sanmıyorum cnm nişanlm ole bsey yaptrmz bende asla yaptrmam ayıp ya
süperrrrrrrrrrrr gözün aydın cnm
sevindim canım,benimki de bi kere aynı sürprizi yapmıştı acaip mutlu olmuştum şu anda neler hissettiğini anlayabiliyorum
oooo pınaarr, kız seninki geldi diye mi yoksun sen hiç buralarda
tebrik ederim bu arada ne güzel yapmış sürpriz yaparak gelmiş
annem anlattıydı,annem çarşafı götürecekmiş babaanneme,anneannem öyle söylemiş kaynanaya gösterilir diye,babam bağırmış anneme,saçmalama demiş yıka o çarşafıhadı ya onlarda varmıs nısanlım bana demedı ama onun kuzenı benım kucukluk arkdsım cok samımıyız o demıztı bızım oralarda adettır dıe ertesı gun
herhalde kaynana bakarmıs carsafa ben öyle bısı yapmam ama eger ısterse nısanlım gösterır annesıne
bugün gündüz konuştuk buralardaydı
yarın gidecek ya belki hazırlık falan yapıyodur veya erken yatmıştır belki :26:
biraz önce gördm cnm neti fln düşmş olablr
yok canım benim bizde yok ben hiç görmedim şimdiye kadar göstereni, nişanlım zaten istanbullu onlarda olmaz böyle şeyler
e çok eskide kalmadı mı ya bu
inşallah yaşamazsın canım benim ama konuş nişanlınla, bence o da izin vermez böyle bir muameleye
ben çıkıorum canlar içim daraldıııııııı yaaaaaaaaaaa
ben çıkıorum canlar içim daraldıııııııı yaaaaaaaaaaa
bugün gündüz konuştuk buralardaydı
yarın gidecek ya belki hazırlık falan yapıyodur veya erken yatmıştır belki :26:
yok canım benim bizde yok ben hiç görmedim şimdiye kadar göstereni, nişanlım zaten istanbullu onlarda olmaz böyle şeyler
e çok eskide kalmadı mı ya bu
inşallah yaşamazsın canım benim ama konuş nişanlınla, bence o da izin vermez böyle bir muameleye
kayınvalıdem 60 yasında yaslı dusunumedım degıl bende hayır dıyım dıye
,
ama yaslı kadın kafasına takar cok ısterse baksın yanı ne yapıyım sırf o yuzden bana surat yapmasın
kızlar nıye carsafa bakılır gurulanmak ıcınmı yoksa kızmı degılmı dıye bakılır onu bılıyım ona göre hareket edıyım bende
güle güle canım da noldu kiii :26:
kayınvalıdem 60 yasında yaslı dusunumedım degıl bende hayır dıyım dıye
,
ama yaslı kadın kafasına takar cok ısterse baksın yanı ne yapıyım sırf o yuzden bana surat yapmasın
kızlar nıye carsafa bakılır gurulanmak ıcınmı yoksa kızmı degılmı dıye bakılır onu bılıyım ona göre hareket edıyım bende
haberleri takip edemedim bugünde gazetelere şimdi baktım habertürkteki manşet çok sıktı canımı..
Kızlar golden homedan beyz etrafı mınık gülllerle çevrili ipek saten ortası pike şeklinde bir set aldım ilk gece için çok beğendim ama ben çarşafı seremem ya ılk gecebaşka çarşaf sererim olmadı dugunden sonra evemıze gtdgmzde.Çünkü öyle kolaylıkla yıkanacak gb çarşf değil süslü püslü etrafı falan.
annem anlattıydı,annem çarşafı götürecekmiş babaanneme,anneannem öyle söylemiş kaynanaya gösterilir diye,babam bağırmış anneme,saçmalama demiş yıka o çarşafı
sonra annem çarşafı yıkamış ama o kan kolay kolay çıkmazmış, bi de eskiden vanish koslalar falanda yok tabi bir gün babaannem annemle dolabı düzeltirken çarşafı görmüşte,gülmüş.annem memnun olmuştu babaannen diyor.eskiler işte
her ikisi için, yani gelinin kız olduğu anlaşıldığında gurur duyarlarmış.. peh!
hımmm evet çok kötüydü, twitter yıkıldı o fotoyla
epey tepki çektiler
ben yarın fatih altaylı bişey diyecek mi onu merak ediyorum şimdi :26:
valla cnm bana kalırsa her 2 side dahildir
resim yok mu yavruu?
hakkaten o serilecek en güzel çarşafa yazık olmaz mı :))
hımmm evet çok kötüydü, twitter yıkıldı o fotoyla
epey tepki çektiler
ben yarın fatih altaylı bişey diyecek mi onu merak ediyorum şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?