2012' de yazın evlenecekler

Aynen tatlım ya fena sardı benı de bazen sıgara yakıyorum bıre o sarkıyı acıyorum eglencelı oluyor :)) ohhh

Sorma bırtanem buara fena yakalandım bugun bıraz topladım... Sen nasılsın canım...

çok geçmiş olsun tatlım..iyi dikkkat etmek gerekli en sevmediğim havalar soğuklarr
iyiyim ben deli gibiyim bi öyle bi böyle..aşkımla konuşamadım rahat rahat annesi ile konuşmuştu dün akşam havadisleri alamadım öğlende araması gerekiyordu geçti iş yetiştiriyorlar heralde..

buarada aşkımm yüzük numaramı öğrenmek istedi..bana süpriz yapcak heralde..

ahahaha geçende babam bi düğünde dinLemiş eve geLmiş kızım iLLa senın dugunde de çaLdıraLım dıo

hoşgeldin PİNK_LOVE

tşk ederim hoşbulduk

inanın sayfayı takip edemiyorum

biraz kendimden bahsedeyim :)

02 haziranda düğünüm olacak

19 haziranda nişanım oldu

mart ayında söz yüzklerim takıldı ??? aaa aklıma geldi de ben ne zaman sözlendiğimi unuttummm

salonumu tuttum..

çeyiz topiğim var öle ilerliyorum..bilgi alış verişini seviyorum.. öle yani :)

o havadisleri alamamak benide deli ediyorKEsin süpriz yapıcak canım yapınca anlatırsın bende merak ettim şimdi ...Benim erkek arkadasımda sımdı aradı beyaz esya alıyor modelleri soyledim ben ıstanbulda o kahramanmarasta ay ne kadar zormus beraber gıdıp begenemıyoruz

ahahaha geçende babam bi düğünde dinLemiş eve geLmiş kızım iLLa senın dugunde de çaLdıraLım dıo

vay bende beğendim bu şarkıyı geçmişi yoğunluktan dolayı okuyamıyorum kızlar..soracağım sorular iiçin şimdidennn kusuruma bakmayınnn

ztn lila,bubabur,pnrkaradeniizi vs. bir kaç ark daha tanıyorum..bir de gasoline göz aşinalığı var

kaçırmışınız kızlar yazımı

BEŞİKTAŞ GÖNÜL DAVET SALONU sordum mükemmel yer ağustos sonu eylül başı için cuma günü koktyl 7000 700kişilikmiş...
hafta sonları sadece yemekli cumartesi 300 kişi 11.250miş en as 300müş

pink love hoşgeldin canımmm...

Hoş geldin canım sende aramıza

Oşşşqqeelldiinn pink_love şeref verdinnn ayyy aşkın pembesideee pek bii hoşşş olurrr beee hem pembe hemm aşkk ohh ohhhh ballı kaymakkk

Şereffff buldukkk efendimmm beni onurlandırdınızzz tşk ederim... bazen aşka gerçekten pembe bakmak gerekiyorrr..bazen aslındaa her şeyyy net oluyorrr...ben içine pempbe katıyorummm her şey çözülüyorrr....lilapause için yaptıığm gibi :)

Hoş geldin canım sende aramıza

Oşşşqqeelldiinn pink_love şeref verdinnn ayyy aşkın pembesideee pek bii hoşşş olurrr beee hem pembe hemm aşkk ohh ohhhh ballı kaymakkk

Şereffff buldukkk efendimmm beni onurlandırdınızzz tşk ederim... bazen aşka gerçekten pembe bakmak gerekiyorrr..bazen aslındaa her şeyyy net oluyorrr...ben içine pempbe katıyorummm her şey çözülüyorrr....lilapause için yaptıığm gibi :) onunda hayallerine birazcık pembe kattımdı daaa

ya kızlar cıldırıcam beyaz esyadan anlayan varmı veya beyaz esyasını alan var mı fıkır lutfen acıl.... bosch kurutma ve camasır makınesını ayrı ayrımı alıyım yoksa ıkıs bır arada 7 kılo yıkama 4 kılo kurutma mı ıyı hıc nalamıyorum su beyaz esyaların teknık ozellıklerınden...

Walla biizm oralara kıyasla fiyat bana cok iyi geldi kokteyl diyorsun 700 kişi ve 7000 burda kuru düğünler en fazla 450-500 kişi o fiyatlara baslıyor bence iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…