hosgeldın canım gelınlıkten nısanlıktan konu acıldı onları konusuyoruz sen ne yapıyorsun
hoşbuldum gasocummm nabersiiinnn :)oojjgeldiinnn
kraliyet gelinlerinin gelinliklerini çekiştiriyoduk
canım ben geliğimle ilgili pek bi karar vermedim yaa,
nişan elbisemden biliyorum, aklımda olanla gidip denemeye başladığım kıyafetler çok da aynı olmayabiliyo
mesela başka bir elbise vardı kafamda, ama teyzem gidip bakalım hangi elbisenin üzerinde nasıl durduğunu görelim
sonra karar ver dedi
çok da iyi yapmışız şi,mdi onu anlıyorum
gittik fatihteki bütün gelinlikçi abiyeci mağazalara girdik çıktık
bir sürü abiye elbise denedim
sonnunda aklımdakinden çok başka bir eliseye aşık oldum :69
ve anneme onu diktirdim
yani diyeceğim o ki, gelinlik işimde aynı olacak
yani gidicem denicem ve ona göre karar vericem
ama grace kelly tarzı bir gelinliği mutlaka ve mutlaka deneyip üzerimde görmek istiyorum :114::114:
hatta bahsetmişken koyalım resmini de kate in ve grace in
kate
Eki Görüntüle 272929
grace - şu yakanın inci düğmelerin zarafetine bakar mısınız yaa (bu arada kuzenim eteği kumaş değil güpür yapmıştı galiba veya tül)
Eki Görüntüle 272932 Eki Görüntüle 272933 Eki Görüntüle 272934
sağol gizemim gamzem senden naberhoşbuldum gasocummm nabersiiinnn :)
al tabi çıktısı lazım olur sana gelinlik bakacağın zamanayyy gasolınım ben asık oldm bu gelınlıge us tarafını grace gıbı olacak altıda katen kı gıbı olursa cok guzel olabılır ben cok begendım resmen asık oldum sende böyle koyunca. ınsallah önumuzdekı ay gelecem belkı dıktırırım, resmen bayıldım eger magzada olsam görsem bu gelınlıgı dırek alırım hıc kurcalamazdım
senın dedıgınde cok dogru bende yasadım o duyguyu sözde takım elbıse almak ıcın setrems dıye bı magza var oraya gıdıyım dedım oranın takım elbıselerını cok duymustum, bı de teşır olarak vıtrıne koymuslar bayıldım deneyınce abowwwwww dedım ve kactım ordancok sukurkı bır saat ıcınde gıycegım takımı buldum. gelınlıkte de senın dedıgın gbı dusunuyordum takı bu geceeye kadar yarın ben bı sunların cıktısını alıyım bıde a4 kagıdı bu gelınlıklerın cıktısını alır keserım katenın etek kısımıda gracenın de ust kısımını kagda yapıstırım bakalım nasıl bısı cıkıcak ortaya evet güpürle daha agır gösterır bu modelı valla dıcek baska bısı bulamıyorum harıka ötesı gelınlıkler..
hoşbulduk cnmmbende iyiym napym süslemeleri düşünuorum.. az susleme olursa 1000 tl eksık oluor acaba daha mı az olsa dıorum..yoksa bı kere evlenıorum 1000 tl yi boşwersem mi diyorum..bilemıorummm:26:
sağol gizemim gamzem senden naberbiz gelinlikti saçtı baştı uğraşıyoruz işte
al tabi çıktısı lazım olur sana gelinlik bakacağın zaman
ay beğenmene sevindim, ben çok seviyorum çok zarif ve gerçekten çok şıklar
dur kız şimdiden gelinlik mi alınırmış, sonra başka bişey görürsün falan, ikinci geldiğinde alırsın dur şimdi yavrum benim
ben gelinlik saçıma karar verdm bıle kızlar gülben ergenin klibinde war ya tepeden gülle dıorlar onun gbi istıorum kısmetse..ztn yaşım küçük spor dursun..gerçi duvak kapatacak topuzuda belkı çıkarırım sonra..duvagı saçın ustunden düşünuorum..gelinliğide tül ve kabarıkk :) barı bende soylym aklımdakılerisağol gizemim gamzem senden naberbiz gelinlikti saçtı baştı uğraşıyoruz işte
]
canım bılemedımkı sımdı sızın cevre cok önem verırımı görsellıge eger vermesse gerek yok zaten dugununuz özel bı yerde olacak bellıkı 1000 tl yle 3 gun daha tatıl yapabılırsınız balayındaama yok gelecek mısafırler önem verırı dıkkat eder dersen ozaman yaptır dugun sonrası cok konusuluyor bu tur seyler:44:
ay cok gaza geldım bırdendıyorum ölculerımı verıyım ben gelene kadar dıksınler 6 ayda alırım gelınlıgımı hem yarısını pesın verırım yarısınıda alırken.
begenılmıcek gıbı degılkıyok ya ıcıme sınenı alıyım vaktım olmaz zaten gelınlıkcı gelınlıkcı dolasmaya benım ceyızım yok onlar da cok önemlı benım ıcn
böyle bısı dusunebılırım ben en ıyısı yarın annemı arayım ama böyle bır gelınlık gıyersem eger (ınsallah ) bende ozaman klasık bıt topuz yaptrmalıyım
ben gelinlik saçıma karar verdm bıle kızlar gülben ergenin klibinde war ya tepeden gülle dıorlar onun gbi istıorum kısmetse..ztn yaşım küçük spor dursun..gerçi duvak kapatacak topuzuda belkı çıkarırım sonra..duvagı saçın ustunden düşünuorum..gelinliğide tül ve kabarıkk :) barı bende soylym aklımdakıleri
bnm ailem pek kalabalık diil zaten ama nişanlımın tarafı bakar tatlım..boşuna 1000 tl de vermek ıstemıorum aslnda dedgn gbi balayı yaparım ne bılıym halıma perdeme harcarım..çok kararsızım ya offf
ben gelinlik saçıma karar verdm bıle kızlar gülben ergenin klibinde war ya tepeden gülle dıorlar onun gbi istıorum kısmetse..ztn yaşım küçük spor dursun..gerçi duvak kapatacak topuzuda belkı çıkarırım sonra..duvagı saçın ustunden düşünuorum..gelinliğide tül ve kabarıkk :) barı bende soylym aklımdakıleri
bnm ailem pek kalabalık diil zaten ama nişanlımın tarafı bakar tatlım..boşuna 1000 tl de vermek ıstemıorum aslnda dedgn gbi balayı yaparım ne bılıym halıma perdeme harcarım..çok kararsızım ya offf
owww supermıs sen karar vermıssın nasıl bır model ıstedıgıne ıkılımde olmak cok zor:44:
bu arada yasın kac merak ettım benden kucukmusun dıye
tabı canım perdeler konusunda butce cok önemlı ben bılmıyorum ama hatlradıgım kadarıyla
annem gecen sene saolon perdesıne1000 tlden fazala verdı
zaten mekanı ve servıs guzel olduktan sonra sus sade olsada olur cok guzel olur
evet böyle bir gelinliğe klasik şık bir topuz yakışır :112:
grace ne güzel saçını toplamış :114:
ama kate in saçını hiç beğenmedim, bir iki bukle yapmış salmış saçı, çok özensiz bir görüntü vermiş
canım eğer senin içinde ve aklında kalmayacaksa o süslemeler sakın yaptırma,
yani sen mevcut haliyle memnun ve mutluysan sakın ama sakın yaptırma, alın paranızı başka bir ihtiyacınızı görün bence :112:
ha para sorunu yok, borçla yapmicaz zaten birikmişimiz var ve benim de hoşuma gidecek o süslemeler diyorsan yapabilirsin tabi
ama borç taksit vs varsa işin içinde, hiç sıkmayın kendinizi
o süslemeyi çok görmeyen isteyen de varsa eğer, gitsin kendi düğününde yaptırsın, çok da konuşmasınlar, beni de sinirlendirmesinler gece gece
ay noldu bana gecenin bi vakti
canım eğer senin içinde ve aklında kalmayacaksa o süslemeler sakın yaptırma,
yani sen mevcut haliyle memnun ve mutluysan sakın ama sakın yaptırma, alın paranızı başka bir ihtiyacınızı görün bence :112:
ha para sorunu yok, borçla yapmicaz zaten birikmişimiz var ve benim de hoşuma gidecek o süslemeler diyorsan yapabilirsin tabi
ama borç taksit vs varsa işin içinde, hiç sıkmayın kendinizi
o süslemeyi çok görmeyen isteyen de varsa eğer, gitsin kendi düğününde yaptırsın, çok da konuşmasınlar, beni de sinirlendirmesinler gece gece
ay noldu bana gecenin bi vakti
kız kate in gelin saçı mı varmış kievet canımın ıcı bende begenmedım bu arada haberın varmı katenın gelın sacını yapanların arasında bır tane turkde varmıs
ve duydugum kadarıyla 27 kuaför yapmıs katen sacını
guzel bır topuz daha şıkk olabılırdı bence.
sen ne zaman bakacaksın gelınlıklere?
evet o topuzu begenıorum ama tepeden duvakta açık saçta guzel oluor :) onu duvak alınca deneyıp tam karar verıcem ama topuz olursa o model istıorum..
haklsın cnm ufak tefek şeylerlede olabilir..neyse artık bakalım hayırlısı neyse oyle olsun inşallah.. tabi eğer özel dıktırirsen tutar ama ben hazır bakıcam ..store düşünuorum zatenn onlarda uygun fıyatlı çok pahalı olmuor..aynı yaştayız cnm :)
haklısın tatlım galıba asıl önemli olan benm aklımda kalıp kalmıcayagı..hehe bişey diyen olursa sana gönderym patakla onları gaso olur muuu
kız kate in gelin saçı mı varmış kiayy güldürmesinler beni
27 kuaföre ne hacet kız, kendi de yaparmış bi maşa bi düzleştiriciyle
kerizler bi de kaç bin pound para vermişlerdir o kuaförlere bi de
canım ben 4-5 ay kala bakmayı düşünüyorum, yani yılbaşında bakarım inşallah
çağla22 hadiiii yorumunu bekliorum örnek nişanlıklarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?