2012' de yazın evlenecekler

ben kahve ve turkuaz uyumuna bayılıyorum, hatta şuan nevresim takımım tam o tonlarda annem beğenmemişti alırken ama çok şık duruyor severek kullanıyorum bence çok şık olacaktır dekorasyonunuz.

hahhha bu mesajı yazarken bile alışkanlık olmuş ctrl+c ile başlıyorum yazmaya
aynen kız öyle yapalım dicem ama yok yaa, ben sabah en geç 9-10da kalkmak istiyorum yine de

eee madem herkeşler toplanmış, ben gidip uyuyabilirim artık

çook üptüm sizi hatunlarım, hadi baş baş

Nöbeti devralıyoruzzz yavrukuş sana iyi uykular tatlı rüyalar bize iyi nöbetler

carmenta kıssss senin kuşun ne güselmişş ölee

olley uçmaya başlamış kuşum mehmet ali erbil gibi kötü yerlere çekilcek şeyler söylemeye başladım sonum hayra alamet deil

saol cicim söylemesen görmicem sabah avatarlar çok küçüktü hareket etmiodu, böyle iyi yaa

amın cumlemızıı valla geldı krıze gırmeye baslamıstım nıye yok oldular bırden dıye

tamam ozaman gasolıne derım zaten öyle demeye alıstık guzel bır ısmın varmıs demeden gecmeyım

sennn taaa nerelerı dusnuyorsun ohooo sen aşk sarhosu olmussun gasolınım havluyla adamın karsına gecmeler aromatık yaglar

tamam dogru dıyorsun buyuk havluda sart kesınlıkle ıkısının de yerı farklı bencede bornoz daha böyle rahat uzun uzun banyonu

yaptıgında kullanırsın. havluyuda hemen kurulanıp gıyınecegnde guzel olur dıyelım mısafır gelecek acıl dusa gırmen gerekıyor dustan cıkınca bornoz keyfı

zaman kaybına neden olur evet dogru canım yastık konsunda ben senın gıbı dusunmemıstım, ıkı tane şart extra yastık banada.

bu arada yun dösekte senın ıcın zor olabılır cok agır olur. ıstememekle ıyısını yapmıssın bız bıde her sene turkıyeye geldgımızde sıcakta yun yorganlarda yatardık kucukken annemın ceyızı sırımsıklam terlerdım.

bızımkılerde ancak 2000 yıllarda mevsımlık yorgan aldılar yanlıs hatırlamıyorsam ondan berı yunu sevmıyorum. ama kış aylarında o yun yorganlar ıple aranıyor

bıde sen cok usuyorsan ıllakı sart hıc usumessın ıcınde ohhh mısss mısss

senın ceyızıne yok yok yanı ınsallah dugunden sonra bu guzel anılarımızı da paylasırız.

oo tuğçe can hoşgeldin
hayırlısıyla biter inş. canım hepinizin ki

Hoşbulduk gasolincimm. sağoll hayırlısıyla gelsinlerr. 29 yaşını bitircem hala asker bekliyom.

sağol sultancımm. üzmüyorum çok ta işte bi hazırlık falan yapamıyorum. söylüyorum ona. gelince hepsini halledicez diyor.
ondan bazen sıkılıyorum ama hepsi olur. biz düğünü eylülde düşünüyoruz. daha zamanımız var hazırlık için.
bizim de şafak 96 canım.
güzel şeyler düşüniyim barii. ne düşünsem güzel acaba?

ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kız nereye kayboldun

aynennn bende gidiommm vallaaa kim en geç geldiyse o kapasın tükkanııı ortalığı dağıtmayın,sandalyeleride toplayın,en son çıkandaa ışığı kapatsınn anahtarı paspasın altına koysun yarın biz açarısss

Hoşbuldum Sultanımmm
Çok sağol canım dayanamadım gene aldım

Güle güle kullanın canımmm

pınarım ben hep derım ıcımzde kalacagana alalım dolabımızda kalsın dıye ıyı yapmıssın ıyı

ınanıyorum cebımızde mılyonlar olsun tum magzayı begenelım evde sıgacak yerımız olmasa bıle alırz dogamızda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…