- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.941
günaydın hepinize
Genel muayeneye götürdük hemde rota aşısı 2 dozu yaptırdık uykusu için olabilir bazı bebekler 1yasına kadar uyku düzensizliği yaşıyor dedi 7kilo olmuş zayıf doğduğu için şuanki kilosu normal ama genel anlamla 8kilo olmalıydı dedi vegafrom damla için ikişer ikişer damla olarak toplam 7damlaya gün içinde tamamlayın yoksa kansızlık başlar dedi boyuda 66cm olmuş birazda olsa mutlu oldum enazından biraz almış
Bol sebze çorbası içine artık et kemik suyu bunları katın dedi zaten hergün çorba yapıyorum ama et koymuyordum bugün koydum bakalım yiyecekmi bide arkadaşlar hero baby 8tahıllı muzlu sütlü bisk aldım ilk defa deneyeceğim gün içinde hangi öğün verebilirim yardımcı olurmusunuz belki toplanır diye düşündüm mamaya gerek yok anne sütü alıyor dedi Dr
Az çok yiyiyor fakat ağzında bekletiyor on dk ya hapşuruyor üst baş kalmıyor ya Boğazı'nda kalıp yutuyor her öğünümüz buşekil rahat 1bir birbuçuk saat 1çğün yedire bilmekle geçiyor tv izlemiyor oyuncaklarla oynuyor ama hep ağzında bekletiyor alkış çalışıyorum şarkı söylüyorum vs yutsun diye ama ama
Selam canım ,
Gittin mi doktora ? Bebişin nasıl oldu ?
Bol sebze çorbası içine artık et kemik suyu bunları katın dedi zaten hergün çorba yapıyorum ama et koymuyordum bugün koydum bakalım yiyecekmi bide arkadaşlar hero baby 8tahıllı muzlu sütlü bisk aldım ilk defa deneyeceğim gün içinde hangi öğün verebilirim yardımcı olurmusunuz belki toplanır diye düşündüm mamaya gerek yok anne sütü alıyor dedi Dr
gittik canım,hala iyi değil malesef.Öksürmekten geceleri uyuyamıyor,rahat nefes alamıyor.Sürekli kalkıyor o yüzden.İştahı da gitti ne yazık ki(
Miskolulum geçmiş olsun arkadaşım Allah şifasını versin kuzuya düzelir inş bebek huzursuz olunca anne dayanamıyor kendimden biliyorum belinay huzursuz olup uyumayın yemeyince sinirlerim bozuluyor ağlıyorum ister istemez dayanamıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun
geçmiş olsun maşşallah bebişineEyvahhh,aralik bebekleri patir patir dokulmus herkesler hasta galiba(
Malesef bizde hastayiz,bi haftadir geceleri şiddetli oksurugumuz var.iki dr gittik ikiside cigerler temiz,sadece öksürük var atamadigi icin rahatsiz oluyo.bogazlar kizarmis dedi.ilac iciyoruz,bi kerede hava verdiler hastanede,ondan beri daha iyice..
Boyumuz 69 cm.kilomuz 8.400 olmussss.masallah hasta olmamiza ragmen bogazimiz yerinde :))
2 disimiz var bolca isirann,artik emekleme modundan ciktik biraz,buldugumuz yere tutunup kalkiyoruz ayaga,düse kalkada olsa siraliyoruzz :)) pek mutluyuz o zaman,bizden haberler böyle.pek bakamiyorum topice,iki cocuk-ramazan vs vs..herkeslere opucukler.kuzularada şifalarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?