2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

aslında bende merak ediyorum çünkü niye attıklarını bilmiyorum.galiba çok paylaşım yapmadığım için bilmiyorum ki nedenini.bilen varsa banada söylesin

grupları kendilerinin olsun ama neden attıklarını söylemeleri lazımdı en azından msj atabilirlerdi

Hoş olmamış yaptıkları bence de boşver canım. Face ten anlamadığımdan , keşke sorsaydın diyicem ama abes kaçabilir , sistem nasıl bilmiyorum.
Sen yine de sıkma canını, burdan yaparız paylaşımlarımızı .

Ay kıyamam ya insallah bian önce iyileştirde rahatlar miniğin.

Son düzenleme:
bencede takmaya değmez. buraya gelseler bende kavga ederim herhal.hiçde beceremem de neyse kızgınım

Tesekkur ederim cnm
Rabbim.korusun evlaarimizi

geçmiş olsun canım,hemen atlatır inşallah

Takma tatlim. Bence
Ay malum.sitededi arkadaslar geldiler bide bizim topikte ne kavgalar yasandi
Anlatamam bizim ilgimiz olmadigi halde

insanlar sanal diye her şeyi yapabileceklerini sanıyor maalesef,üzücü

Neler olmus bılmem ama buradakı sohbet ve ortam degısılmez keske aralık annelerı de aktıf hake gelse bez kasım annelerine sıgındık :)

Herkese hayırlı kandiller

Hepinize Eşiniz ve bebişlerinizle beraber keyifli pazarlar ,

Günaydın kızlar.
Bebişim artık rahatça emekliyor ordan oraya hareket edip durması bana çok garip geliyor. Biz bu hafta 7. ayımızı bitiriyoruz.Sizlerde durum nasıl.

maşallah canım,biz 6 ay 21 günlüğüz.Emeklemeyi bırak yüzüstü dönemiyor bile benimki.Tembel çıktı.

Günaydın kızlar.
Bebişim artık rahatça emekliyor ordan oraya hareket edip durması bana çok garip geliyor. Biz bu hafta 7. ayımızı bitiriyoruz.Sizlerde durum nasıl.

Maşallah minnoşa,en çok koltuk arkalarını severdi ilk kızım , hazırlıklı ol,hep görünmeyen yerlere giderler.

Biz 20 günlük olduk.Şimdilik sadece dönüyor. Kucağımızda oturtmaya başlayalı 15 gün falan oldu , henüz kendi başına da oturamıyor

6 ay 20 günlük yazacaktım.

nurlum bizimki de öyle,tam oturamıyor.Çocukların yapıları dışında sürekli kucakta gezmenin de etkisi var bunda bence.Gazlı ağlamasın diye kucaktan inmeyince,yerde oynamayınca bu tür faaliyetler için gecikiyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…