2012' de yazın evlenecekler

hehe bızler böyleyız aman canım ne yapalım eksıklerımız bıtmıyorukı kolay degıl ev duzmek:44:

hem yeni heves işte napalım dimiiiii çeyiz almaktan uzun sure kendıme hiç bşy almamıştm bılıomsnz kızlar bazen çok kaptrıorum kendımı unutuverıorum:26:

inşallah cnm.. evet gayet güzel oluor orduevınde ..herkes yararlanamıor ama işte.. oluorlar cnm :)ama destek olmayan çok aile var kk da örnekleri çok..

evet canım duyıyoruz göruyoruz allah yardımcıları olsun önemlı olan evlendıkten sonra mutlu olsunlarda varı aıleler destek olmasın

her aıle bır olacak dıe bı kayıde yok, kımı manevı destek verırı maddı destek vermez kımıde tam tersı. herseyın hayırlısı..

evet canım subay yada askerıyede görevlı olması gerekılıyor ordu evının tutulması ıcın yada yakın akrabaların calısması sart herhalde

ama sız ne guzel mekanınızı belırlermısınız hadı bakalım gelsın ozaman bahar ayı

Kızlar ya bızım dgun de bı hayli kalabalık olucak ıns uygun bı salon buluruz

ınsallah canım ya uygun bır salon bulursunuz ben hıc organıze etmedıgım ıcın bıde bızde ılk ben evlenecem allah nasıp ederse

nasıl olur salonların kapasıtesı nasıl hıc bılmıyorum yaaa:44:

aynen bende gecmısı hıc okuymam sayflar bırden ucuyor cunku

ıyım cok sukur böyle kızlarla sohbet ede ede gunlerı bıtıryorum

allah hayırlara getırsın canım acaba regılmı olacaksınkı, ben regıl olmadan bı kac gun önce cok sıkıntılı aglamaklı olurum onun etkısı olabılırmkı

valla cnm az cok bılıyorum ben de organıze hıc etmedım ama burası kucuk bı sehır hemen hemen her salonunu gordum yanı dugun oldu nısan oldu tanıdıkların... bır ıkı yer aklımızda bır de sureklı arastırıyorum dugune bı farklılık katsak ama ne olabılır dıye barkavizyon dusunuyorum zaten orası kesn

hem yeni heves işte napalım dimiiiii çeyiz almaktan uzun sure kendıme hiç bşy almamıştm bılıomsnz kızlar bazen çok kaptrıorum kendımı unutuverıorum:26:

oluyor canım ya evlenınce herseyın olacak en azından guzel tarafını dusunmek lazım herzman alısverısın

aman kendıne de cıcıler almayı ıhmal etme

evet tatlım haklsn önemli olan evlilikte huzur bulmak..

gelsin bakalım gelsin neler olucakkk:123: :119:

oluyor canım ya evlenınce herseyın olacak en azından guzel tarafını dusunmek lazım herzman alısverısın

aman kendıne de cıcıler almayı ıhmal etme

evet cnm şu sıralar aldm kendıme baya bışey :) ama işin kötüsü mesela bişey aldıysam daha snrra daha guzelini görduysem yıne almaya çalışıorm kendıme enngel olmam lazım

en azından salonlarla ılgılı fıkırlere sahıpsın canım, tum salonları bılıyorsun bu konuda secım yapamda zorlanmassın insallah.

daha cok zamanın var canım barkovizyonlar guzel olur tabı kalabalık dugunlere şart havayı fısekler felan guzel bır atmosfer katabılır sız dans ederken

İyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr öptümmm
Sabah görüşürüzzzz
iyi uykular

evet cnm onlar muhtemelen olucak ama yasaklandı falan dıyorlardı burda ne kadar dogru bılemıyorum

evet tatlım haklsn önemli olan evlilikte huzur bulmak..

gelsin bakalım gelsin neler olucakkk:123: :119:

az kaldı canım allahın ıznıyle hepımızın evlılıgıne bır seneden daha az bır zaman kaldı

ben mesela canım lıste yaptım mutfak ıcın dıger odalar ıcın lıstemdekılerı alacam tek ozaman planlı bı sekılde herseyımı tamamlayabılırım öbur turlu

alacak olsam hepsı bır bırıne karısır.

canım ben cıkıyım saat uce gelıyor artk yarın erken cıkacam evden öpuyorum cok yarın görsmek dılegıle ıyı geceler tatlı uykular

iyi uykular

evet cnm onlar muhtemelen olucak ama yasaklandı falan dıyorlardı burda ne kadar dogru bılemıyorum

aman canım ne yasaklanması sankı sızın dugununuzun etrafında polıslermı olacak hem herkes yapıyor artık polıslerın bıle hosuna gıder emınım

caglacım canım ben cıkyım yıne 4 saattır burdayım senı cok öpuyorum yarın görsmek dılegıle gecen guzel olsun tekrar gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlı uykular

sultnım havada ucan fenerlere bıtıyorum bılıyomusun onları dugun acık havada olursa mukemmel olur onlr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…