- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.861
galiba bunlarınkide aynı şey.ama saygısızlık yaptıkları
Takma tatlim. Bence
Ay malum.sitededi arkadaslar geldiler bide bizim topikte ne kavgalar yasandi
Anlatamam bizim ilgimiz olmadigi halde
bencede takmaya değmez. buraya gelseler bende kavga ederim herhal.hiçde beceremem de neyse kızgınım
Hehe bende beceremedim orasi ayri:)
aslında bende merak ediyorum çünkü niye attıklarını bilmiyorum.galiba çok paylaşım yapmadığım için bilmiyorum ki nedenini.bilen varsa banada söylesin
grupları kendilerinin olsun ama neden attıklarını söylemeleri lazımdı en azından msj atabilirlerdi
Sagil tatlim ablamizdan gecti o cok hafif atlatti
Ama oglum asisiz ve alerjik oldigundan cok zorlaniyo iki gece sabahlafik kremi kurutma sansimiz olmuyi cok hareketli dr myz surup ver o biraZ rahatlatti ama gercekten cok zor care olamamak evladinin derdine
bencede takmaya değmez. buraya gelseler bende kavga ederim herhal.hiçde beceremem de neyse kızgınım
Hoş olmamış yaptıkları bence de boşver canım. Face ten anlamadığımdan , keşke sorsaydın diyicem ama abes kaçabilir , sistem nasıl bilmiyorum.
Sen yine de sıkma canını, burdan yaparız paylaşımlarımızı .
Ay kıyamamış ya insallah bian önce iyileştirde rahatlar miniğin.
Takma tatlim. Bence
bunlar senin için yaren 2007 :) her ne kadar ekim annesi olsan da sen kasım annelerinin baş tacısın kurucususun
Kizlar merhabalar ben kasim anneleri grubundayim gebeliginizde sizleride takip ederdim
Topiginizde hareket olmaya baslamis cok sevindim
Bi ara bizde dagilmistik ama sukur toplandik
Malum siteden cikartilanlar oldu sizler gibi onlarda devam
Sohpete paylasima hee zaman 2o12 kasim bebekleri buyuyor a bakleriz arkadaslar
Bu arada benim.bebegim malesef su cicegi oldu pisik bolgesinde on tane falan cicek dokuntusu var dr antibiyotikli krem verdd
Pisik olan bebeginizin isine yararmi acaba
Takma tatlim. Bence
kasım annelerine gidenler buraya yazsa burası da hareketlenmiş olur ama...
Günaydın kızlar.
Bebişim artık rahatça emekliyor ordan oraya hareket edip durması bana çok garip geliyor. Biz bu hafta 7. ayımızı bitiriyoruz.Sizlerde durum nasıl.
Maşallah minnoşa,en çok koltuk arkalarını severdi ilk kızım , hazırlıklı ol,hep görünmeyen yerlere giderler.
Biz 20 günlük olduk.Şimdilik sadece dönüyor. Kucağımızda oturtmaya başlayalı 15 gün falan oldu , henüz kendi başına da oturamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?