2012' de yazın evlenecekler

ay inşallah öyle olur canımcım yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah canım yaaa. hangi siteden aldın canım sülesene bii

valla demek benim herif bi çiçekle 2gndür ben havalarda dolandırttıysa bide öpse ahhh ulen ahhh daa 117gün va
u uuuuu
valla kızlar sizleri böyle gün sayarken görüyorum ya, çok şükrediyorum benim adamım yanımda diye
kıymetini bileyim ben dimi bu durumun :114::114:

Ufak diil bence bi büyüğe danışmak lazım bize ufak yetmez
hehhe yok yok tamam ne ufak ne büyük boşverelim biz onları

hadi yaa tühh, kaçırmış fırsatı.. ben de o yabancı videoyu izledim dün, hani koyuyon tencereye kendi kendine dönüyo karıştırıyo fln o dimi?
çeyiz topikimde de resmi var
bakarım şimdi çeyiz topiğine ama evet o, ondan başka yok zaten canım böyle oto. karıştırıcı, güle güle kullan canım benim

valla demek benim herif bi çiçekle 2gndür ben havalarda dolandırttıysa bide öpse ahhh ulen ahhh daa 117gün va
az kaldı azz, bak nerelerdeeen nerelere geldik, az daha sabır

Ufak diil bence bi büyüğe danışmak lazım bize ufak yetmez
canım izmirlisin galiba

hımmm iyi olmuş o zaman
bu işleri yalnız halletmek çok yorucu, bilirim:44:

Koçiş bahhçeyle görüşmüş orası olcak herhalde hafta sonu sözleşme imzalancakkkkk

canım izmirlisin galiba

hımmm iyi olmuş o zaman
bu işleri yalnız halletmek çok yorucu, bilirim:44:

Evet canım İzmirliyim
Gerçekten çok yorucu sözümüze 2 hafta kala gitmişti söz nişan herşeyi yalnız hallettim hasta oldum nişan söz yapcam derken

ay inşallah öyle olur canımcım yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah canım yaaa. hangi siteden aldın canım sülesene bii
yok yok bir kötü olur iki kötü olur ama üçüncüde öğrenirsin canım
markafoniden aldım ben, ama hediye çekim de vardı benim, öylelikle 19 tl'ye geldi yani

kesinlikle şükret haline canım, çok zorr çokkkk
sağol canım, inşallah mutlu mesut kullanıcam onu

ha maşşallaahhh ne çok sayfa biriktirmişsiniz yahuu ben size dün gece fazla dağıtmayın demedimmiinasılsınıss canlar..yeni ciciler alan gelincikler aşklaaa huzurlaaa kullanın efendimmmm

ha maşşallaahhh ne çok sayfa biriktirmişsiniz yahuu ben size dün gece fazla dağıtmayın demedimmiinasılsınıss canlar..yeni ciciler alan gelincikler aşklaaa huzurlaaa kullanın efendimmmm

Tşk ederiz efendim daha güzelleri sizinde olsun

Evet canım İzmirliyim
Gerçekten çok yorucu sözümüze 2 hafta kala gitmişti söz nişan herşeyi yalnız hallettim hasta oldum nişan söz yapcam derken
anladım zaten, bu cümleyi kullanışından
çok severim izmirlileri, kesinlikle ayrı bi havaları oluyor izmir insanının
Ben de nişan hazırlıklarını öyle hallediyorum işte canım yaa, sevgilim askerde. Herşeye ben karar verip ayarlamak zorundayım... Gerçekten yoruldum, artık kendi kuaförümü bile aramak istemiyorum yaa

hoşgeldin rosaaa
sağol canım hepimiz güle güle kullanalım eşyalarımızı inşallah

u uuuuu
valla kızlar sizleri böyle gün sayarken görüyorum ya, çok şükrediyorum benim adamım yanımda diye
kıymetini bileyim ben dimi bu durumun :114::114:
kesinlikle şükret 15 ay kimsesiz kalıyosun moralin bozuk olduğunda derdin olduğunda sarılıp destek olcak kimsen olmuyo sana yemn ederim15 ayda belki 2 kere gitmişimdir arkadaşlarla biyere

Koçiş bahhçeyle görüşmüş orası olcak herhalde hafta sonu sözleşme imzalancakkkkk

çok sevindim canım nere ora ist.temi:44:

yok canım izmirde biz izmir gelinleriyiz

kesinlikle şükret haline canım, çok zorr çokkkk
sağol canım, inşallah mutlu mesut kullanıcam onu
analdım canım, sizin hasretiniz de hayırlısıyla tez vakitte bitsin inş.

kesinlikle şükret 15 ay kimsesiz kalıyosun moralin bozuk olduğunda derdin olduğunda sarılıp destek olcak kimsen olmuyo sana yemn ederim15 ayda belki 2 kere gitmişimdir arkadaşlarla biyere
analdım canım, biz 2006da 5,5ayla bitirdik askerlik işini, haftada birkaç kez telefonla konuşuyoduk, hafta sonu da netten kamerayla..
o 5,5 ay bile çok zordu, Rabbim 15 ay yapanlara yardım etsin yaa, bak ben de hüzünlendim şimdi o günlerim geldi aklıma

süperrrr siz kaca anlastınız heyyytt be bahhce gelinleri geliyorrrrrrrr bekleyin bizii :))))bizde c.tesi sözlesmeyi yapcaz bi gidemedik

Hafta içi olcak canım bizim bayram tatilinde yapcaz daha tam konuşmadık hafta sonu anlaşcaz inşallah fiyattada

Evet canım gerçekten çok zor Allah kolaylık versin sanada
Çok takmamaya çalış canım ince düşündükçe problemler çıkıyo :18:

çok sevindim canım nere ora ist.temi:44:

İzmirde canımm

Hayırlısı olsun tatlım h.içi olursa cok uygun olur emin ol :))

Aminnnn inşallahhhhh

Ewet, fazla düşünmemeye takmamaya çalışıyorum ama herşey kusursuz olsun die uğraşınca herşey dert oluyor işte...
Hayırlısıyla atlatalım da telaşelerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…