2012' de yazın evlenecekler

tamam tatlım hadı görşrz yarın öpyrm cok

ben kapalı olmasaydım eğer kesinliklee çağla şikel modeli seçerdimmm

bunların hepsi birbirine benizyor..eğer boyun 1.70 cm altındaysa tavsiye etmem ama uzun boylu bayanlara çok şık oluyor fidan gibi..

ben mis kokan bebekler hakkında kararsızım yaaa ... şöyle 28 yaşımda fln olsa nasıl olur? çok mu geç kalmış olurummm

bu modellerin kısa kolluları da çok hoş duruyorr eğer yaz düğünü olucaksa düşünün derimmm ben :)

benim nişanlımda hayatta gitmezzz onu daaa bozarrr.bende gitmem herhalde beni dee bozarr daha iç güdüsel olsa daha güzel sanki

tepsi güzell doğal ve soft duruyorrr @Gaso'nun bahsettiği evler varya onlara çok iyi giderrr

Günaydın Kızlarr.. Cumanız Mübarek olsun inşş....

bu sabah evli bir bayandan "mutlaka kurutma makinası almalısın" tavsiyesi aldımmm...evde çamaşır makinasının üzerine yerleştirebilirisiniz şu sıralar çok pahalı ama kampanyaya giriyor takip et çok tavsiye ederim dedi...bende böyle şeylerle hiç kafamı kurcalamayım diyordum ama ??? karıştı bir kere siz ne dersiniiz kızlarrr

günaydın canlarrr nasılsınız bakalımmmm
kurutma makinesi nedense ben hiç düşünmüyorum eskiden kurutma makinesimi varmış

günaydın kızlar...

sizde geceleyin amma konuşyorsunuz yaa kıskanıyorumm ben o güzel muhabbetin içinde yokum diye...

bugün hava yağmurlu yaz ne çabuk bitti ...

gelinlikten açıkmış konu..kızlar ben geliniğimi anlatayım size strablez üstü sırf taşlı parıl parıl parlasın altıda kabarık düz tül istiyorum bi etek ucunda sim baskı olabilir yada etek başka kat kat da olabilir..ama benim ilk önce nişanlıpımı beğenmem lazımaklıma ne geldi biliyormusunuz ya nişanda hava çok soğuk olursa ve ido seferleri iptal edilirse ben nişanlanamıcam

gelinliği hayal ettimde süper bişe çıkıyor ortayaaaa

Selamlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız kızlarrr kucak dolusu sevgiler izmirdennnnnnnnnnnn

Günaydın kızLarrr...
MoraLim bozuk biraz...
Biz düğün saLonunu iki tarafa da yakın oLsun diye ortada merkezi bi yerde yapmaya karar verdik..OraLarda nerede düğün saLonu var biLmediğim için internetten araştırma yapmıştım..4-5 tane mekan buLabiLdim ve ınternettekı fotografLardan 2'sini begendık nişanLımLa...

dün osmanbeydeki saLona gittik ve hiç beğenmedim yaa fotoğrafLarda daha ferah daha büyük duruodu ama öLe değiLdi...birde adam teLefonda 2.700 demişti gittiğimizde 3000 dedi...

Şimdi benim yine harıL harıL düğün saLonu bakmam Lazım...NişanLımın da işi doLayısıyLa gidip bakmaya fırsatımız cok oLmuo =((

Mecidiyeköy-Şişli-Osmanbey bu civarlarda biLdiğiniz yerLer var mı? ya da netten bakabiLeceğim saLonLarLa İLgiLi siteLer varmıı??? =((((

Rosacım kurutma makinasına atıyorsun kupkuru alıyorsun hıc bır yıpranma olmuyor ayrı ayrı aldım inşallah istediğim gibi olur...

çağlayanda akvaryum düğün salonu var orda 3salon birden var canım bi bak istersen..fiyat 3000di sanırım..

KızLar burası nasıL sizce?? amcamın tanıdıgı varmıs ındırım yaparız demişLer ama fiyat ne kdr biLmıorum amcam öğrenip gün içinde ariicak benii...4.Leventte yeri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…