2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

selam kızlar kımse yok buralarda uzuldum
ek gıdaya baslangıc ıçın elma ve havuc suyu basladık.. bilginze doktor soyledi

merhaba kızlar.bzi kasım annelerindeyiz buralarda kimse kalmayınca bi de kızım 24 kasım doğumlu olunca sağolsun kızlar bizi oraya kabul etti.çok güzel paylaşımlarımız var bekleriz

Kızlar ek gıdalara bsşladınız mı?
Biz önümüzdeki ay başlıyıcaz ama ben tattırıyorum herşeyi,ilerde zorlanmıyım diye.
Hatta az önce bir kayısı rendeleyip biraz verdim.
Alternatiflerimizi,yedirme taktiklerimizi paylaşalım güzel anneler.

Son düzenleme:
ewet ya niye kasım annelerine geçtiler ki

çünkü 2 -3 kişi kalmışlardı benim kızım zaten kasım ayı doğumlu ama hamilelikte hep aralık annelerini takip ettim paylaşımda bulundum.. doğum yaptım kasımda ama hala aralık annelerini takip ettim yine hep burdaydım.. sonra birileri geldi artık sosyal paylaşım sitesindeyiz dediler ve gittiler... buraya yine yazmaya devam ettim ama bi yere kadar değil mi burası benim paylaşım alanım olmamasına rağmen ayakta tutmaya çalıştım.. ama yine kimse gelmedi.. bi kaç ay sonra niye kasım annelerine geçildi die kızmaya gerek yok ki siz de gelin emin olun size niye geldiniz diyen kimse olmaz çünkü zaten ordan da gidenler olmuş sosyal paylaşım sitesine.. ben elimden geleni yaptım emin olun burayı ayakta tutmak için ama benden de bi yere kadar değil mi

haklısınız,kimse olmayınca insanın yazası gelmiyor.Ben de çoğu zaman sadece okuyup çıktım.

canım ek gıdaya ben de geçmedim,5 ay 8 günlüğüz bugün.Ama 3 gündür azcık elma suyu ve yoğurt tattırıyorum.Yine de acaba sadece emse mi diye de tereddütlerim var.

Son düzenleme:
tüm annişlerin anneler günü kutlu olsun.kuzularımızla nice yıllara inşaalah.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin

biz 5.5 olduk ama daha geçmedik ek gıdaya.bir kaç gün sonra başlıyacaz canım.sen sadece tattırıyormuşsun bir şey olmaz tam geçişi 6 dolunca yaparsın.

Kızlar buraları boş bırakmayın. Nasipse bende aralık annesi olacagım. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isteyen çok arkadaşımız vardır eminim.

Neler yaşadınız ? Bebişlerinizin uykusu düzene girdi mi ? Çok hasta oldular mı? aralık ayında dogdukları için nasıl giydirdiniz? Tecrübeleriniz paylaşır mısınız lütfen.

Bende sürekli araştırma içindeyim. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Öpüyorum sizi güzel anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…