2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Of ya kızlar emir hiç durmuyo bir de kaka problemi var sanırım bi kere 6 gün yapmadı sabunla yaptırdım şimdi 3.gün gene yok

Nasıl oldu bebeğin oflu , tuvaletini yapabildi mi,düzene girdi mi?

bizde 28 aralıkta doğduk 2dişimiz çıktı =) 1buçuk hafta oldu
başka kimlerin çıktı =)

Maşallah kuzuna.Hayırlı olsun incileriniz.

Bizim çok kaşınıyor ama daha var en damaklar çok şişmedi henüz gelmesi incimiz.

günaydın kızlar...

bebişlere bol iştahlı günler diliyorum

Günaydınlar. iyi haftalar

Sizlere de günaydın güzel anneler ,amin amin amin.

Hepimize güzel günler .

ben aslında doğdugundan berı kullanıyodum bebelac ama hero baby aldım bebelactan daha guzel tadi vari
ayrıca prebiyotikmişş
sütlü piğriğnçlisini de aldım ayrıca kavanozda meyve püreleri varya ondan aldım severek yedi şaşırdım

nurlum canım sabunla yaptırdım kabız olmustu yavrum baya yaptı daha da vermedım bebelac hero baby verdim dün çok güzel tadı var

nurlum canım sabunla yaptırdım kabız olmustu yavrum baya yaptı daha da vermedım bebelac hero baby verdim dün çok güzel tadı var

Benimki de hero baby sevmiyo :) bebelac' ın mamasını da yiyoruz diğer ürünlerini de ama hero baby asla ! bi tek bu hafta sonu yeni çıkan meyve suyunu hediye ettiler onu içti. Başka bişeyini mümkün değil ağzına sürmüyor. Seninki seviyorsa meyve suyunu denemeni öneririm. kavanozu biberon yerine de kullanılabiliyor. Sevdim ben.

biz bebelactan daha cok sevdikk :))
bakalım nasıl gidecekkk.
gördüm dün markette denerim bakalım :)

biz bebelactan daha cok sevdikk :))
bakalım nasıl gidecekkk.
gördüm dün markette denerim bakalım :)

Sizlerin yemek programı nasıl diye merak ettim.
Ben bi devam sütü bi ek gıdalar olsun istiyorum. Bakıcımız gün içinde yoğurt, meyve suyu yada püresi bi de sabah cicibebeli pekmezli peynirli kahvaltı veriyor. bol bol su içmek istiyor bende esirgemeden veriyorum. Sizce nasıl?

afiyet olsun miniğe.Sebze çorbası yemiyor mu,içine az kıymayla.Su içsin tabii.

günaydınnn............

oğluşum kahvaltısını yaptı uyudu şükür.Ben de işime gücüme bakayım.

canım bişi soracam ben 14 haziranda başlayacam bakıcıya bırakacam maalesef sen çok zorlandın mı süt iznin devam ediyo mu nsıl kullanıyorsun başlarda bebişin çok huzursuz oldu mu

Canım ben işe başlamadan 10-15 gün önce bakıcıya başladım. Kadınla oturup konuştum bi süre sık sık evine gelip gidicem dedim. Başladığımız ilk gün kadına sadece çaya gittik. İkinci gün tüm gün oğlumla kadının yanında durdum. 3. gün oğlumu gönderip bir kaç saat sonra da ben gittim. Sonra gün içinde sadece bir kere emzirmeye gittim falan. Yani yavaş yavaş alıştıra alıştıra bıraktım. Bakıcıyı benim bir akrabam ya da arkadaşım sansın diye böyle bişey düşündüm. Çok şükür oğlumda bakıcısını yadırgamadı çabuk alıştı. fakat ilk günler anne için çok zor oluyor. başkasının evine gidip oğlunu görünce yıkılıyorsun. Çocuk az bişey gözünü kaçırsa bana küstü galiba diyorsun. Halbuki şimdi oğlum çok rahat. Bakıcım ve ailesi oğluma bayılıyor.
Süt iznimi kullanıyorum.Ayrıca elektrikli pompa aldım her gün süt sağıp eve götürüyordum.Bakıcısı ısıtıp veriyordu.Ama zamanla hem oğlum tembelleşti hem de sütüm azaldı. Şimdi sadece gece emzirebiliyorum bi de akşamları 1 kere emiyor. Süt iznimi başlarda toplatmıştım yani 4 gün normal çalışıp cuma tüm gün izinli oluyordum (özel sektörde çalışıyorum ) sonra sıkıntı olduğunu söylediler. Şu an her gün 1,5 saat erken çıkıyorum o şekilde anlaştık. Uzun uzun anlattım belki işine yarar diye. Ben bebeğimi 3 aylıkken bıraktığımdan daha kolay bi geçiş oldu diye düşünüyorum umarım sende kolay atlatırsın.

Son düzenleme:

çoook teşekkür ederim cevap verdiğin için gerçekten çok güzel alıştırmışsın tebrikler valla
bizim bakıcımız bize gelecek ben götürmeyecem çünkü başkasının evinde duran bir bebek değil malum artık 6,5 aylık olunca fark ediyo bazı şeyleri bi de ben sabah 2 öğleden sonra 2 saat çalışacam sadece diğer türlü sadece cuma günü kullanırsam iznimi sütüm benim de azalır die düşünüyorum zaten o kadar da ayrı kalamam herhalde ya onun için ne kadar zorsa benim için de o kadar zor

Rica ederim canım
Bende evimde baktırmak istedim ama bakıcımızın da çocukları var o yüzden denkleştiremedik. Eskiden sadece yatağı oyuncağı falan sıkıntı oluyordu şimdi işin içine yürüteci mama sandalyesi falan girecek nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kendime yeni yürüteç aldım bakıcıya da kardeşimin eskisini vermeyi düşünüyorum ama sıkıntı oluyor işte. Her şeyini yedekli almak zorunda kalıyorum. bazı şeylerini de günlük getir götür yapıyoruz. Yani yapabiliyorsan kendi evinde bakılması en iyisi. Ama benim şöyle bi artım oldu. Oğlum yabancılık çeken kalabalığı falan çok yadırgayan bi çocuktu yavaş yavaş bu duyguyu atıyor. İlk zamanlar bakıcı diyordu ki oğlun bize kimsenin gelmesini istemiyor huzursuz oluyor :)) şimdi alıştı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…