ya şaka gb offfffffffffffffff gelıyorum kzlr![]()
![]()
kedıcıkmı yıne

evet ben bakıyorum bıraz netten 200 tl gıbı fıyatlar
sarev ve piercardın cok hosuma gıdıyor bakmadıysan tavsıye ederım kalıte resmen kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şaka gb offfffffffffffffff gelıyorum kzlr![]()
![]()
iyi geceler kızlar
sizi sürekli takip ediyorum,ama nedense yazamıyorum birşey![]()
evet cnm pamuk saten polyester bunlar bıraz tuzlu ama değer valla çok hoş...
giy kız bindalllıda kına bindallı gıymeden olurmu hiç![]()
Ay begenmez miyiizzz
Eminim guzel olmustur ama tabi sen resimleri paylaski merakimiz giderilmis olsun hem de yapistirallim hemenboncuklarini :)
Aaaa yaz kiz, niye yazmiyosun? Sen, ben geldiiimmm de, biz hemen kenara kaykiliriz, yer acariz sana da yavrus, ne demek aaaiyi geceler kızlar
sizi sürekli takip ediyorum,ama nedense yazamıyorum birşey![]()
Heyecan guxel seydiirrrgasolınım senınle konsnca ben bı heycana gelıyorum
paylasmazmıyım onun ıcın sabrsızlanıyorum cumartesı gunu eklerım kesın allahtan bır sorun cıkmassa![]()
hosgeldın cnımınıcıyaz kız ne guzel olur tanısırız sohbet ederız
senın ceyız hazırlıkalrı nasıl gıdıyor![]()
selamlarrrr canlarrrrrr huzurlu sohbetlerrrrrrrrrrr![]()
Hahha bilmem ki, bizim burda pek bindalli giyen yok, kuzenlerimin hic biri de giymedi zaten
O yuzden benim cok alisik oldugum bisey de degil bindalli
O yuzden karar veremiyorum iste
Neyse bakarim artik o zamanki ruh halime gore karar veririm :))
Nevresim demissiniz; ben de soyliyim icimde kalmasin :)))
2tane tek kisilik misafir icin
Yaklasik 8-10tane cift kisilik (ranforce ve pamuk saten)
Bir de kipkirmizi saten
Ben nevresim isinde kendimi tutamiyorum iste ama 2senedir ne bakiyorum ne aliyorum ama cok zor oluyo valla benim icin ama yok alamam yazik gunah valla yaa
ben hiç bişey almıyorum daha,zaten nişanlanalı 2 ay oldu .Annemin daha önceden almış olduğu birşeyler var ama daha çeyizime kendim 1 çöp almışlığım yoktur,yoksa bende bir anormallik mi var![]()
selamlarrrr canlarrrrrr huzurlu sohbetlerrrrrrrrrrr![]()
Oo yavru hosgeldin, nabeerr?
![]()
Aaaa yaz kiz, niye yazmiyosun? Sen, ben geldiiimmm de, biz hemen kenara kaykiliriz, yer acariz sana da yavrus, ne demek aaa
:)
Heyecan guxel seydiirrr
Heyecanlanalim gaza da gelelim
Ammaann sabahlar olmasiinnn![]()
Hadi yaa, gercekten mi almiyosun
Yok canim anormallik demeyelim de yeterince hevesin olmamis demekki, e gaza getiren birileri de olmayinca normaldir belki
Ama hiiic endiselenme, bizi accuk takip et, gelirsin gaza zaten :))
ben hiç bişey almıyorum daha,zaten nişanlanalı 2 ay oldu .Annemin daha önceden almış olduğu birşeyler var ama daha çeyizime kendim 1 çöp almışlığım yoktur,yoksa bende bir anormallik mi var![]()
Canim iltifatlarin icin cook tenk yu, operim yanacıklarindan :)evet canım bende ılk yapacam bızımkılerın ıcınde kımı dıyor köylı ısı dıye emınım onlarda aynısnı yapacak kendı kınalarında öle olur hep
ılla kırımızı olması sart degılkı bu beyaz bıle olabılır emınım sanada cok guzel yakısır
bak ben mısafırı hıc akıl edememıstım sen herseyı dusunmusun vay masllah ya ne zekı hatunsun
saten kırmızı oooww on yıl beklemıslık vede ıstanbul ıstanbul yorum yapmıcam anlasılmıstır
evlenınce de alırsın canım sen masllah almıssın baya allah gule gule kullandırmak nasıp etsın bız böyleyız kadınlar ne görse ıster nefıs doymak bılmıyorukı
ama cok ıcınde kalanları al canım cesıt cesıt kullan![]()
sizi takip ediyorum zaten,bakmayın hiç yazmıyorum ama herkesi tanıyorum
ayıca bindallı konusunda da yorum yapayım:) bende giymeyi düşünüyorum![]()
Canim iltifatlarin icin cook tenk yu, operim yanacıklarindan :)
Kirmizi, saten, askim ve ben... Fantastic four..
![]()
Iyiyiz cok sukur canim, ben yine uumadan bi bakiyim kizlara hemen cikarim diyodum ama takildim kaldim yinehoşgördümm canımmm çokk iyiyimmmmmmsizlerdeee iyimisiniss
![]()
Henuz mum gibi detaylara girmedim canim amaa almam mihehehe gasolınım sana sıddetle tavsıye edıyorum mutlaka almalısın ama belkı almıssındır yınede dıyım tarcın ve vanılya kokulu mum al ceyızıne
o mum cayır cayır yandıkca kk aklına gelsın![]()