2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Genel muayeneye götürdük hemde rota aşısı 2 dozu yaptırdık uykusu için olabilir bazı bebekler 1yasına kadar uyku düzensizliği yaşıyor dedi 7kilo olmuş zayıf doğduğu için şuanki kilosu normal ama genel anlamla 8kilo olmalıydı dedi vegafrom damla için ikişer ikişer damla olarak toplam 7damlaya gün içinde tamamlayın yoksa kansızlık başlar dedi boyuda 66cm olmuş birazda olsa mutlu oldum enazından biraz almış

Bol sebze çorbası içine artık et kemik suyu bunları katın dedi zaten hergün çorba yapıyorum ama et koymuyordum bugün koydum bakalım yiyecekmi bide arkadaşlar hero baby 8tahıllı muzlu sütlü bisk aldım ilk defa deneyeceğim gün içinde hangi öğün verebilirim yardımcı olurmusunuz belki toplanır diye düşündüm mamaya gerek yok anne sütü alıyor dedi Dr

Gözünaydın arkadaşım , sağlığı yerindeyse boy , kilo yavaş yavaş artar, toparlar inşallah bebişin sıkma canını.
Çorbaları ilikli kemikle yapmak çok faydalı, bulabilirsen en doğalı olsa daha güzel olur.

Sen bilirsin ama eğer bebeğin normalde yiyen bir bebek ise ,hazır gıda tüketmesen daha iyi olmaz mı ?
Sırf kilo alsın diye istiyorsan bir daha düşün bence.
İlerde engel olamayacağız nasılsa .

Sen vermiyormusun diye sorarsan , benim ki hiç bişey yemiyor .
Herşeyi deniyorum. Onları da yemedi. Hala süt çocuğu.

Az çok yiyiyor fakat ağzında bekletiyor on dk ya hapşuruyor üst baş kalmıyor ya Boğazı'nda kalıp yutuyor her öğünümüz buşekil rahat 1bir birbuçuk saat 1çğün yedire bilmekle geçiyor tv izlemiyor oyuncaklarla oynuyor ama hep ağzında bekletiyor alkış çalışıyorum şarkı söylüyorum vs yutsun diye ama ama

:)
Allah yardımcın olsun çok zor oluyor bebekler yemeğinde .
Benimkide kaşığı görür görmez ağzını kilitliyo , biraz ısrarlı davranacak olsam hemen ağlamaya başlıyor.

Kısa zamanda toparlar umarım genişin .

Arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor yeme sorunu olan bebek ve benim kujunun iyi olmayan bi alışkanlığı var ayakta kucağımda saatlerce sallayın öyle emip uyuyor ayağımda sallamaya alıştırayım dedim olmadı çok ağlıyor beşiğinde sallayayım oda olmadı yatağına uyumadan bırakayım belki uyur maalesef ondada başarılı olamadım ama buşekil çok ama çok yoruluyorum kollarım belim sırtım uyuşuyor resmen

Selam canım ,
Gittin mi doktora ? Bebişin nasıl oldu ?

gittik canım,hala iyi değil malesef.Öksürmekten geceleri uyuyamıyor,rahat nefes alamıyor.Sürekli kalkıyor o yüzden.İştahı da gitti ne yazık ki (

Kolay gelsin canım.Nurlum'a katılıyorum,hazır verme bence de.7.5 aylık çocuk her şeyden yiyebilir,yeme hakkımı ben olsam ondan yana kullanmazdım.Kendin meyveli muhallebi yap,çok daha iyi olur.Tam buğday unu,yulaf unu,pirinç unu koyup meyve rendele tahıllı meyveli olur işte

gittik canım,hala iyi değil malesef.Öksürmekten geceleri uyuyamıyor,rahat nefes alamıyor.Sürekli kalkıyor o yüzden.İştahı da gitti ne yazık ki (

Kıyamam çok ama çok geçmiş olsun .
Canım bizimkinde de var öksürük ve boğazı gıcık yapıyo .Öksürürken dolu dolu öksürüyor çok zorlarsa biraz da kusuyor . Rahatlıyo o zaman dolu çünkü boğazı. Bugün daha iyi neyse ki.

Burun için damla kullanıyorum , hemen açıp , boşaltıyo burnu , akıyo hepsi bi anda Daha rahat nefes almaya , uyumaya başlıyo gece.

Üzülme annesi biraz toparlasın iştahı yerine gelir inşallah.

bizde bu ay et ve kıymalara başladık çorbalarına katıyorum sabah kahvaltı verebilirsin sonraki öünde sebze püresi daha sonra meyve yoğurt hangisini verebilirsen

Arkadaşlar çorbasına koyma eklemeye başladım ya bu ağzında bekletme huyunu nasıl unutturacağım ya püsküryüyor ya bekletiyor gecenin 1i oldu 5dk bir uyanıyor acaba karnımı doymadı diye düşünüyorum sabah bebe ekmeği bisk 1çay kaşığı ceviz 2tane fındık 1çk lapne koydum zar zor sonra 3/4mama kaşığı yoğurt çok zor olarak sonra meyve rendeledim yarısı belki sonra çok az çorba yedirebildim bu arada o hazır aldığımı daha vermedim arkadaşlar

Miskolulum geçmiş olsun arkadaşım Allah şifasını versin kuzuya düzelir inş bebek huzursuz olunca anne dayanamıyor kendimden biliyorum belinay huzursuz olup uyumayın yemeyince sinirlerim bozuluyor ağlıyorum ister istemez dayanamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar öksürük için ta ıhlamur ya anason yada kuru reyhanı çay gibi demleyip biraz bekleyip süzüp bikaç kaşık içirince öksürüğe ii geliyor umarım çabucak bebeğin iyileşir arkadaşım

sağol canım,evet öyle gerçekten.Hep diyorum çocuklarım hastalanacağına hep ben hastalanayım,hatta eşim de dahil.Onların yerine ben hasta olurum.

Eyvahhh,aralik bebekleri patir patir dokulmus herkesler hasta galiba (
Malesef bizde hastayiz,bi haftadir geceleri şiddetli oksurugumuz var.iki dr gittik ikiside cigerler temiz,sadece öksürük var atamadigi icin rahatsiz oluyo.bogazlar kizarmis dedi.ilac iciyoruz,bi kerede hava verdiler hastanede,ondan beri daha iyice..
Boyumuz 69 cm.kilomuz 8.400 olmussss.masallah hasta olmamiza ragmen bogazimiz yerinde :))
2 disimiz var bolca isirann,artik emekleme modundan ciktik biraz,buldugumuz yere tutunup kalkiyoruz ayaga,düse kalkada olsa siraliyoruzz :)) pek mutluyuz o zaman,bizden haberler böyle.pek bakamiyorum topice,iki cocuk-ramazan vs vs..herkeslere opucukler.kuzularada şifalarrr..

geçmiş olsun maşşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…