anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss..bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm
hoşgeldiiiiiinn gizmoo
sorma ya, nasıl kökten bir çalışma yapıyorlarsa artık bir bozuldu, daha da düzelemedi :114:
est. canım benim, hep birlikte idare edip götürüyoruz işte,
ayrıca demirbaşlık konusunda rosanın da hakkını yemeyelim
derhal yorum yapayım canımm
1) ayşe gül
2) özdilek bornoz takımı almıştım, bir de büyük banyo havlu takımı alacağım inş, hamam takımı deniyor ya ondan işte
3) yastık yorgan 1'er 2'şer tane [nevresim takımı-uyku seti-dört mevsim vs. ev tekstili alışverişini yaparken] almıştım (bu arada 2 tane de annemin yaptırdığı yün yorganım var)
yani elyaf veya kaztüyü, 2 yorgan+4yastık daha alıcam
markasını henüz bilmiyroum karar vermedim ama othello iyi diyolar
bu arada hepsini kaz tüyü almicam, birer kaz tüyü birer de alyaf alırım
sen ne yapmayı düşünüyosun şeker? :114:
iyiyiiizz havalardan şikayet ediyoruz, sultancım seviyomuş gerçi soğuğu amaohh ne güzelll iyi etmişsnnn :)
hoşbuldk cnmm..nabersiinizzzzz...
teşekkür ederim hoşbuldum... allah hepimizi mesut etsin tez zamanda kavuştursun sevdiceklerimize :)
merhaba kızlar, ben de 2012 ağustosunda gelin olucam kısmetse :) aranıza katılmak istedim...
iyiyiiizz havalardan şikayet ediyoruz, sultancım seviyomuş gerçi soğuğu ama
anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss..bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm
hahha bak rosacım kaçaklar teker teker düşmeye başladı buraya
aslında girişte sağda durup şöyle tek ayak üstünde bekletsek mi yaa, hı? bilemedim bak şimdi
Selam gece kuşlarııııı
hahha bak rosacım kaçaklar teker teker düşmeye başladı buraya
aslında girişte sağda durup şöyle tek ayak üstünde bekletsek mi yaa, hı? bilemedim bak şimdi
Selam gece kuşlarııııı
selam canım hosgeldın hadı hayılrısı :)
az kaldı sızde gerı sayıma baslamısındır heheh
Hoşbuldum canımmm iyiyim sen nasılsınn
başlamaz mıyım geri sayıma hiç? günler geçmek bilmiyor sanki
hahahha güldürdün kız beni, Rabbim de seni güldürsünevet evet rosacımız oda demır başlardan aman yanlış bısı demeyım
tamam aysegulum böyle daha ıyı sankı gasolın nerde AYSE GUL nerdeee:))
tamam canım gördum onu taçın sayfasında hamam takımı dıye. bence sart havlu her dus yaparken temız havlu sart bornozlar yetmez
4 adette buyuk havlu şart. aysegul sen bu kaar esyayı ne yapcan kızzzzz 2 yorganla ne yapacan 4 yastıkayy masallah
bırde yun yorgan ahh su benım avatrlarım olacaktıkı ben nasıl dökturuyordum burda heheheheheh.
canım valla ben bırtek yorgan alacam kaz tuyu ıkı tanede yastık kaz tuyunden toplam 5 tane nevresım
bırde bır kısılık yastık yorgan alacam oda dugunden sonra bırı felan kalırsa her ıhtımale karsı
yeter bana annem bana yun dösek yaptıyordu hayır dıye kavga ettım. ceyızcıde yorgan yaptrcaktı yunden ona bıle hayır dedım
sen bu kadar esyayı nasıl sıgdıracan eveay sen ceyızlerın tasınırken öbur eve kamarayla ceksene emınım sabahtan aksama kadar anca yuklerler senın
ceyızlerı masllah dıyorum ve baskada bısı demıyorum:)
ayyy o heycan hepımızde var canımınıcı evlenınce nerde yasıcaksınız cogunluk sımdı ıstanbulda yasıcak
selam canım hosgeldın bu arada bugunkı botların cok hostu yazamadım gule gule gıy
bende iyim tatlım
bütün gün oturma odasını ne renkler üzerine yoğunlaştrym die düşünuorm
kahverengi köşe takımı aldıkta en uygun renk turkuaz oluormuş dier renkler kısa surede sıkıyormuş insanı.... oleyyy smileyler gelmiş bu arada kızlaarrrr kafadan uydurmaya gerek kalmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?