ben okan ı seyrediyorum :114:kızlaaaaaar napıosunuz?
canım sanat filmi olucam diye insanı bayım bayım bayan filmleri izlemekten hoşlanmamgüsel film.. paşayla izledik biz en son.. pikniğe gittiğimiz gün akşam bi arkadaşta..ona dokunabildiğim için, öpebildiğim için doya doya şükür ettimm Allahıma ve daha bi sıkı sarıldım öptümm..tarzını çok bilmiorum tatlım ama izlemelisin yinede ..
ben okan ı seyrediyorum :114:
canım sanat filmi olucam diye insanı bayım bayım bayan filmleri izlemekten hoşlanmam
ama o filme biraz takılmıştım tv de. adamın kıza olan özlemi, aşkı dikkatimi çekmişti..
netten izlerim sonra demiştim
senin de tavsiyenle izlerim artık :114:
canım sanat filmi olucam diye insanı bayım bayım bayan filmleri izlemekten hoşlanmam
ama o filme biraz takılmıştım tv de. adamın kıza olan özlemi, aşkı dikkatimi çekmişti..
netten izlerim sonra demiştim
senin de tavsiyenle izlerim artık :114:
tamam kız dedim ya, adamın aşkına ve özlemine takılmıştım zaten tv de diyeyok kız öyle nuri bilge ceylan tarzı yok,sanat filmi değil bildiğin aşk filmi
anlaşılmıştır şeker :112:teknik olarak değerlendirmedim..derinlere inildiğinde ne kadar sağlam bi film orası muamma,ama film kalabalık olmaması sabit bi konuda olmasına rağmen insanı verdiği2 saate pişman etmeyen bi film..ve konu hadi be artık bu kadarda olmas sağlam sallamışlar denicek bi olay değil..olabilir..!
Selam kızlarrrrrrr
5 gündür giremedim İzmir'den misafirlerim vardııı
yokluğumu hisseden yok mu((( geçmişi okuyamadım malummm fazla konuşmuşssunuz
Nasılsınız?Neler yaptınız bakalım görüşmeyeli?
yaa burdayız sultancımm, ağır demirbaşlar olarakooo kımler burdaymıs gasolınım sedosum rosamm kızlar selam ne yapıyorsunuz
hakkaten nerdesin kızSelam kızlarrrrrrr
5 gündür giremedim İzmir'den misafirlerim vardııı
yokluğumu hisseden yok mu((( geçmişi okuyamadım malummm fazla konuşmuşssunuz
Nasılsınız?Neler yaptınız bakalım görüşmeyeli?
yaa burdayız sultancımm, ağır demirbaşlar olarak
hakkaten nerdesin kız
bizde pek değişiklik yok, aynen sohbet muhabbet devaamm
sende ne var ne yok şeker?
est. canım benim, hep birlikte idare edip götürüyoruz işte,canım valla bence sen burayı ıdare edıyorsun herkesle arkdassın masallah :)
demır baş kı ne demır baş hehehe..
gasolınım acıl yardımına ıhtıyacım var uc sorum olacak
1) ben senın ısmnı merak edıyorum sakıncası yoksa söylebılırmısın :)
2) sen bornoz takımı harıc hıc buyuk havlu aldınmı?
3) yastık yorgan alırken nasıl bısı aldın nerden önerırsın ben kaz tuyu almayı dusnuyorum allah nasıp ederse ve altın basak sankı en kalıtelıymıs gıbı gelıyor bana sen ne dıyorsun bu konuda?
Sağolun kızlar yaa ne oldunn dayımlar gelmişti sabahkara kadar muhabbet ettik hiç nete giremedim aklım da buralarda kaldı vallahavalar bozdu acaip bunalımlı oldum yaa sizde de oluyor mu böyle?
Sağolun kızlar yaa ne oldunn dayımlar gelmişti sabahkara kadar muhabbet ettik hiç nete giremedim aklım da buralarda kaldı vallahavalar bozdu acaip bunalımlı oldum yaa sizde de oluyor mu böyle?
merhaba kızlar, ben de 2012 ağustosunda gelin olucam kısmetse :) aranıza katılmak istedim...
hoşgeldiiiiiinn gizmooheyy bende geldmm kızllaaaarrr ...ifadeler neden hala yokk yaaa(8
hoşgeldin bedbaht tospaaamerhaba kızlar, ben de 2012 ağustosunda gelin olucam kısmetse :) aranıza katılmak istedim...
hoşgeldiiinnnn..allah mesutt etsin inşallah :)
anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss..bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?