öyle mi dıosn tatlım..bende günlük oda olacgi için kahverengi seçtim ..ama dekorasyon fikirlerini okuyunca üzüldm nişanlıma çaktırmasamdaçünkü ileriki zamanlarda sıkkıcı etkısı war dıor..bende krem turkuaz kahve yapcm artık arayada nar çiçeği katarım ..güzel olur belkiiii
Canım izmir hatay semtindenim. sanki seni hatırlıyorum. sen bucadamıydın?
Allah sizi ne etmeessiiin emiiii şuraya bakkkkk ifadeler bile gecenin köründe gelmişş bütün gün kopyala et derken anam ağladııııı...bundaaann sonraa bendee gündüsleri uyucamm gezicemm taa gecenin köründee gelicem
ayyy o heycan hepımızde var canımınıcı evlenınce nerde yasıcaksınız cogunluk sımdı ıstanbulda yasıcak
Selamlaargece kuşları burda
ben kahve ve turkuaz uyumuna bayılıyorum, hatta şuan nevresim takımım tam o tonlarda annem beğenmemişti alırken ama çok şık duruyor severek kullanıyorum bence çok şık olacaktır dekorasyonunuz.
nikah tarihi 6 ay öncemi alınıyoorrrrben 3 ay önce sanıyordummm
hoşgeldin canımmm, kısmetinde en güzeli vardır inş
hahhha bu mesajı yazarken bile alışkanlık olmuş ctrl+c ile başlıyorum yazmaya
aynen kız öyle yapalım dicem ama yok yaa, ben sabah en geç 9-10da kalkmak istiyorum yine de
eee madem herkeşler toplanmış, ben gidip uyuyabilirim artık
çook üptüm sizi hatunlarım, hadi baş baş
carmenta kıssss senin kuşun ne güselmişş ölee
hahahha güldürdün kız beni, Rabbim de seni güldürsün
şimdiiiiiiii öncelikle, bana gaz, gazo, veya gasolin demenden ben daha çok hoşlanırım ama yine de sen nasıl istersen bana öyle hitap edebilirsin canım benim, no problem
hamam takımı daha doğrusu büyük havlu bence de şart, ben ikisini de kullanıyorum, ve ikisini de ayrı seviyorum, ikisi de lazım bence :112:
hani şimdi havluyla adamın karşısına geçersen o da bi başka hoş görünür yaa
(ahan da smile lar geldi)
yün olayına gelince, döşek yaptırayım mı diye sordu annem, yok artık daha neler dedim
ama yün yorgan istedim kendim çünkü ben çok üşürüm
canım bir yorgan yetmez ki, yani ben öyle düşünüyorum en azından, hani 2 elyaf 2 yünüm olsun isterim sanırım
bir de dediğin gibi tek kişilik olsun
bu arada ben ailemle aynı şehirde olucam ama benim 1 kişiden fazla yatılı misafirim olabilir, o yüzden yorgan sayım önemli
yastık 2 tane olur mu kıızzz, olmaz
terliceksiniz bilmem ne olucak misafirin olur, bebekli misafir gelir falan da filan
benim 5-6 yastığım olur heralde
çeyizi nasıl taşıyacağım ve afbuyrun ne tarafıma sokacağıma gelince, inan ben de bilmiyorum
herkes napıyosa ben de onu yapıcam heralde
kıyamam kız sana ne uzuluyorsun benımkıde askerde, öyle bı basının etını yıyorumkı oralarda anlatmam böyle böyle gunler gecıyor
cok guzel hayaller kuruyoruz gecıyor gunler benım şafak 206az kaldı kavusmamıza
senın safak kactı? bıde dugun seneyemıydı sızın? sıkma canını sıkınca vakıt daha yavas gecer guzel yönlerını bul ve ona odaklan yoksa gecmez zaman
ben nısanlım askere gıttıgınde 460 dıye cıldıracktım ıkı hafta hıckıra hıckıra agladım ama sımdı yarılamısız 8 gun sonra 8 ay olacak ınsallah sende cok uzme
kendınıhersey vatan ıcın :)
ayyy inşallah öyle olur cnm,içimi ferahlattın saol....
Bizim topiğin neden zaman kavramı yok gece pek bi şenleniyo gündüz in cin top oynuyo
canım ben ankaradayım ama izmire gelin olucam kısmetse
hahhha bu mesajı yazarken bile alışkanlık olmuş ctrl+c ile başlıyorum yazmaya
aynen kız öyle yapalım dicem ama yok yaa, ben sabah en geç 9-10da kalkmak istiyorum yine de
eee madem herkeşler toplanmış, ben gidip uyuyabilirim artık
çook üptüm sizi hatunlarım, hadi baş baş
ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kıznereye kayboldun
Hoşbuldum Sultanımmm
Çok sağol canım dayanamadım gene aldım
Güle güle kullanın canımmm
Biz biraz gece kuşuyuz herhalde kk nın güvenlik görevlileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?