2012' de yazın evlenecekler

yaa çamaşır makinasıyla kurutma makinasııı bi arada nasıll iş yaaa ne kadar kullanışlı olur aklım almıo benim vallaa :26::26::26:

gazocum bu arada kek kalıplarım gelmiş kargo aradı şimdi ammaa panik olmuştummm saf gibiii

hımm evet ya iyi düşünmüşsünüz :114:
siz yapın canım pazarlığı belki 1-2 gün daha kurtarırsınız 5 gün olsa fena mı olur ya
benimki de iş değiştiriyo bu arada, o yüzden bizde de yıllık izin olmayacak, inşallah 7 günü koparırız da balayı planlarımız aksamaz :114:

İnşşş canımmm insafLı patronLar verir yaa evLenene yardım etmek sevaptırr

canım çok sevindim, nihayet
gelsin de bak bakalım nasıllar, don't panic yavru kuş

bu arada ben düşünüyorum ya kurutmalıyı, ama kurutmayı her zaman kullanmam, yıpratır çamaşırları onu biliyorum
ama bazen olur ya çok acil kullanmam gereken ama kirli olan bişey olur onlar için kullanırım belki ne bileyim
gerçi böyle arada bir işime yarayacak birşey için de kurutmalı almam gerekir mi onu da bilemiyorum ki :26::26:

Aaa nasıllar meshur kek kalıpları

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oooo efenim bu özler kimleri görüyor böyleee, çağla hanımlar da gelmişler, efenim hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz

İnşşş canımmm insafLı patronLar verir yaa evLenene yardım etmek sevaptırr
dimi kıııızzzz sevaptır yaaa
gider konuşuruz patronlarla, anlayın halden bu balayına ihtiyacımız var hadi be hacı beee falan deriz

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşbulduk şekerciğim geldim geldim bugun annem evde miniğe annem baktı o yuzden rahat uyudum bugun.

ayyy bilmiorum vallaa yaa bildiğin kupkurumu olucak acabaa ayyy ne kadar bilmem gereken şey varmış yaa
Aaa nasıllar meshur kek kalıpları

ben babamın iş yerinin adresini veriorum tatlım oraya bırakmışlar şimdi göndericek babam eve gelsin bakalım nasıl

hoşbulduk bubabur nasılsın?

pınk-love hosgeldın canımm

hoşbulduk tatlımmmm

Eeveeeettt bana da pembe bakmayı öğretti saoLsun canımm arkadaşımmm

teveccühünn tatlım..aradaa gerekiyo :)

biz hiç canım cicim aşkım demeyizz birbirimizeee ama gözlerriiii varyaaaa

PİNK_LOVE bana da pembe bakmayı aşka pembe katmayı öğretir misin?:103::103::103:

öğretirim tabi :))) memnuniyetleee

sanal pazarda görmüştüm canım hamur ataçmanı ilgimi çekmişti alsammı oldum bende ama tam olarak anlamadım o yüsden kaldı öyle yarım benimde :26::26::26:

ben vakti zamanında arzum almış olmasaydım philips ya da brun alırdım canım:44:

Ben aldım canım tavsiye üzerine ama kullanmadım bakalım umarım dedikleri kadar vardır

canlarım çok teşekkür ederim. braunun kalitesi tartışılmaz gittigidiyor.da indirime girmiş bir bakayım canlarım bu arada kızlar ilkokul arkim kasımda evleniyor (istanbul.da yaşayanlar için tabi) bugün gitmiş beyaz eşyalarının hepsini 2200 tl.ye almış(samsung).şirinevlerde media markette herşey yarıyarıya kızlar

Koptummmmmmm yaaa ben birine bişey yaptırmaya çaLışınca hadiii be hacıı hadi be kankaa dıorum makarasına sende söLeyince bi garip oLduu

şirinevlerde spot mağazaları var ondan çok ucuzz oluyorr...garantisiz ve çok ufak çizikler olan ürünler toplu parası olanlar için çok iyi...

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşbulduk şekerciğim geldim geldim bugun annem evde miniğe annem baktı o yuzden rahat uyudum bugun.
oh oh iyi olmuş, sağolsun annecin de, bahçedeki nasıl, açıldı mı gözleri, aldım ilaç sürdüm bahçeye bıraktım demişsin dün, bugün gördüm :112:

eh hadi bakalım, akşam olsun da görelim şu kalıpları

bu arada evet canım kupkuru çıkarıyo, mesela teyzem dedi ki cuma akşamından çocukların formalarını makineye atmamla ütüleyip dolaba koymam tam 1 saat sürdü diyo, kısa programda yıkatıp kurulatmış, çıkarıp ütülemiş hooop 1 saat
yani o bakımdan acil şeyler için çok ikna edici
bu arada üst katımızda oturan yengem de ayrı kurutmalık kullanıyor, ben ondan biliyorum kurutmalığın hep kullanıldığında çamaşırı biraz yıprattığını

şirinevlerde spot mağazaları var ondan çok ucuzz oluyorr...garantisiz ve çok ufak çizikler olan ürünler toplu parası olanlar için çok iyi...

yok tatlım bugün yeni açılmış bende sabah işe giderken otobüste görmüştüm acayip kalabalıktı ama ben tabi bosch düşünüyorum

Koptummmmmmm yaaa ben birine bişey yaptırmaya çaLışınca hadiii be hacıı hadi be kankaa dıorum makarasına sende söLeyince bi garip oLduu
hahhhaaha ben çok kullanırım ve sseverim öyle abidik gubidik şeyleri
benim kuzenim ilk işe girdiğinde dalgınlıkla müdürüne demişti, hadi be hacı be diye

sen de ojjgeldin şeker :112:
oh ne güzel sen en azından mekan işini halletmişsin

hoşbulbuldukkk..evet 2.200 TL ye tuttuk salonumuzu bütçemize göre çok şık değil ama çok da vasat değil benim olaya bakış açım biraz farklı olduğu için içim rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…