bende iyim tatlım
bütün gün oturma odasını ne renkler üzerine yoğunlaştrym die düşünuorm
kahverengi köşe takımı aldıkta en uygun renk turkuaz oluormuş dier renkler kısa surede sıkıyormuş insanı.... oleyyy smileyler gelmiş bu arada kızlaarrrr kafadan uydurmaya gerek kalmadııı
iyiyiz iyi çok şükür :114:
çeyiz alışverişi mi yapsak yoksa kendimize mi alışveriş yapsak diyoduk
siz nasılsınız efenim? keyfiniz ahvaliniz nasıl?
merhaba kızlarr. uzun süredir gelmiyordum bu topiğe. daha çok asker topiğindeyim. bizim askerlik bitmeden tam olarak bi evlilik hazırlığına başlıyamıcaz maalesef bunu anladım.
ne yapalım artık kendi yağımda kavrulcam. :97:
çok iyi bi nokta :)) kendime olan alışverişlerden uzaklaştım ben de, varsa yoksa çeyizler ve diğer ayrıntı malzemeler
iyiyim çok şükür sağol canımancak bu saatte katılabildim yarına misafirim var yemek yapmakla uğraştım epey, arada muhteşem yy a bakmayı ihmal etmedim tabi herkes gitmiştir doğal olarak bu saate
aleyküm selam yavru kuuuşşSelam gece kuşlarııııı
ay ben deeeeeayy hiç sormayın kızlar allahın gucune gitmesin hiç sewmıorm boyle havalarıiçime kasvet çöküyor...karanlık..en çok baharı severimmmm....mayıs ,haziran mesela en sevdiğim aydır..
ben de yemezler çocuğum dermişiiimmmneee devamsızlıkmı alıyorsunuzzzzz cezamı aman tanrım uyuya kalmısım dermısım hehehe
oo tuğçe can hoşgeldinmerhaba kızlarr. uzun süredir gelmiyordum bu topiğe. daha çok asker topiğindeyim. bizim askerlik bitmeden tam olarak bi evlilik hazırlığına başlıyamıcaz maalesef bunu anladım.
hoşgeldin canım. sana da iyi akşamlar. iyiyiz çok şükür seninde keyfin yerindedir inşallah
AA herkes gitmiştir dedim ama alakası yokmuş
merhaba kızlarr. uzun süredir gelmiyordum bu topiğe. daha çok asker topiğindeyim. bizim askerlik bitmeden tam olarak bi evlilik hazırlığına başlıyamıcaz maalesef bunu anladım.
Hoşbuldum Sultanımmm
Çok sağol canım dayanamadım gene aldım
Güle güle kullanın canımmm
yok kııızz ne gitmesi, burası sanki dersin artı onsekiz topiği, bu saatten sonra noluyosa oluyoçok iyi bi nokta :)) kendime olan alışverişlerden uzaklaştım ben de, varsa yoksa çeyizler ve diğer ayrıntı malzemeler
iyiyim çok şükür sağol canımancak bu saatte katılabildim yarına misafirim var yemek yapmakla uğraştım epey, arada muhteşem yy a bakmayı ihmal etmedim tabi herkes gitmiştir doğal olarak bu saate
canım ben ankaradayım ama izmire gelin olucam kısmetse
ben salonumu kahve krem dösıcem allah nasıp ederse bence muhtesem olur,, bal yıyen baldan usanır tabı göz alısınca bıkar ama dıger renkelere nazaran
bence kahve koltuk en ıdeal secım olur
gel canım bekleriz. bende izmirdeyim.
gel canım bekleriz. bende izmirdeyim.
olsun cnm hayırlı zamanda olsun inşallah.allahın izniyle bir an önce kavuşunda başlasın hazırlıklar
merhaba kızlar, ben de 2012 ağustosunda gelin olucam kısmetse :) aranıza katılmak istedim...
Canım izmir hatay semtindenim. sanki seni hatırlıyorum. sen bucadamıydın?Anamm İzmirli hatun buldummmm
Tuğcecim neresindesin İzmir'in
çok sevindim canım ya sen de izmir gelini olacaksın yanibu arada biz karşıyaka belediyesinden nikah günü alamayı düşünüyorduk önümüzdeki ay ama düğün tarihinden altı ay önce gelin dediler. kasımda gidicem izmire mobilya beğenicektik onu da halledelim diye düşünmüştük olmadı siz gün aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?