyo başka bişi yok bi de söyleniyo ağlarken tamam çok tatlı oluyo ama içim de bi tuhaf oluyo..

aynı gün doğmuş bizim bebişler benim kız 2660 doğdu her ay 1 kilo aldı sıkıntı yoktu ama bugün gittik bizim de yoktu kontrol sağlık ocağına gittik elbisesiyle tarttılar 6475 geldi haftaya aynı kıyafetle getir almadıysa mamaya başlayacaz dedi çok hareketli benim kız yatakda dönüyo poposunu kaldırıp ilerlemeye çalışıyo ama çok zayıf geliyo gözüme napacam bilmiyorum sen de götür yarın ona göre başlarsın canım

evet canım aynı gün doğmuş bizim cimcimeler
canım kilosu doğduğu kiloya göre gayet iyi moralini bozma belki geçen ay kakasını yapmamıştı tartıldığında bu ayda yaptıktan sonra tartıldı o yüzden aldığı kilo az gibi olabilirmiş çocuk doktoru bana böyle söylemişti her ay 1 kilo aldığını düşün 12 aylık olunca 14.660 kilo olur genellikle 2 yaşındaki çocuklar bu kiloda oluyo biz 3330 gr doğduk hep kıyafetlerle tartılıyoruz canım yani 7 kilo kıyafetli hali 300-400 gr kıyafeti vardır yaren de çok zayıf geliyo gözüme canım ama normal bizim bebekler çıtı pıtı kız olacaklar
maşallah canım kızına bizimkide öyle canım yüz üstü yatırdığımda ıhh ıhh diye diye itmeye çalışıyo kendini göbeğide kaldırmayı başardılar mı emeklemeye başlayacaklar herhalde

sağlık ocağına gittim 320 gr almış ve 2 cm uzamış az kilo almış dedim doktor persentil tablosuna baktı 6 aylık bebek değerlerine göre ortalama bir değerde 2 ayın toplamı 1 kilodan fazla ise problem yok endişelenme dedi

ayni yaa demekki bu donemde az aliyolar yapacak bisey yok saglikli olsunlar da ek besinden bahsetti mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…