- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.881
6 ay 20 günlük yazacaktım.
nurlum bizimki de öyle,tam oturamıyor.Çocukların yapıları dışında sürekli kucakta gezmenin de etkisi var bunda bence.Gazlı ağlamasın diye kucaktan inmeyince,yerde oynamayınca bu tür faaliyetler için gecikiyorlar işte.
farkettim canım.
ben kucağımda sık sık oturttuğum için (hatta bana kızanlar bile oldu) bu aşamaları kolay atlattık. ara ara kazalar olsa da bebeğim rahatça oturuyor :)
benim küçük bıdığımda kendi kendine yavaş yavaş oturmaya başladı. bizimkide 6 ay 22 günlük bugün itibari ile... emekleme çalışmalarıda devam ediyo... ayakları ve kolları üzerinde duruyo ileri geri sallanıyo ama hareket edemiyo henüz
Yakında başlar dolanmaya inşallah.Ondan sonra minikleri tutabilene aşk olsun.
Bizim ki bıraktığım yerden döne döne illa parkelerin üzerine gelip orda duruyo.Kovalamaca oynuyoruz.Ben onun için hazırladığım yere getiriyorum hoop 5 dk sonra döne döne yine parkenin üzerine.
Yakında başlar dolanmaya inşallah.Ondan sonra minikleri tutabilene aşk olsun.
Bizim ki bıraktığım yerden döne döne illa parkelerin üzerine gelip orda duruyo.Kovalamaca oynuyoruz.Ben onun için hazırladığım yere getiriyorum hoop 5 dk sonra döne döne yine parkenin üzerine.
Döner annesi inşallah sıkma canını , dediğin gibi biraz kucaktan indirip mücadeleye başlamasını sağlamalı tabi tombiş olunca daha zor oluyo melekler için.ay,ne güzel ya,bizimki de dönseydi bir.
ahh benimki içinde aynı şey söz konusu paşa yerini beğenmeyip kendince yeni yerler keşfediyo en çokta tehlikeli yerleri seviyo:))) hayırlısıyla bir büyütsem bulutcuğu rahatlıcam gözümü ayıramıyorum üstünden:)artık yataktada dönüp yüzüstü yatıyo beyefendi... üstümüz asla örtülmeyecek o tombik bacaklarla tekmelenip bir güzel açılıyor üst:))) birde sabaha karşı uyanıp illa anne koynuna sokulacak :))) bu arada benim ki dede demeye zora düştüğünde de anne demeyi öğrendi:))) ama baba demiyoruz komik bişeymiş gibi ne zaman baba demeye başlasam gülüp söylemeye bile çalışmıyo:)))
Döner annesi inşallah sıkma canını , dediğin gibi biraz kucaktan indirip mücadeleye başlamasını sağlamalı tabi tombiş olunca daha zor oluyo melekler için.
Maşallah Bulut una
Bizimki de örtüyü itiyo ayaklarıyla bende çare olarak sadece beline örtüp bacaklarını açık bırakıyorum.
Henüz yüzüstü dönmüyor , bazen sesler çıkarıyo veya kendi kendine konuşuyo ama henüz anlamlı kelime çıkmadı ağzından. Maşallah kuzuna anneci olacak anlaşılan.
Birde aynı yatakta mı uyuyosunuz ?
günaydın kızlar...
bugün 1 haftalığına memlekete gidiyorum inşallah.Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın.
Merhaba kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Doktorum bana çatlaklar için sadece nemlendirmenin yetmeyeceğini mutlaka bir çatlak kremi de kullanmam gerektiğini söyledi ve 3 tane markanın kreminin broşürünü verdi hangisini bulursan al ve kullan dedi. Ben de size bir danışayım dedim. Şuanda banyodan sonra vücut losyonu ve acı badem sütü kullanıyordum ama doktorumun tavsiyesi üzerine sanırım önerdiği kremlerden birisini alıp onu da kullanacağım. isimleri,
Pregnacare
Striacare
Bella-B
ayrıca oldukça pahalılar ortalama fiyatları 50-75 tl arasında değişiyor. Hamileliğin sonuna kadar kaç kutu kullanmak gerekir?
Bazen gereksiz yerre para tuzağı diyorum bazen de herşeye harcama yapıyoruz çatlamamak için alıp kullanılmalı diye düşünüyorum.
Siz bana ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlarsın demiştiniz :) onu da biliyorum da yine de önlem alayım da çatlarsam da artık en azından hiçbişey kullanmadım ondan oldu demem. bol su içiyorum. cildin susuz kalmaması çatlamamak için bence en önemlisi..
benim küçük bıdığımda kendi kendine yavaş yavaş oturmaya başladı. bizimkide 6 ay 22 günlük bugün itibari ile... emekleme çalışmalarıda devam ediyo... ayakları ve kolları üzerinde duruyo ileri geri sallanıyo ama hareket edemiyo henüz
Merhaba kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Doktorum bana çatlaklar için sadece nemlendirmenin yetmeyeceğini mutlaka bir çatlak kremi de kullanmam gerektiğini söyledi ve 3 tane markanın kreminin broşürünü verdi hangisini bulursan al ve kullan dedi. Ben de size bir danışayım dedim. Şuanda banyodan sonra vücut losyonu ve acı badem sütü kullanıyordum ama doktorumun tavsiyesi üzerine sanırım önerdiği kremlerden birisini alıp onu da kullanacağım. isimleri,
Pregnacare
Striacare
Bella-B
ayrıca oldukça pahalılar ortalama fiyatları 50-75 tl arasında değişiyor. Hamileliğin sonuna kadar kaç kutu kullanmak gerekir?
Bazen gereksiz yerre para tuzağı diyorum bazen de herşeye harcama yapıyoruz çatlamamak için alıp kullanılmalı diye düşünüyorum.
Siz bana ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlarsın demiştiniz :) onu da biliyorum da yine de önlem alayım da çatlarsam da artık en azından hiçbişey kullanmadım ondan oldu demem. bol su içiyorum. cildin susuz kalmaması çatlamamak için bence en önemlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?