2012' de yazın evlenecekler

çok pahalı bence yaa 4 saat için kıyamamıyorum aslında benim 2 yıl çalışma karşılığı 4 saat eğlenmek ..

moralim bozuldu kızlar yaa sabah telefonu alo diye açtım aşkım aradığında bana kızdı başkalarından çekiniyorsan başkada bişey demiyorum neden aşkım canım diyerek açmıyorum diye yedim fırçayı gözyaşlarım süzüldü valla..demekki gerçekten seviyorum ben bu çocuğu..ay kendimede gülesim var evlenme yoluna girmişim seviyom mu sevmiyommu muhabbetini aklımdan geçiriyorum ya pes pes

kıyamam ben sana

Eeveeeettt bana da pembe bakmayı öğretti saoLsun canımm arkadaşımmm

Eğer gerçekten çok param oLsa hiçbişey düşünmeden en güzeLini yapar en şık yeri tutar yemeği eğLencesi fLn dibine kdr yapardım amaaaaa bütçeLer kısıtLı oLunca iş değişioo =) Şimdi düşünüyorum da o kdr para verdik diyeLim yaptık düğünü 3-4 saat egLenicez ama sonra borçLarı ödemek için sıkıntı çekicez...
Nerde oLursa oLsun yaa artıkk sonucta ben aŞkımLa bir ömür boyu beraber oLucam inşşşş ve mutLuyumm =)

ankaranın bağlarını dinledim düğünde nasıl olurki bana çok acıklı geldiya içimi ezdi resmen güzel şarkı ama müziğinde ayrı bi hüzün mü var yoksa ben kendi duygularım ile mi karıştırıyorum...bugün ben kendimde değilimm çok tuhafım hasta olcamm belli belli

sen bugun baya duygusalsın canım bellı

yaa kızlar azcık işim vardı kopmuşum, sayfalar Akıp gitmiş
çeyizlerimle ilgili hepinize teşekkür ediyorum kızlar, ayrı ayrı yazamadım..
ozluurcum kurutma ve çamaşır makinasını bi satıcı bana ayrı almamı tavsiye etmişti. açıklamasını da yapmıştı ama hatırlamıyorum.. ben de o günden sonra kurutmalı çamaşır makinası sevdamdan birazcık vazgeçer gibi olduydum..
ama şimdi düşünülebilir tabi

canım benim kıyamam bazen şartlar canımlı cicimli konuşmaya el vermiyor. ben mesela dışarıda bağırıp çağırıyorum seni çok seviyorum diye herkes duysun istiyorum ama işyerinde gayet ciddiyim birileri varsa biz bayanlar çok karmaşığız

pink love hoşgeldin canım sende. özluurcum geç oldu ama geçmiş olsun canımcım. :44:

PİNK_LOVE bana da pembe bakmayı aşka pembe katmayı öğretir misin?:103::103::103:

sağol tatlım teşekkür ederim...

Eeveeeettt bana da pembe bakmayı öğretti saoLsun canımm arkadaşımmm

çoook sewerim vallaa pembeyi üstümde muhakkak taşımaya çalışırım küçücük bi yerdede olsa..hayata ne kadar pembe bakabiliorum bilmiorum ama pembe görmeyi çok istiorum bir çookk şeyiii..:103:

çoook sewerim vallaa pembeyi üstümde muhakkak taşımaya çalışırım küçücük bi yerdede olsa..hayata ne kadar pembe bakabiliorum bilmiorum ama pembe görmeyi çok istiorum bir çookk şeyiii..:103:

Aynen bende ÖLe canımm vaLLa pembe görünce mutLu OLuyorum

kızlar birşey soracağım braun mr570 çift rendeleme ve hamur ataçmanlı blender seti almak istiyorum. sizce nasıl? alan arkadaşlar veya almayı düşünen arkadaşlar araştırmalarınız,yorumlarınız nedir acaba

KızLar bi transfer yaptım pink_love geL canımmmm
hahhhaa transfer hee, ilahi

Bu evLiLik izni varya o işyerının vermekle zorunlu oldugu bı izin mı - kaç gün ya da patronun insafına mı kaLmışş =)
lilacım, genel uygulama 3 gün olarak uygulanır, her iş yeri verir, zorluk çıkarmaz

ama bu sene başında çıkan torba yasayla evlilik ve ölüm durumlarında yasal izin 7 güne çıkartıldı, ben acaba yanlış mı hatırlıyorum diye netten küçük bir araştırma yaptım, doğru hatırlıyormuşum :114:
amma velakin, bütün iş yerleri 7 gün vermeye yanaşır mı orası belli olmaz işte :26:
ama bu sayede 3 gün garanti olmuş olur, hatta biraz pazarlık şansı bile doğmuş olur bu yasal 7 günlük izinle ilgili, ne koparsan kardır, ve 4 3'ten büyüktür

Kızlar merhaba nasılsınız uzun suredır gıremıyorum hem ıs yerının yogunlugu hem hastalık nasılsınız umarım ıyısınızdır...
özlür ojjgeldin şekerr
ayrıca geçmiş olsuunn

sen de ojjgeldin şeker :112:
oh ne güzel sen en azından mekan işini halletmişsin

canım ben henüz almadım bilmiyorum o yüzden
ama geçenlerde bir tavsiye aldım, teyzem yaklaşık 1-1,5 ay önce samsung un kurutmalı çam.mak. almış
hatta tedirginlikle almış :26:
ama çok memnunmuş, ben de evleneceğim ya, ilk iş bana tavsiye etmeye karar vermiş
yani bilmiyorum ama işte tavsiye geldi bitane
ben de henüz karar verebilmiş değilim maalesef :18::18:

canım aslında bir düğün için çoook pahalı değil gibi, çünkü ben hiç görmedim ama gönül daveti beğeniyo insanlar :114:
ben nişanımı açık mekanda 150 kişi yemekli 5.500tl ye yaptım
yani o bakımdan çok pahalı gibi de gelmedi bana
amma velakiiiiiinnn, eğer borçla yapılacaksa bence hiç girme böyle bir masrafın altına derim, yani birikmişin varsa yap ama sonradan ödenecekse sakın derim, boşver, sen küçük bi düğünden sonra evinde kocanla da eğlenirsin hem de beleşe

ay seni yerim ben yaaa, dolunay mı ne var acaba, sen bu kadar duygu karmaşası yaşıyosun, bi gülüyosun bi ağlıyosun bugün
mutlu ol sen mutluuu, sen paşanı, o da seni seviyo nasılsa, kaptım mis gibi çocuğu de, gül, boşver hüzünlenmeyi göz yaşlarını falan

yeeesss, altına imzamı atıyorum canım...
imza : gazo

sanal pazarda görmüştüm canım hamur ataçmanı ilgimi çekmişti alsammı oldum bende ama tam olarak anlamadım o yüsden kaldı öyle yarım benimde :26::26::26:

balımpeteğim, ben kullanmadım bilmiyorum ama braun zaten markası tartışılmaz
hantal kocaman robotları da artık kimse kullanmıyor zaten
bence çok iyi bir seçim olur
ama burada bu setten alan hatunlar vardı, daha önce resmini burada paylaşmışlardı galiba
o hatunlar daha belirgin yorumlar yaparlar :112:

Son düzenleme:
ben vakti zamanında arzum almış olmasaydım philips ya da brun alırdım canım:44:

evet transfer ettim hemen burdaki tatlı sohbet ortamını görünce =)

7 gün oLsa süperrr oLuuur yaaa vaLLa cunku biz baLayına 1 ya da 2 ay snra gidicez iyice sezon açıLınca =)) evLiLik izniyLe de birascık dinLenmişş oLuruss =)

Ben aldım canım tavsiye üzerine ama kullanmadım bakalım umarım dedikleri kadar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…