2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

slm canım aylık kontrollere gidiyor musun? dr un ne diyor?

diş mi çıkaracak acaba,o yüzden mi huzursuz ki? Belki de yediği bir şey dokunmuştur,biliyorum.Pınar'ın dediği gibi,dr ne diyor bu duruma? Yemesi nasıl,az mı yiyor ki?

aynen ben de canım.Vaktim yok lafına da inanmıyorum.Eğer face'e ve diğer topiklere vakit bulunuyorsa buraya da 1-2 dk ayırılabilir.Demek bir çok kişi kendi hamileliğiyle ilgili sorunları anlatmaktan ya da diğerlerinin hamileliğiyle karşılaştırma amaçlı burdaymış.Hamilelik bitti herşey bitti (

Günaydın herkese sağlıklı , keyifli, güzel haftalar.

Bizim ufaklık başladı emeklemeye , emekliyo ayaklarının üzerinde gitmeye çalışıyo , olmuyo tekrar dizlerinin üzerinde sürünüyor.Daha çok yeni , öğreniyor

İki aydan beri dişlerimiz kaşınıyor ama henüz gelen giden yok bizde.

Gerçi benim ilk bebişimde önce yürüdü , sonra diş çıkardı.Ablasının yolunda gidiyor galiba.

günaydın canımsanada musmutlu haftalar ne güzel oğlumda daha emekleme yok oğlumun 2 dişi çıktıbende 9 ayda yürümeye başlamışım bakalım oğlum ne zaman başlayacak

nurlum maşallah bebişine,benimki hala aynı,dönemiyor bile.

Saol miskokulum
Bazı bebişler hiç emeklemeyebiliyorlarmış , direk yürümeye başlarlarmış.Kuzun biraz tombişti galiba , onun da etkisi olabilir.
Yerde çok zaman geçiriyorsa alışır yakında inşallah.

Biraz netten baktım da , senin bebiş hiç mi dönemiyor?

Son düzenleme:
günaydın canımsanada musmutlu haftalar ne güzel oğlumda daha emekleme yok oğlumun 2 dişi çıktıbende 9 ayda yürümeye başlamışım bakalım oğlum ne zaman başlayacak

Maşallah sende erkenciymişsin canım , sana çeker belki belli olmaz
Her bebiş farklı işte senin emeklemiyor , benim diş çıkmadı , ek gıda yemiyor , .
İnşallah hepsi zamanla normale gelecek.Sağlıkları gelişimleri normal olsun yeter ki iyi olsun kuzucuklar

Allah ım bize de bol sabır versin tabi unutmadan.

sırtüstü yatarken yana dönüyor anca,yüzüstü dönemiyor canım.

malesef hasta oldu benim minik,dr'a gideceğiz bugün

sırtüstü yatarken yana dönüyor anca,yüzüstü dönemiyor canım.

malesef hasta oldu benim minik,dr'a gideceğiz bugün

Çok geçmiş olsun miniğe , umarım ciddi bişey değildir.
Doktora gitmişken , dönemediğini paylaşırsan iyi olur , belki doktor destekleyebileceğiniz öneriler sunar.

6aylıkken Dr tlf görüştüm İst daha Dr ayarlayamadık 6,5kilo 64cm defim mama vermeyelim aynı şekil doğal şeylerle devam edin demişti şimdi kızım7ay 3günlük oldu sağlık Ocağı'na götürücem bakalım kilo aldımı

Bu arada kızım çok hareketli acaba ondanmı doğru dürüst kilo almıyor sağa sola yüz üstü dönüyor ama daha sürünemiyor sanki biraz ağlaması durdu vegafrom diye damla vermişti sağlık ocağı Demir eksikliği olmadın diye bikaç gün vermedim biraz farketti sanki acaba o mu rahatsız etmişti

Allah bağışlasın
En iyi doktor bilir tabi ama doğum kilosu , boyu da önemli. Bişeyi yoktur kuzunun , her bebeğin gelişimi farklı tabi.
Ben başka marka demir kullanıyorum bir sıkıntı farketmedim. Belki düşündüğün gibi alerji falan yapmış olabilir .Belki markayı değişmek gerekiyordur.

Bazı bebekler emeklemezlermiş , direk yürümeye başlarlarmış zamanı gelince. Fakat içinin rahat etmesi için yine de doktora götürüp genel muayenesini yaptırırsan iyi olur.

slm canım benim oğlumda daha sürünemiyor her bebk sürünücek diye bişey yok santefer kan damlası kullanıyorduk dr onu yazmıştık kilosuna göre 9 damla demişti o bitince sağlık ocağından vegofrm verdiler 4 damla dedi hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…