- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.921
Buarada bebeğim zayıf doğdu 2,5kilo 49cm ve kilo gerilemesi oldu 2ay kilo alamadı kafam yerinde değildi herkafadan bises yavrumda etkilendi tabiki 6aylıkken 6,5kilo boy64 cm şuan 6ay 25günlük belinayım kilosuda az lütfen bana yardım edin arkadaşlar
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 21/12/2012de doğum yaptım kızım 6,5 aylık oldu fakat bikaç gündür huzursuz doğru dürüst yemiyor uyumuyor çok sık uyanıyor kuzumun ağlamasına dayanamıyorum çok zor hamilelik geçirdim yani hamileydim kayınvalidede doğum yaptım orda kızım5aylık oldu öyle eşimle çok şükür kavuştuk sizlere sorum yavrum neden huzursuz olabilir?4aylıkken ek gıdaya başladık süt yetersiz geldi kafa yerinde olmayınca sütümde olmadı ama bebeğim emiyor şuan mama vermiyorum sebze püresi meyve püresi sabahları bebe bisk lapne 1ç.k yumurta sarısı veriyorum
hoşgeldin canım,maşallah bebişine.Benim bebiş ne tembel ya
senin bebişin kaç aylık?
günaydın kızlar,buraya da uğrayın,boş kalmasın.
Günaydın herkesesağlıklı , keyifli, güzel haftalar.
Bizim ufaklık başladı emeklemeye , emekliyo ayaklarının üzerinde gitmeye çalışıyo , olmuyo tekrar dizlerinin üzerinde sürünüyor.Daha çok yeni , öğreniyor
İki aydan beri dişlerimiz kaşınıyor ama henüz gelen giden yok bizde.
Gerçi benim ilk bebişimde önce yürüdü , sonra diş çıkardı.Ablasının yolunda gidiyor galiba.
nurlum maşallah bebişine,benimki hala aynı,dönemiyor bile.
günaydın canımsanada musmutlu haftalar ne güzel oğlumda daha emekleme yok oğlumun 2 dişi çıktı bende 9 ayda yürümeye başlamışım bakalım oğlum ne zaman başlayacak
Saol miskokulum
Bazı bebişler hiç emeklemeyebiliyorlarmış , direk yürümeye başlarlarmış.Kuzun biraz tombişti galiba , onun da etkisi olabilir.
Yerde çok zaman geçiriyorsa alışır yakında inşallah.
Biraz netten baktım da , senin bebiş hiç mi dönemiyor?
sırtüstü yatarken yana dönüyor anca,yüzüstü dönemiyor canım.
malesef hasta oldu benim minik,dr'a gideceğiz bugün
6aylıkken Dr tlf görüştüm İst daha Dr ayarlayamadık 6,5kilo 64cm defim mama vermeyelim aynı şekil doğal şeylerle devam edin demişti şimdi kızım7ay 3günlük oldu sağlık Ocağı'na götürücem bakalım kilo aldımı
Bu arada kızım çok hareketli acaba ondanmı doğru dürüst kilo almıyor sağa sola yüz üstü dönüyor ama daha sürünemiyor sanki biraz ağlaması durdu vegafrom diye damla vermişti sağlık ocağı Demir eksikliği olmadın diye bikaç gün vermedim biraz farketti sanki acaba o mu rahatsız etmişti
Bu arada kızım çok hareketli acaba ondanmı doğru dürüst kilo almıyor sağa sola yüz üstü dönüyor ama daha sürünemiyor sanki biraz ağlaması durdu vegafrom diye damla vermişti sağlık ocağı Demir eksikliği olmadın diye bikaç gün vermedim biraz farketti sanki acaba o mu rahatsız etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?