ayyy ne hoşş bi şarkııı bende bu aralar her yerde duyuyorummm
ankara nın bağlarıdaaa büklüm büklümmmm yollarııı.... ne zaman sarhoşş oldunda kaldıramıyonn kollarrrııııııı
KızLar bi transfer yaptımpink_love geL canımmmm
Sorma bırtanem buara fena yakalandım bugun bıraz topladım... Sen nasılsın canım...
ayyy ne hoşş bi şarkııı bende bu aralar her yerde duyuyorummm
ankara nın bağlarıdaaa büklüm büklümmmm yollarııı.... ne zaman sarhoşş oldunda kaldıramıyonn kollarrrııııııı
hoşgeldin PİNK_LOVE
geldim tatlımmm burdayıımmm :)
Mrb kızlarrr bende aranıza geldimmm
ahahaha geçende babam bi düğünde dinLemiş eve geLmiş kızım iLLa senın dugunde de çaLdıraLım dıo
çok geçmiş olsun tatlım..iyi dikkkat etmek gerekli en sevmediğim havalar soğuklarr
iyiyim ben deli gibiyim bi öyle bi böyle..aşkımla konuşamadım rahat rahat annesi ile konuşmuştu dün akşam havadisleri alamadım öğlende araması gerekiyordu geçti iş yetiştiriyorlar heralde..
buarada aşkımm yüzük numaramı öğrenmek istedi..bana süpriz yapcak heralde..
ahahaha geçende babam bi düğünde dinLemiş eve geLmiş kızım iLLa senın dugunde de çaLdıraLım dıo
ay canım sağol güzel dileklerin içinEvet canım baya buyukler ılk soyledıgınde nasıl temızlıycem dıye dusundum... Amin inşallah canım en güzelleriyle seninde olsun birtanem benim...
geldim tatlımmm burdayıımmm :)
Hoş geldin canım sende aramıza
Oşşşqqeelldiinn pink_love şeref verdinnnayyy aşkın pembesideee pek bii hoşşş olurrr beee hem pembe hemm aşkk ohh ohhhh ballı kaymakkk
Hoş geldin canım sende aramıza
Oşşşqqeelldiinn pink_love şeref verdinnnayyy aşkın pembesideee pek bii hoşşş olurrr beee hem pembe hemm aşkk ohh ohhhh ballı kaymakkk
kaçırmışınız kızlar yazımı
BEŞİKTAŞ GÖNÜL DAVET SALONU sordum mükemmel yer ağustos sonu eylül başı için cuma günü koktyl 7000 700kişilikmiş...
hafta sonları sadece yemekli cumartesi 300 kişi 11.250miş en as 300müş
pink love hoşgeldin canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?