2012' de yazın evlenecekler

sanmıyorum cnm nişanlm ole bsey yaptrmz bende asla yaptrmam ayıp ya

kayınvalıdem 60 yasında yaslı dusunumedım degıl bende hayır dıyım dıye
,
ama yaslı kadın kafasına takar cok ısterse baksın yanı ne yapıyım sırf o yuzden bana surat yapmasın

kızlar nıye carsafa bakılır gurulanmak ıcınmı yoksa kızmı degılmı dıye bakılır onu bılıyım ona göre hareket edıyım bende

süperrrrrrrrrrrr gözün aydın cnm

Sağol canımm çok mutlu oldum yaaa

sevindim canım,benimki de bi kere aynı sürprizi yapmıştı acaip mutlu olmuştum şu anda neler hissettiğini anlayabiliyorum

Evet bi anda karşımda görünce şok oldum yaaaaa

oooo pınaarr, kız seninki geldi diye mi yoksun sen hiç buralarda
tebrik ederim bu arada ne güzel yapmış sürpriz yaparak gelmiş

2 gündür düğünle uğraşıyoz canım bide koçiş gelince uğrayamadım

annem anlattıydı,annem çarşafı götürecekmiş babaanneme,anneannem öyle söylemiş kaynanaya gösterilir diye,babam bağırmış anneme,saçmalama demiş yıka o çarşafı
sonra annem çarşafı yıkamış ama o kan kolay kolay çıkmazmış, bi de eskiden vanish koslalar falanda yok tabi bir gün babaannem annemle dolabı düzeltirken çarşafı görmüşte,gülmüş.annem memnun olmuştu babaannen diyor.eskiler işte

ben çıkıorum canlar içim daraldıııııııı yaaaaaaaaaaa

aaaaaa neden kuzu

yok canım ben ılk duydugumda utancımdan aglamıstım nısanlıma bunu der gıbı oldum acık acık demedım dedı ılk defa duyuyorum ama adet nasılsa öyle olur dedı valla bılmıyorum o gune cıkalımda annemde ne derse onu yaparım

her ikisi için, yani gelinin kız olduğu anlaşıldığında gurur duyarlarmış.. peh!

valla cnm bana kalırsa her 2 side dahildir

haberleri takip edemedim bugünde gazetelere şimdi baktım habertürkteki manşet çok sıktı canımı..

hımmm evet çok kötüydü, twitter yıkıldı o fotoyla
epey tepki çektiler
ben yarın fatih altaylı bişey diyecek mi onu merak ediyorum şimdi :26:

Kızlar golden homedan beyz etrafı mınık gülllerle çevrili ipek saten ortası pike şeklinde bir set aldım ilk gece için çok beğendim ama ben çarşafı seremem ya ılk gece başka çarşaf sererim olmadı dugunden sonra evemıze gtdgmzde.Çünkü öyle kolaylıkla yıkanacak gb çarşf değil süslü püslü etrafı falan.

resim yok mu yavruu?
hakkaten o serilecek en güzel çarşafa yazık olmaz mı :))

hahaha ay kıyamam ıste bak göruyorsun yaslı kadın nasıl mutlu olmus

bende ıste öyle dusnuyorum yaslı kadın ısterse baksın dıye benım varacagım sulalede bu tur seyler normal gıbı

kızlar ben cıkıyorum acıl cıkmam gerekıyor tlfn geldı öpuyorum sızı gecenız guzel olsun

Son düzenleme:
hımmm evet çok kötüydü, twitter yıkıldı o fotoyla
epey tepki çektiler
ben yarın fatih altaylı bişey diyecek mi onu merak ediyorum şimdi :26:

neyseki çoluk çocuk yok evdee..o kadınında vardı evlilik hayalleri zamanında..............neyse ben bi balkon yapayımmm... huzur dolu, değer dolu, saygıdan sonra sevgi dolu , keyif dolu yuvalarımız olsun. bir gün daha yaklaştık hakkımızda hayra inşallah...keyifli sohbetler yol arkadaşlarım..bir buluşma sonrasıı,yeni bir buluşma için,merhaba demek için hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…