- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.781
Of ya kızlar emir hiç durmuyo bir de kaka problemi var sanırım bi kere 6 gün yapmadı sabunla yaptırdım şimdi 3.gün gene yok
bizde 28 aralıkta doğduk 2dişimiz çıktı =) 1buçuk hafta oldu
başka kimlerin çıktı =)
günaydın kızlar...
bebişlere bol iştahlı günler diliyorum
Günaydınlar. iyi haftalar
Canım çok teşekkürler,
Sütüm azaldı , bişey yediremiyorum bari arada devam sütüyle destekliyim istiyorum ama onu da içmiyor.
Kayısı hariç meyveyi rendeleyince yemiyo,dün muhallebi yaptım , demin de sebze çorbası denedim yine yemedi.Devam sütüne cici bebe kırıyorum onu da beğenmiyor.Günlük süt aldım mayalıyıcam bakalım yoğurta tepkisi ne olacak.
Ben kızımda da yine çok sıkıntı yaşadım, bebeğim de yeme konusunda sıkıntı yaratınca ister istemez canım sıkılıyo,yine başa döndüm diye
Teşekkürler canım,
Biz aptamil aldık beğenmedi,bebelac alıp deniyicez bugün.Kabızlık yapıyo diyosun ama :44:
Su bol bol veriyorum artk çünkü havalar sıcak terliyo sürekli.suyu güzel güzel içiyo en azından bunda zorlanmıyorum.
nurlum canım sabunla yaptırdım kabız olmustu yavrum baya yaptı daha da vermedım bebelac hero baby verdim dün çok güzel tadı var
Benimki de hero baby sevmiyo :) bebelac' ın mamasını da yiyoruz diğer ürünlerini de ama hero baby asla ! bi tek bu hafta sonu yeni çıkan meyve suyunu hediye ettiler onu içti. Başka bişeyini mümkün değil ağzına sürmüyor. Seninki seviyorsa meyve suyunu denemeni öneririm. kavanozu biberon yerine de kullanılabiliyor. Sevdim ben.
biz bebelactan daha cok sevdikk :))
bakalım nasıl gidecekkk.
gördüm dün markette denerim bakalım :)
Sizlerin yemek programı nasıl diye merak ettim.
Ben bi devam sütü bi ek gıdalar olsun istiyorum. Bakıcımız gün içinde yoğurt, meyve suyu yada püresi bi de sabah cicibebeli pekmezli peynirli kahvaltı veriyor. bol bol su içmek istiyor bende esirgemeden veriyorum. Sizce nasıl?
Her gün vermiyorum ama ara ara veriyorum.afiyet olsun miniğe.Sebze çorbası yemiyor mu,içine az kıymayla.Su içsin tabii.
Günaydın
Aferin oluşuna :)
biz de bakıcıya bıraktık geldik
canım bişi soracam ben 14 haziranda başlayacam bakıcıya bırakacam maalesef sen çok zorlandın mı süt iznin devam ediyo mu nsıl kullanıyorsun başlarda bebişin çok huzursuz oldu mu
Canım ben işe başlamadan 10-15 gün önce bakıcıya başladım. Kadınla oturup konuştum bi süre sık sık evine gelip gidicem dedim. Başladığımız ilk gün kadına sadece çaya gittik. İkinci gün tüm gün oğlumla kadının yanında durdum. 3. gün oğlumu gönderip bir kaç saat sonra da ben gittim. Sonra gün içinde sadece bir kere emzirmeye gittim falan. Yani yavaş yavaş alıştıra alıştıra bıraktım. Bakıcıyı benim bir akrabam ya da arkadaşım sansın diye böyle bişey düşündüm. Çok şükür oğlumda bakıcısını yadırgamadı çabuk alıştı. fakat ilk günler anne için çok zor oluyor. başkasının evine gidip oğlunu görünce yıkılıyorsun. Çocuk az bişey gözünü kaçırsa bana küstü galiba diyorsun. Halbuki şimdi oğlum çok rahat. Bakıcım ve ailesi oğluma bayılıyor.
Süt iznimi kullanıyorum.Ayrıca elektrikli pompa aldım her gün süt sağıp eve götürüyordum.Bakıcısı ısıtıp veriyordu.Ama zamanla hem oğlum tembelleşti hem de sütüm azaldı. Şimdi sadece gece emzirebiliyorum bi de akşamları 1 kere emiyor. Süt iznimi başlarda toplatmıştım yani 4 gün normal çalışıp cuma tüm gün izinli oluyordum (özel sektörde çalışıyorum ) sonra sıkıntı olduğunu söylediler. Şu an her gün 1,5 saat erken çıkıyorum o şekilde anlaştık. Uzun uzun anlattım belki işine yarar diye. Ben bebeğimi 3 aylıkken bıraktığımdan daha kolay bi geçiş oldu diye düşünüyorum umarım sende kolay atlatırsın.
çoook teşekkür ederim cevap verdiğin için gerçekten çok güzel alıştırmışsın tebrikler valla
bizim bakıcımız bize gelecek ben götürmeyecem çünkü başkasının evinde duran bir bebek değil malum artık 6,5 aylık olunca fark ediyo bazı şeyleri bi de ben sabah 2 öğleden sonra 2 saat çalışacam sadece diğer türlü sadece cuma günü kullanırsam iznimi sütüm benim de azalır die düşünüyorum zaten o kadar da ayrı kalamam herhalde ya onun için ne kadar zorsa benim için de o kadar zor
Aaa ben kımse kalmadı sanıyodum. Burda gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?