Hayırlısı olsun tatlım h.içi olursa cok uygun olur emin ol :))
hoopppaaa kızlar şimdi efkarı dağıtma zamanı açın müziğin sesini...oturduğum yerden oynuyorum ben kesin hasta olucam ağlama modundan oynama moduna geçtiğime görepek hayra alemet değil
hoşgeldin PİNK_LOVEKızLar bi transfer yaptımpink_love geL canımmmm
Güle güle canım
Sağol canım benim öle olmak zorunda kaldı
Koçiş işe yeni başlıcağı için yıllık izni olmayacak evlilik iznide 2 gün falan veriyolarmış o yüzden bayram tatiliyle birleştirmeyi düşündük hayırlısı bakalım
Kızlar ben komşuya gidiyorum yeni ciciler varmışşş onlra bakayım kendisi pikocu
Bide bebiş sevcem öptüm hepinizi görüşürüzzzz
yasal izin bu canım, hakkın yaniBu evLiLik izni varya o işyerının vermekle zorunlu oldugu bı izin mı - kaç gün ya da patronun insafına mı kaLmışş =)
eger dogtastansa alacagan takım dırek cok guzel bı karar vermıssın derım
bende cok begenıyorum cok guzel takımları var hem genış hemde kuması cok guzel ınsan oturdgudna rahat edecek cınsten.
fıyatlar nasıl orda hesaplımı yoksa bıraz pahalımı?
canım ev bellı degıl kahramanmarasta oturucam ama genel itibariyle erkek arkadasım baktıgı kadarıyla evler 3+1 ve 135 m2 -145 m2 arasında degısıyormus rahatlıkla olur dıye dusunuyorum...hımm resim isteriz amaya canım içinize sinen bir model varsa alınmalı tabiki. ama ev durumu belli mi? yani büyük küçük mü?
hoşgördüm tatlımmhoşgeldin rosaaa
sağol canım hepimiz güle güle kullanalım eşyalarımızı inşallah
sağol rosaa, hoşgeldinnn
Bu evLiLik izni varya o işyerının vermekle zorunlu oldugu bı izin mı - kaç gün ya da patronun insafına mı kaLmışş =)
hoopppaaa kızlar şimdi efkarı dağıtma zamanı açın müziğin sesini...oturduğum yerden oynuyorum ben kesin hasta olucam ağlama modundan oynama moduna geçtiğime görepek hayra alemet değil
Kızlar merhaba nasılsınız uzun suredır gıremıyorum hem ıs yerının yogunlugu hem hastalık nasılsınız umarım ıyısınızdır...
hoşgeldin özluur nasılsın cnm ...geçmiş olsun sen mi hastaydınn
Canım fıyatı 5.123 tl cok begendım inşallah alıcaz:))) Koltuk takımı alırkende dokuma kumas olmasına dıkkat et canım sımdı genelde havlu kumas kullanıyorlar ve havlu kumaslar ız yapıyor...
canım ev bellı degıl kahramanmarasta oturucam ama genel itibariyle erkek arkadasım baktıgı kadarıyla evler 3+1 ve 135 m2 -145 m2 arasında degısıyormus rahatlıkla olur dıye dusunuyorum...
hoşqeldim canımmmmgeçmişşşş olsunnn ahhh şu havalarrr gelinciklerr teker teker dökülüo yahuuu:2::2::2:
Canım bende bu aralar bır ankara havası duydum hıcte anlamam ama baya ıyı tavsıye ederım ankaranın bagları gecenlerde radyo denk geldım hosuma gıttı .... Buarada bır sıkıntı yok dımı tatlım .... HAyır dıyelım hayır olsun :))))
hoşgeldin canımcım. evler çok büyükmüş evler hayırlısı olsun tatlım rahat huzurlu bir yuvan olur mutlu mesur yaşarsınız koçişinle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?