yok tatlım bugün yeni açılmış bende sabah işe giderken otobüste görmüştüm acayip kalabalıktıama ben tabi bosch düşünüyorum
oh oh iyi olmuş, sağolsun annecin de, bahçedeki nasıl, açıldı mı gözleri, aldım ilaç sürdüm bahçeye bıraktım demişsin dün, bugün gördüm :112:
eh hadi bakalım, akşam olsun da görelim şu kalıpları
Bu arada evet canım kupkuru çıkarıyo, mesela teyzem dedi ki cuma akşamından çocukların formalarını makineye atmamla ütüleyip dolaba koymam tam 1 saat sürdü diyo, kısa programda yıkatıp kurulatmış, çıkarıp ütülemiş hooop 1 saat
Yani o bakımdan acil şeyler için çok ikna edici
Bu arada üst katımızda oturan yengem de ayrı kurutmalık kullanıyor, ben ondan biliyorum kurutmalığın hep kullanıldığında çamaşırı biraz yıprattığını
carrefour var ya canım o binada. ne diyorlar o binaya bahçe park galiba ama carrefour daha belirleyicibalımpeteğim ben de bosch veya siemens istiyorum ama merak ettim, şirinevlerde mediamarkt nerde açılmış kızz?:26:
yok tatlım bugün yeni açılmış bende sabah işe giderken otobüste görmüştüm acayip kalabalıktıama ben tabi bosch düşünüyorum
cnm dün gözüne ilaç sürdüm bugün de sürmüşler bıraz kapalı ama yemek falan yedi
niye şık olmasın kız, herkesin kendine göre en uygununu seçmesi en güzeli olur zaten, ne güzel içim rahat diyebiliyosan en güzeli odurhoşbulbuldukkk..evet 2.200 TL ye tuttuk salonumuzu bütçemize göre çok şık değil ama çok da vasat değil benim olaya bakış açım biraz farklı olduğu için içim rahat :)
Gasolinemden baska benı gören olmadı sanırım hhhhhhhhhh
Gasolinemden baska benı gören olmadı sanırım hhhhhhhhhh
niye şık olmasın kız, herkesin kendine göre en uygununu seçmesi en güzeli olur zaten, ne güzel içim rahat diyebiliyosan en güzeli odur
ben düğüne çok para harcamayalım istiyorum mesela, bi nikah yapalım hoppp evimize gidelim diyorumama kayınvalidemler isterlerse düğün yaparız diyorum yoksa benim için bi nikah bile yeterli :112:
oyy maşallah, aman iyi olsunlar da, nasılsa büyür kendi kendilerine bakacak hale gelirler, Allah senden razı olsun valla yacnm dün gözüne ilaç sürdüm bugün de sürmüşler bıraz kapalı ama yemek falan yedi
anladım canım, e hadi hayırlı olsun madem yeni açılmış, ben seviyorum mediamarktları yaacarrefour var ya canım o binada. ne diyorlar o binaya bahçe park galiba ama carrefour daha belirleyicibugün açıldı.
görmüşlerdir kız, az bekleGasolinemden baska benı gören olmadı sanırım hhhhhhhhhh
Ohhh ohhh maşallahhhh muhabbet gene süper burdaaa
Pink gelmişş hoşgeldinn canımmm
aynen bende senin gibi düşünüyorum..çünkü hepsi gelip geçiyorr geriye biz kalıyoruzz bi de borclar :)
bende nikah olsun çok istedim ama ne benim ailem ne de nişanlımın ailesi sıcak bakmadıı..
hoşbulduk pınarcımmm bu arada resimlerine baktım da çok beğendimmm ama topiğine yazamadımm çok yoğundumm..hepsi çok güzellerrr
amahoşgeldinnn ben gördüm aslında ama :26:
oyy maşallah, aman iyi olsunlar da, nasılsa büyür kendi kendilerine bakacak hale gelirler, Allah senden razı olsun valla ya
AMİN cnm valla benım kadar hayvan sever göremedım şu çevremde bi kişi bile el uzatmadı
anladım canım, e hadi hayırlı olsun madem yeni açılmış, ben seviyorum mediamarktları yaa
görmüşlerdir kız, az bekle
aynen canım yaaa
onların da gönlünü yapmak lazım işte, orta yol bir şekilde bulunuyor çok şükür, yeter ki kırgınlıklar olmasın
amahb cnm.
yarım saat olucak sayfalar ılerlıyor yanı şeker
canım yaa ne güzel sevap işliyorsun. aynı durum bende de var. evde 1 kızım var dışarıda da 15 tane kedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?