2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Kızlar bebeğim çok fena pişik oldu çinko kremi öneriyorlar ne dersiniz. travazol kullanıyordum işe yaramadı. zeytinyağı sürdük o da olmadı. belki iyileşmesi için zaman tanısam olacak ama bebeğim çok fena sabredemiyorum

hepinize günaydın,miniklere kocaman öpücük
Selam canım , bende de meleklere öpücükler
İYiki katilmamişsiniz diyeyim o zamannn..

Çok geçmiş olsun, burdan yazınca umarım sorun olmaz .ilk bebeğim çok kötü pişik olunca , doktor anestol, madecassol ve trosyd yazmıştı. Şimdi de ihtiyaç duyunca herbirinden nohut kadar alıp , karıştırıp sürüyorum.hemen faydasını görüyorum. En kısa zamanda iyileşir inşallah.

geçmiş olsun canım pişik geçinceye kadar sürekli yıka bebişinin poposunu bide bepanten merhem kullanıyorum ben de sabah akşam sürdüm geçmişti pişik olduğu zaman ama silme yıka etkisini görürsün inşallah

İYiki katilmamişsiniz diyeyim o zamannn..

niye ki,anlaşmazlık oldu galiba

trosyd,madecassol,hametan,sudocrem,bepanthol hepsi var bende.Azcık kızarıklık olsun elime hangisi gelirse onu sürüyorum.Hepsi iyidir.Geçmiş olsun miniğe

Kizlar merhabalar ben kasim anneleri grubundayim gebeliginizde sizleride takip ederdim
Topiginizde hareket olmaya baslamis cok sevindim
Bi ara bizde dagilmistik ama sukur toplandik
Malum siteden cikartilanlar oldu sizler gibi onlarda devam
Sohpete paylasima hee zaman 2o12 kasim bebekleri buyuyor a bakleriz arkadaslar

Bu arada benim.bebegim malesef su cicegi oldu pisik bolgesinde on tane falan cicek dokuntusu var dr antibiyotikli krem verdd
Pisik olan bebeginizin isine yararmi acaba

ben onlardan biriyim beni atmışlar.

Hoşgeldin nurmat ,
Neden , ne oldu ki ? Özel değilse merak ettim.:44:

Çok çok gemiş olsun , kaşıntı olmuyomuydu su çiçeğinde ?
Kızım da sanki doktor kaşıntı içine de krem vermişti. İnşallah iz falan da kalmaz bebişte.

Son düzenleme:

Sagil tatlim ablamizdan gecti o cok hafif atlatti
Ama oglum asisiz ve alerjik oldigundan cok zorlaniyo iki gece sabahlafik kremi kurutma sansimiz olmuyi cok hareketli dr myz surup ver o biraZ rahatlatti ama gercekten cok zor care olamamak evladinin derdine

merhaba aslında bende kasım annesiyim.bebeğim erken geldi kasım annesi yaptı beni

geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…