2012' de yazın evlenecekler

öyle canım ya Allah korusun var öyle çiftler, mal mülk para pul için değer mi birbirini kırmaya :(
bizim ev durumu şuanda belli değil canım, bakıyoruz, yılbaşı gibi alıcaz inş., ki bahara veya yazbaşına evlenelim.
kira olsa 2+1 bize de yeter de, zaten 1 yıl sonra bebek düşündüğümüz için alıyorken 3+1 alalım istiyoruz
bakalım kısmetse tabi :21:
yarın kahvaltıya annem davet etti(kayınannem :1:), ben de zahmet etmeyecekse gelirim dedim, yani kahvaltıya onlardayız akşam yemeğine bizde :9:
bakalım arada acıkırsam yerim dicem ama yok artık, boşanayım da semerimi yiyeyim artık :9:
aa o simler sarı mıı? ben gümüş rengi gibi gördümdü.. :26:
valla ben o ince ketenleri beğendiğim için sevdim o takımı, otantik duruyo :21:
annecin de inş. senin sevdiğin renkte yaptırır bundan sonra
valla benim yavrum annem bana sormadan zaten bişey yapmaz, iplikleri bile bana seçtirir, herşeyi kendi yaptığı için, canım annişkom yaa :16::16:
hahha alırsın valla hello kitty yi mis gibi yatarsın içinde :9::9:

evet gasolınım bende senınle aynı sekılde dusnuyorum bız sevelım kavusalımda nasılsa hersey zamanla cok guzel böyle bı atasözu de var aza kanaat etmeyen cogu bulamazmıs dıye. sız evlenmedenmı ev alacaksınız? ne guzel öyle bır ımkanınız varsa evlendıkten sonra tasınma derdınız olmıcakoo sız gelecek bebısınızı de dusnuyorsunuz:nazar:
hehehe desene yarın senı tempulu bı gun beklıyor dıye, ama tahmın edıyorum sen kayınvalıdene ıs yaptırmassın eve gelıncede annene kıyamassın :1:
aksama artık yorulursun:25::61: malesef sarı ama onları cıkartırmak ıstıyorum hıc hosuma gıtmedı:44: oww canım senın ceyızın pek bı degerlı olacak
hepsını annecın yapıyor daha bı degerlı olur hersey senın ıcın.

ay hadi ben de size bu akşam ki hamaratlığımdan bir iki kare gösteriyim :9::9::9:

yarın giderken götürmek için kek yaptım, sade-kakaolu, ay bir güzel kabardı çatladı, bir kızardı bir kızardııı, hatta biraz fazla kızardı :9:
Eki Görüntüle 273874

bir dee, içli köfte yaptık, haşlamalık ama kızartmalık değil bu(belki biliyorsunuzdur haşlamalık içliköfteyi), annem daha önce kızartmalık yapmıştım damadıma şimdi de haşlamalık yapayım dedi, bundan yaptık..
bu iki tabaktakileri bizzatihi ben elceğizimle yaptımmmm :9:
Eki Görüntüle 273877 Eki Görüntüle 273878

vaaay hamarat hatun işte yaa..eline sağlık kız...haşlamalık bilmem mi ya her türlüsüne hastayım:56: nerelisiniz kuzum siz?

evet canım bende de olacak valla..yatak odası takımı falan var dantel tuvalet masasının üstüne falan ama onları koymam sanırsam,anneme koymam dedim ama üzüldü,belki 1-2 gün koyarım sonra sıpıtır atarım:1: ya ben daha ilkokula giderken bi tarfatan babaannem bi taraftan annem habire örüyorlardı dantel ya düşünsene..geçen hurcun içinden çıktı hepsi annem diyo bu yatak odasına bu bilmem nereye.. he he tamam öyledir dedim bozuldu:9::9: hevesliler kız anneler yazık valla...

heheheh cok guldum senın evınde baya dantellı olacak anlasılan:1::1::1: bıde ılk okula gıderken yapıyorlarmıs hey masllah:nazar:

en ıyısı onlaırn gönullerı olacak sekılde gözlerı önunde kullanmak sonra zaten unutulur gıdılır zaman gecınce kaldırırsın sende.

heheheh cok guldum senın evınde baya dantellı olacak anlasılan:1::1::1: bıde ılk okula gıderken yapıyorlarmıs hey masllah:nazar:

en ıyısı onlaırn gönullerı olacak sekılde gözlerı önunde kullanmak sonra zaten unutulur gıdılır zaman gecınce kaldırırsın sende.

öyle canım valla...babaannem rahmetli,bana koskoca bir yatak örtüsü örmüştü dantelden onun altına saten koydurup yaptırmayı istiyordum bir tek,hatıra ve çok uğraştı diye ama bulamadık çıkmadı kolilerden ve hurçlardan kesin altlarda bir yerlerde,bulamayınca bizde hazır yatak örtüsü aldık.ama inşallah buluruz ya,bulursak yine de yaptırcam nasipse...

evet canım dogru söyluyorsun, bende sahıt olmustum daha şatafatlı renklere ama ne bılıyım ben daha cok mat renklerı severım herseyde,

alışık olmadıgım ceyızler bunlar, ben calısmıcam evlenınce benım nısanlım kesınlıkle ıstemıyor bu konuda cok denedım şansımı ama ıstemıyor adam

halbukı ne guzel olur ıkmızde calıssak. dogru dıyorsun bıde bunların duzeltılmesı var demı ben onuda hıc dusunmemıstım :1: ama mecbur ben bunları bı sene

felan kullanmalıyım nısanlımın annesıde cok osmanlı bı kadın cok önem verır. hmm yanı sende de olacak dantel bıde yatak odası takımı dantelı varmıs ona

bende dırek hayır dedım avrupa yakasındakı burhan altıntop gıbı ne o öyle klozetın ustune bıle dantel yaptıracaklar nerdeyse :52::1:
ay söylemeden geçemicem, ben burhan ın hastasıyım yaaaa

anaaağğğmm, ağla çiko kaderimize ağlaaaa :60::60::60:
ay bi insan dizi karakterini özler mi yaa, ben burhan ı çok özlüyoruumm :43:

evet gasolınım bende senınle aynı sekılde dusnuyorum bız sevelım kavusalımda nasılsa hersey zamanla cok guzel böyle bı atasözu de var aza kanaat etmeyen cogu bulamazmıs dıye. sız evlenmedenmı ev alacaksınız? ne guzel öyle bır ımkanınız varsa evlendıkten sonra tasınma derdınız olmıcakoo sız gelecek bebısınızı de dusnuyorsunuz:nazar:
hehehe desene yarın senı tempulu bı gun beklıyor dıye, ama tahmın edıyorum sen kayınvalıdene ıs yaptırmassın eve gelıncede annene kıyamassın :1:
aksama artık yorulursun:25::61: malesef sarı ama onları cıkartırmak ıstıyorum hıc hosuma gıtmedı:44: oww canım senın ceyızın pek bı degerlı olacak
hepsını annecın yapıyor daha bı degerlı olur hersey senın ıcın.
evet canım yaa, herşeyimi annem yaptığı için gerçekten çok kıymetli, hepsini kullanıcam ve sonrası için saklicam
artık kızım olur gelinim olur, onlara hediye ederim, antika gibi gider inş. nesilden nesle...

evet canım biz evlenmeden alıcaz evimizi inş. :21:

ben kayınvalideme iş yaptırmamaya çalışıyorum ama izin vermiyo, kıyamam sana otur, şimdiden yormam seni diyo
hazırlarken sofrayı beraber hazırlıyoruz, ben bi de hızlıyımdır pratiğimdir, annen gibisin maşallah diyo :9:
ama yedikten sonra masayı toplamama veya bulaşıkları yıkamama izin vermiyo, bir kere denedim, sadece 2 tabağı yıkayabildim, çıkardı beni mutfaktan
sonra yaparsın şimdiden yormayalım seni diyo :9::9:

vaaay hamarat hatun işte yaa..eline sağlık kız...haşlamalık bilmem mi ya her türlüsüne hastayım:56: nerelisiniz kuzum siz?
sağol canımm, ben de her türlüsüne hastayım yaaa
içli köfte, kaburga dolması benim hastalık derecesinde sevdiğim şeyler
annemden öğrenicem inş. hepsini, çocuklarıma da öğreticem :21:
biz aslen malatyalıyız canım
nişanlım da istanbullu

siz?

ay hadi ben de size bu akşam ki hamaratlığımdan bir iki kare gösteriyim :9::9::9:

yarın giderken götürmek için kek yaptım, sade-kakaolu, ay bir güzel kabardı çatladı, bir kızardı bir kızardııı, hatta biraz fazla kızardı :9:
Eki Görüntüle 273874
bir dee, içli köfte yaptık, haşlamalık ama kızartmalık değil bu(belki biliyorsunuzdur haşlamalık içliköfteyi), annem daha önce kızartmalık yapmıştım damadıma şimdi de haşlamalık yapayım dedi, bundan yaptık..
bu iki tabaktakileri bizzatihi ben elceğizimle yaptımmmm :9:
Eki Görüntüle 273877 Eki Görüntüle 273878

vayy vayy vayyy kayınvalıdecıgın pekmı memnun olacak bu durumdan kahvatıdan sonra cay keyfı yaparken pek bı nefıs olur:39:
senınde elıdnen her ıs gelıyor masllah, herseyı dusnuyorsun:61::16:
cokda lezzetlı gözukuyorlar emınımde öyledırler:61:

ben malatya mantısı yapmıstım ama bu kadar buyuk degıldı cevız gıbıydı haslama suyuna yarım kılo ıspanakla, mantıyı ıcıne koyup hasladıktan sonra bol sarımsaklı yogurtla tereyag sosuyla yemıstık cok lezetlı olmstu emınım buda cok lezzetlıdır:61:

bu arada dantel konusunda şunu söyliyim

annemle teyzem çeyizinde birer takım da olsa dantel olacak dediler, ben de peki dedim :9:
mutfak takımı, oda takımı, yatak takımı ve yatak odası takımı var birer takım sadece..

büyük ihtimalle çeyiz sererken dantellerden de bir iki takım sermek isteyeceklerdir, ben de sesimi çıkarmam
onların da gönlü olsun valla hiç bişey demem..
nolucak bir iki parça bez işte, onları mı kırıcam kıızzz amaan örtsünler :)

ayrıca ben dantel değil ama başka türlü işlenmiş örtüleri falan severim
anneme yaptırdığım örtülerim var, onları sericem ben :9::9::9:

nişanlım da istanbullu

siz?

anneminde babamında tarafı bulgaristandan gelme ama annem babam ve biz İstanbul doğumluyuz. o nedenle nereli oluyorum karar veremiyorum:9::9:
nişanlımında büyükler yunanistandan gelme ve Edirne karışık,nişanlımda Edirne doğumlu...

öyle canım valla...babaannem rahmetli,bana koskoca bir yatak örtüsü örmüştü dantelden onun altına saten koydurup yaptırmayı istiyordum bir tek,hatıra ve çok uğraştı diye ama bulamadık çıkmadı kolilerden ve hurçlardan kesin altlarda bir yerlerde,bulamayınca bizde hazır yatak örtüsü aldık.ama inşallah buluruz ya,bulursak yine de yaptırcam nasipse...

waaoouu yatak örtusumu kım bılır ne kadar zamanını harcadı:44:ellerıne saglık babannecıgının.
ınsallah bulursun sedoşum kesın cıkar bır yerlerden. cok kımyetlı olur canım ya bulsan bıle kıymassın sonra kullanmaya:44:

Son düzenleme:
waaoouu yatak örtusumu kım bılır ne kadar zamanını harcadı:44:ellerıne saglık babannecıgının.

ınsallah bulursun sedoşum kesın cıkar bır yerlerden. cok kımyetlı olur canım ya bulsan bıle kıymassın sonra kullanmaya:44:

inşallah bulurum canım ya,daha sonra doğum olur,belkim çocuklarımın sünneti bişeyi olur o zaman kullanırım di mi,nasip kısmet:1::9:

vayy vayy vayyy kayınvalıdecıgın pekmı memnun olacak bu durumdan kahvatıdan sonra cay keyfı yaparken pek bı nefıs olur:39:
senınde elıdnen her ıs gelıyor masllah, herseyı dusnuyorsun:61::16:
cokda lezzetlı gözukuyorlar emınımde öyledırler:61:

ben malatya mantısı yapmıstım ama bu kadar buyuk degıldı cevız gıbıydı haslama suyuna yarım kılo ıspanakla, mantıyı ıcıne koyup hasladıktan sonra bol sarımsaklı yogurtla tereyag sosuyla yemıstık cok lezetlı olmstu emınım buda cok lezzetlıdır:61:

sağol canıımm :70::70:
malatya mantısı hiç bilmiyorum ama güzeldir sen beğendiğine göre :21:
bu içliköftenin hamurundan artmıştı bugün, yani iç bitmişti
bu hamurdan minik sıkmalar çıkarttık, yani küçük misket büyüklüğünde
onu haşlıyosun, ıspanağı da doğrayıp haşlıyosun, koyu kıvamlı ayran gibi sarımsaklı yoğurttan ayran yapıp minik köfteleri ve ıspanağı buna karıştırıyosun
soğuk çorba gibi nefis bişey oluyo, senin anlattığına benziyo
yarın onu da yapmayı düşünüoruz bakalım :)

anneminde babamında tarafı bulgaristandan gelme ama annem babam ve biz İstanbul doğumluyuz. o nedenle nereli oluyorum karar veremiyorum:9::9:
nişanlımında büyükler yunanistandan gelme ve Edirne karışık,nişanlımda Edirne doğumlu...
anladım canım :9:

inşallah bulurum canım ya,daha sonra doğum olur,belkim çocuklarımın sünneti bişeyi olur o zaman kullanırım di mi,nasip kısmet:1::9:
bulursun inş. canım yaa, çok kıymetli bişeydir o, dediğin gibi kullanılacak çok zamanlar olacak inş. :21:

ay söylemeden geçemicem, ben burhan ın hastasıyım yaaaa

anaaağğğmm, ağla çiko kaderimize ağlaaaa :60::60::60:
ay bi insan dizi karakterini özler mi yaa, ben burhan ı çok özlüyoruumm :43:

heheh evet cok guzel bı dızıydı ben gulme komasına gırıyordum :1::1:
duydugum kadarıyla yenı bır dızıye baslıcaktı ama ne oldu bılemıyorum

evet canım yaa, herşeyimi annem yaptığı için gerçekten çok kıymetli, hepsini kullanıcam ve sonrası için saklicam
artık kızım olur gelinim olur, onlara hediye ederim, antika gibi gider inş. nesilden nesle...

evet canım biz evlenmeden alıcaz evimizi inş. :21:

ben kayınvalideme iş yaptırmamaya çalışıyorum ama izin vermiyo, kıyamam sana otur, şimdiden yormam seni diyo
hazırlarken sofrayı beraber hazırlıyoruz, ben bi de hızlıyımdır pratiğimdir, annen gibisin maşallah diyo :9:
ama yedikten sonra masayı toplamama veya bulaşıkları yıkamama izin vermiyo, bir kere denedim, sadece 2 tabağı yıkayabildim, çıkardı beni mutfaktan
sonra yaparsın şimdiden yormayalım seni diyo :9::9:

ne guzel ya sen taa ılerısınıde dusnuyorsun:nazar:
gelınını kızını. bu tur dantellerın yapımı gıt dıt unutuluyor ben bılmem mesela nasıl yapılır.
bencede gun gelır bunlar cok daha kıymetlı degerlı olur gunumuzde degerlı oldugundan. ve özellıkklede senden hedıye olacagı ıcın
ne guzel canım kırda derdınız olmıcak o evı ıstedıgnı gıbı dekore de edebılırsınız ev sızın olacagı ıcın.
ooo kayınvalıden de sana hıc kıymıyor ee tabı sen onun bırıcık gelınısın kıyarmı hıc:1:

nişanlım da istanbullu

siz?
malatyanın yemeklerı pek bır meshurdur:1:

anladım canım :9:

bulursun inş. canım yaa, çok kıymetli bişeydir o, dediğin gibi kullanılacak çok zamanlar olacak inş. :21:

kafan karıştı di mi,sende çıkamadın işin içinden İstanbulluyum diim geçiim en iyisi:9:

inşallah bulurum ya gerçekten kıymetli, canım babaannemden kalan ve benim için özenle yaptığı,uğraştığı birşey:5: taşındığımızda bir yere koymuştuk ama nerde bilmiyorum :31:

amanda aman gasolınle sen daha evlenmeden dogacak cocuklarınızı dusnuyorsunuz:emir_bebek: heheh

ınsallah bulursun ve gönlune göre kullanırsın yatak örtusunu :61:

Back
X