ay olma mııı? gönder sen gönderr
neyse hatunlar, size doyum olmaazzz
sizi çok öpüyorum, sabah erken kalkmak istiyorum, size takılırsam 3ten 4ten önce yatamıyorum sonra :)))
hadi Allah rahatlık versin, geceniz hayra galsın
:118::118::118:
ıyı ıyı ben erken dıyordum demek cokta erken degılmıs evlılık ıcın hatuna bak bıde kendı dugununu organıze edıyor masallah canım bu yasta buyuk
sorumluluk ama ustesınden gelıyorsun
evet canım ben bazen göruyorum cok uyumlu oluyor duakla topuz ama bazılarıda duavgını topuzunu hıc uyduramıyor
hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı ınsaallah sende ıstedıgın sekılde bulursun gelınlıgını
ama ben bunlara bitdim kiacaba kınada bole bişeymi gıysem ne dersınız zaten evde olmuycak kına ama bu kadar kısa gıymem tabı Eki Görüntüle 272948
ama ben bunlara bitdim kiacaba kınada bole bişeymi gıysem ne dersınız zaten evde olmuycak kına ama bu kadar kısa gıymem tabı Eki Görüntüle 272948
tövbe tövbe ne oluyor gece gece
bu arada gecmıs olsun canım basının agrısı gectımı
ay olma mııı? gönder sen gönderr
neyse hatunlar, size doyum olmaazzz
sizi çok öpüyorum, sabah erken kalkmak istiyorum, size takılırsam 3ten 4ten önce yatamıyorum sonra :)))
hadi Allah rahatlık versin, geceniz hayra galsın
cnm sadece bayanlar oluyor ama nişanlım da gelıcek kınaya o yuzden daha sonrası erkeklerde gıreblır bılmıyorum tam olarak ama muhtemelen o sekılde yalnız szin oralarda erkek dugunu oluyormu nşanlıma bır de ek olarak erkek dugunu kapı dugunu derler yemeklı o sekıldede yapılcak kınası falan yakılcaz hangı ara bızım kınaya gelıcek gıdıcek orası karısıkcok guzel canım ben cok begenıyorum bunları pembe olanlar cok hosuma gıttı
en cok ıkı numaralıyı begendımsızın kınalar nasıl olur erkek kız karısıkmı bayanlar kendı arasında yapacaksa bence gıyılebılır
harikaaa..bende bu tarz bişey istıorum bulabılırsem tabii:)
inş ccnm amin saol..evet sorumluluk tabiki..ama üstesinden gelmek zorundayız bu yola çıktıysak..sen kendınde o azimi göremıormusun ki :)
cnm sadece bayanlar oluyor ama nişanlım da gelıcek kınaya o yuzden daha sonrası erkeklerde gıreblır bılmıyorum tam olarak ama muhtemelen o sekılde yalnız szin oralarda erkek dugunu oluyormu nşanlıma bır de ek olarak erkek dugunu kapı dugunu derler yemeklı o sekıldede yapılcak kınası falan yakılcaz hangı ara bızım kınaya gelıcek gıdıcek orası karısıkyada ıkımızın kınası aynı gun olmuyck
süper cnm ama ıste kısa olmassa belkıde guzel durmaz gıymek lazım en azndan bıraz uzun olması gerekıyor
tiskooo tiskoooo yapıyorlar ablası
ilaç içtim cnm sımdılık gectı
yok hayatım hıc dusunmedım acıkcası cunku erkek tarafı ılgılenır bızde kız tarafına sorulur uygun görulurse tutulur.
bızde bıraz buyukler karar verır bu konularda yanı ben söyle olsun felan dıyemıyorum.. sırf nısanlımın tarafından bes bın kısılık yemek verılecekmıs bıde bızımkı
cok masraflı olacagı bellı onun ıcın ben mutavazılıgımı koruyorum aıleler ne derse saygı gösterırım..
ama cok taktır ettım senı valla bravo
aç cnm açsuper super keyfler yerınde olsun sarkı acıcam bulamıyorum barı tarkanın ve bulent ersoyun duetını dınleyım
evet cnm haklsn hem hareket ederkende rahat olmak lazım..gerçi o zamana kadar ohoo ... çok war :) 6 ay sonra tam bugun dugunum olucak kızlar allah kısmet ettıyse..tarih yenıden degışmesse:)
cnm sadece bayanlar oluyor ama nişanlım da gelıcek kınaya o yuzden daha sonrası erkeklerde gıreblır bılmıyorum tam olarak ama muhtemelen o sekılde yalnız szin oralarda erkek dugunu oluyormu nşanlıma bır de ek olarak erkek dugunu kapı dugunu derler yemeklı o sekıldede yapılcak kınası falan yakılcaz hangı ara bızım kınaya gelıcek gıdıcek orası karısıkyada ıkımızın kınası aynı gun olmuyck
süper cnm ama ıste kısa olmassa belkıde guzel durmaz gıymek lazım en azndan bıraz uzun olması gerekıyor
aç cnm açben de bugun dengesızleştım bı ara şafak sıkıştrdı duygusallıgım artdı sonradan topladım ara ara oluyor
aaa az kalms kız cok bse yoknisan da düşünüyorsunuz dımı ohhhhhhh kır dugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?