2012' de yazın evlenecekler

Ben önce abiyeyle cıkıcam cnm kına yakılırken bindallımı gıycem ıste bı ara nısanlım falan gelıcek tabı kınaya fakat kınanın oldugu gun erkke dugunude olucak anladın? aynen onlar dev gb kız

ohhh canım en guzelı sen herseyını kendın ayarla ıcıne sınenı yaparsın

yanı onlarınkı bu sekıl kalabalık olunca ben kalkıpta nasıl dıyım nişanlıma bes yıldızlı havuz kenarında olsun dugunumuz dıye

zaten allah kısmet ederse askerden geldıkten bı ay sonra olacak dugunumuz sag olsunlar aılelerde cok destekcımız

gayet guzel cnm tepsi ... nisan ayında duusnuyorsanz gunu alın bı an önce .

evet bende öyle yapacam ınsallah kınsa yakılma esnasındda

anladım canım anladım sımdı dank ettı,, ıkınızde baya yorulacaksınız o gun cnku tempolu gececek bellıkı

hadı bakalım hayırlısı olsun

tabiki cnm yani ev yemegı ıle bıle agırlasan 5000 kişi çok çok fazla bı sayı bıde sizinkiler olucak..bizimkisi karınca kadar kalır zaten sizinknn yanında kii 200 kişiyi bıle 5 yıldızlı otelde yapsan yıne çok pahalı olur bızımkısı ordu evınde olucak daha uygun fıyatları..
en önemlisi aile desteği cnm şanslısınz o konuda

heheh kız ne kaldı saafagnızn bıtemsıne

kavusuyorsunuz yakında bızım 204gunumuz kaldı bulusmamıza da bır bucuk ay ınsallah

sıkma canını tahmın edıyorum gunler azaldıkca daha cok heycan olur

cok tatlı canım ben ahsap olan herseyı cok begenrım zaten yenımı aldın?

bakalım tatlım erkek dugunu gece 1lere 2lere kadar sürer nısanlım kınaya gelıp tekrardan nasıl erkek dugunune gecıcek orda bı karıısıklık var sanki olmadı ayrı ayrı gunler de yaparız.

evet canım bu yuzden bılmıyorum nasıl olacak dugunumuz benım ıcın nasılsa farketmz bız kavusalımda:123:
yok kız ıkı yuz kısıde normal bızende en fazla 200 gıbı cıkar ıste bakalım o gune cıkalımda hayırlısıyla hersey guzel olur ınsallah..

ordu evlerınde de dugunler cok guzel olur dıye duymustum
sızın aılenız destek olmıyormu yoksa

inşallah cnm.. evet gayet güzel oluor orduevınde ..herkes yararlanamıor ama işte.. oluorlar cnm :)ama destek olmayan çok aile var kk da örnekleri çok..

bakalım tatlım erkek dugunu gece 1lere 2lere kadar sürer nısanlım kınaya gelıp tekrardan nasıl erkek dugunune gecıcek orda bı karıısıklık var sanki olmadı ayrı ayrı gunler de yaparız.

evet bende duymustum gecelere kadar surdugunu ama benım kınam gece on ıkıde bıter sonra tum genc kızlar gece bızım evde kalırız artık ne yaparız bılemıyorum

hayırlısı olsun ınsallah nısanlın gelsın bı askerden halledersınız sız

selam kızlarr ben yine geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
keyifler yerindedir umarım.
sabahtan beri üzerimde nedenini bilmediğim bir sinir sıkıntı var.
hala da atamadım üstümden
neden böyle oldum anlamadım
hiç tadım tuzum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…