amin canım benim, evet patoloji den sonuç beklemek çok zor kuzucum, hemen de vermiyolar, en az birkaç gün beklemen gerekiyo falan, Rabbim bir daha sağlık sorunu yaşatmasın inş.teşekkür ederim kuzum,Allah bi daha göstermesin inş. bana ve kimseye,zor dönemler,hele patoloji sonucunu beklemek çok sancılı
hormon hapı etkiler kesinlikle canım,bir de şu kedicik yüzünden kaç gündür ağlıyorum diyorsun düzeninde bozulmuş,korkma 1-2 güne olursun Allahın izniyle.teşekkür ederim bu arada kuşum..
ya kızlar sadıç ilk gece evimize gelıcekmı ben asla ıstemem
amin canım benim, evet patoloji den sonuç beklemek çok zor kuzucum, hemen de vermiyolar, en az birkaç gün beklemen gerekiyo falan, Rabbim bir daha sağlık sorunu yaşatmasın inş.
kızlarr ben çıkıyorum çok yorgunumm yarın görüşürüzz öptümm sizii muaaahh tatlı rüyalarr
anaaam bizde yok öyle bişey, istemem ben kimseyi evimde o günne alaka ne ısı var öyle bısı varmı gelse bıle benım bıldıgım yatsı ezanından sonra gıdıyorlarmıs
kızlarr ben çıkıyorum çok yorgunumm yarın görüşürüzz öptümm sizii muaaahh tatlı rüyalarr
Muhtemelen cnm olucakmısım gb zaten afedersin ama kanamadan önceki akıntı var gb şuan stres yaptım sanırım şafakta azalıyor ya sabrım tukenme aşamasındateşekkür ederim kuzum,Allah bi daha göstermesin inş. bana ve kimseye,zor dönemler,hele patoloji sonucunu beklemek çok sancılı
hormon hapı etkiler kesinlikle canım,bir de şu kedicik yüzünden kaç gündür ağlıyorum diyorsun düzeninde bozulmuş,korkma 1-2 güne olursun Allahın izniyle.teşekkür ederim bu arada kuşum..
vala öle bişey duydum ama zorla grcek değiller evımıze tabıkıyok kızzz ne işi var
aman ya kmse gelmesınne alaka ne ısı var öyle bısı varmı gelse bıle benım bıldıgım yatsı ezanından sonra gıdıyorlarmıs
Muhtemelen cnm olucakmısım gb zaten afedersin ama kanamadan önceki akıntı var gb şuan stres yaptım sanırım şafakta azalıyor ya sabrım tukenme aşamasında
bizde öyle bir adet yok kuzum zaten olsa da nişanlım hayatta izin vermez öyle birşeye.bende öyle gıdecem ya doktora nısanlımla ınsallah oda sorun cıkarmaz bılelım herseyı ıkımızde ben cok kötu seyler duyuyorum
bu arada kızlar sızde adetmıdır ertesı gun carsafa bakılırmı ben malesef öyle bısı yasıcak gıbıyım:44:
inş cnmstres boğuyor
bende öyle gıdecem ya doktora nısanlımla ınsallah oda sorun cıkarmaz bılelım herseyı ıkımızde ben cok kötu seyler duyuyorum
bu arada kızlar sızde adetmıdır ertesı gun carsafa bakılırmı ben malesef öyle bısı yasıcak gıbıyım:44:
bizde öyle bir adet yok kuzum zaten olsa da nişanlım hayatta izin vermez öyle birşeye.
inşallah canımmm...
bugün gündüz konuştuk buralardaydıyelizzzzzzzzzzzzzzz nerelerde kızlar?
yok canım benim bizde yok ben hiç görmedim şimdiye kadar göstereni, nişanlım zaten istanbullu onlarda olmaz böyle şeylerbende öyle gıdecem ya doktora nısanlımla ınsallah oda sorun cıkarmaz bılelım herseyı ıkımızde ben cok kötu seyler duyuyorum
ben çıkıorum canlar içim daraldıııııııı yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?