kaçırmışınız kızlar yazımı
BEŞİKTAŞ GÖNÜL DAVET SALONU sordum mükemmel yer ağustos sonu eylül başı için cuma günü koktyl 7000 700kişilikmiş...
hafta sonları sadece yemekli cumartesi 300 kişi 11.250miş en as 300müş
pink love hoşgeldin canımmm...
çok pahalı bence yaa 4 saat için kıyamamıyorum aslında benim 2 yıl çalışma karşılığı 4 saat eğlenmek ..
moralim bozuldu kızlar yaa sabah telefonu alo diye açtım aşkım aradığında bana kızdı başkalarından çekiniyorsan başkada bişey demiyorum neden aşkım canım diyerek açmıyorum diye yedim fırçayı gözyaşlarım süzüldü valla..demekki gerçekten seviyorum ben bu çocuğu..ay kendimede gülesim var evlenme yoluna girmişim seviyom mu sevmiyommu muhabbetini aklımdan geçiriyorum ya pes pes
Şereffff buldukkk efendimmm beni onurlandırdınızzz tşk ederim... bazen aşka gerçekten pembe bakmak gerekiyorrr..bazen aslındaa her şeyyy net oluyorrr...ben içine pempbe katıyorummm her şey çözülüyorrr....lilapause için yaptıığm gibi :) onunda hayallerine birazcık pembe kattımdı daaa
kaçırmışınız kızlar yazımı
BEŞİKTAŞ GÖNÜL DAVET SALONU sordum mükemmel yer ağustos sonu eylül başı için cuma günü koktyl 7000 700kişilikmiş...
ankaranın bağlarını dinledim düğünde nasıl olurki bana çok acıklı geldiya içimi ezdi resmen güzel şarkı ama müziğinde ayrı bi hüzün mü var yoksa ben kendi duygularım ile mi karıştırıyorum... bugün ben kendimde değilimm çok tuhafım hasta olcamm belli belli
çok pahalı bence yaa 4 saat için kıyamamıyorum aslında benim 2 yıl çalışma karşılığı 4 saat eğlenmek ..
moralim bozuldu kızlar yaa sabah telefonu alo diye açtım aşkım aradığında bana kızdı başkalarından çekiniyorsan başkada bişey demiyorum neden aşkım canım diyerek açmıyorum diye yedim fırçayı gözyaşlarım süzüldü valla..demekki gerçekten seviyorum ben bu çocuğu..ay kendimede gülesim var evlenme yoluna girmişim seviyom mu sevmiyommu muhabbetini aklımdan geçiriyorum ya pes pes
canım benim kıyamambazen şartlar canımlı cicimli konuşmaya el vermiyor. ben mesela dışarıda bağırıp çağırıyorum seni çok seviyorum diye herkes duysun istiyorum ama işyerinde gayet ciddiyim birileri varsa biz bayanlar çok karmaşığız
pink love hoşgeldin canım sende. özluurcum geç oldu ama geçmiş olsun canımcım. :44:
Eeveeeettt bana da pembe bakmayı öğretti saoLsun canımm arkadaşımmm
çoook sewerim vallaa pembeyi üstümde muhakkak taşımaya çalışırım küçücük bi yerdede olsa..hayata ne kadar pembe bakabiliorum bilmiorum ama pembe görmeyi çok istiorum bir çookk şeyiii..:103:
hahhhaa transfer hee, ilahiKızLar bi transfer yaptımpink_love geL canımmmm
lilacım, genel uygulama 3 gün olarak uygulanır, her iş yeri verir, zorluk çıkarmazBu evLiLik izni varya o işyerının vermekle zorunlu oldugu bı izin mı - kaç gün ya da patronun insafına mı kaLmışş =)
özlür ojjgeldin şekerrKızlar merhaba nasılsınız uzun suredır gıremıyorum hem ıs yerının yogunlugu hem hastalık nasılsınız umarım ıyısınızdır...
sen de ojjgeldin şeker :112:tşk ederim hoşbulduk
inanın sayfayı takip edemiyorum
biraz kendimden bahsedeyim :)
02 haziranda düğünüm olacak
19 haziranda nişanım oldu
mart ayında söz yüzklerim takıldı ??? aaa aklıma geldi de ben ne zaman sözlendiğimi unuttummm
salonumu tuttum..
çeyiz topiğim var öle ilerliyorum..bilgi alış verişini seviyorum.. öle yani :)
canım ben henüz almadım bilmiyorum o yüzdenya kızlar cıldırıcam beyaz esyadan anlayan varmı veya beyaz esyasını alan var mı fıkır lutfen acıl.... bosch kurutma ve camasır makınesını ayrı ayrımı alıyım yoksa ıkıs bır arada 7 kılo yıkama 4 kılo kurutma mı ıyı hıc nalamıyorum su beyaz esyaların teknık ozellıklerınden...
canım aslında bir düğün için çoook pahalı değil gibi, çünkü ben hiç görmedim ama gönül daveti beğeniyo insanlar :114:kaçırmışınız kızlar yazımı
ay seni yerim ben yaaa, dolunay mı ne var acaba, sen bu kadar duygu karmaşası yaşıyosun, bi gülüyosun bi ağlıyosun bugünçok pahalı bence yaa 4 saat için kıyamamıyorum aslında benim 2 yıl çalışma karşılığı 4 saat eğlenmek ..
yeeesss, altına imzamı atıyorum canım...Eğer gerçekten çok param oLsa hiçbişey düşünmeden en güzeLini yapar en şık yeri tutar yemeği eğLencesi fLn dibine kdr yapardım amaaaaa bütçeLer kısıtLı oLunca iş değişioo =) Şimdi düşünüyorum da o kdr para verdik diyeLim yaptık düğünü 3-4 saat egLenicez ama sonra borçLarı ödemek için sıkıntı çekicez...
Nerde oLursa oLsun yaa artıkk sonucta ben aŞkımLa bir ömür boyu beraber oLucam inşşşş ve mutLuyumm =)
kızlar birşey soracağım braun mr570 çift rendeleme ve hamur ataçmanlı blender seti almak istiyorum. sizce nasıl? alan arkadaşlar veya almayı düşünen arkadaşlar araştırmalarınız,yorumlarınız nedir acaba
balımpeteğim, ben kullanmadım bilmiyorum ama braun zaten markası tartışılmazkızlar birşey soracağım braun mr570 çift rendeleme ve hamur ataçmanlı blender seti almak istiyorum. sizce nasıl? alan arkadaşlar veya almayı düşünen arkadaşlar araştırmalarınız,yorumlarınız nedir acaba
ben vakti zamanında arzum almış olmasaydım philips ya da brun alırdım canım:44:kızlar birşey soracağım braun mr570 çift rendeleme ve hamur ataçmanlı blender seti almak istiyorum. sizce nasıl? alan arkadaşlar veya almayı düşünen arkadaşlar araştırmalarınız,yorumlarınız nedir acaba
hahhhaa transfer hee, ilahi
lilacım, genel uygulama 3 gün olarak uygulanır, her iş yeri verir, zorluk çıkarmaz
ama bu sene başında çıkan torba yasayla evlilik ve ölüm durumlarında yasal izin 7 güne çıkartıldı, ben acaba yanlış mı hatırlıyorum diye netten küçük bir araştırma yaptım, doğru hatırlıyormuşum :114:
amma velakin, bütün iş yerleri 7 gün vermeye yanaşır mı orası belli olmaz işte :26:
ama bu sayede 3 gün garanti olmuş olur, hatta biraz pazarlık şansı bile doğmuş olur bu yasal 7 günlük izinle ilgili, ne koparsan kardır, ve 4 3'ten büyüktür
yeeesss, altına imzamı atıyorum canım...
imza : gazo
kızlar birşey soracağım braun mr570 çift rendeleme ve hamur ataçmanlı blender seti almak istiyorum. sizce nasıl? alan arkadaşlar veya almayı düşünen arkadaşlar araştırmalarınız,yorumlarınız nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?