inşallah lavantacım inşallah
ewet benim nişan 10 kasımda
seninki 8 miydi?
çok heyecanlıyım ben yaa, sen de öyle misin canım?
Dün nişan hatıralarının siparişini verdim
CanLarımm yaa az kaLdı azzO nişan yüzüğünü parmağınıza taktığınızdaki duygu bambaşkaa Çok güzeL heycanLar bunLar Allah utandırmasın herşey istediğiniz gibi oLsun inşş
günaydın şeker. geçmişe dönüp biraz baktımda elbise gayet güzel ve üzerine de cuk diye oturmuşçok hoş olmuş. Allah nazarlardan saklasın seni vee kimsenin söylediğine takılma. anneler babalar iyiliğimiz için tavır takınsalarda bazen farkında olmadan kırıcı olabiliyorlar. bence çok tatlı güzel bir hatun olacaksın
teşekkür ederim cnm inşallah çok güzel olurumda annemin görüşü değişir..
günaydım canımcım
günaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızlaherşey çok güzel olacak allahın izniyle
son 10 gün inşallah allahım bi aksilik çıkmaz
günaydın bubaburumcanım senin yıldırım hızıyla olacak söz,nişan düğün değil mi allah kolaylıklar versin gerçi hazırlıklarında tamam varsın yıldırım hızıyla olsun heşey
günaydın kızlar. herkes ne kadar heyecanlı bugün, ne güzel
inşallah canım ya inşallah herşey çok güzel olur..yalnız benim dayımın oğlu askere gidicek bayramın 3,günü asker düğünü var muhtemelen biizmkinler olmucak ananem dayım yengem falan ona cnm sıkıldı aslında
OLsun cnm üzüLme onLar da inş düğününde yanında OLurLar..
evet çeyiz topiğine baktım herşey zevkine göre yapılıyor koçisin allahın izniyle bir gelsin bak o zaman nasıl heyecan yapacaksın ve heyecanlanacaksınevet canım şubatta söz nişan olcak haziran yada apustosta düğün olcak ev döşenmeye başlandı işte
ama o yokken hiç bişeyde hevesim de yok
canım küçük bir merasim olur , hem daha sıcak bir ortam olur düğününde inşallah yanınızda olurlar. ve sana birşey söyleyeyim kafana çok fazla takıp stres yapıyorsun hasta olursun sonra. dikkat et canım beniminşallah canım ya inşallah herşey çok güzel olur..yalnız benim dayımın oğlu askere gidicek bayramın 3,günü asker düğünü var muhtemelen biizmkinler olmucak ananem dayım yengem falan ona cnm sıkıldı aslında
evet çeyiz topiğine baktım herşey zevkine göre yapılıyor koçisin allahın izniyle bir gelsin bak o zaman nasıl heyecan yapacaksın ve heyecanlanacaksın
canım küçük bir merasim olur , hem daha sıcak bir ortam olur düğününde inşallah yanınızda olurlar. ve sana birşey söyleyeyim kafana çok fazla takıp stres yapıyorsun hasta olursun sonra. dikkat et canım benim
güzel heyecanlar bunlar canım benim. elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırızsaolsunlar hevesimi hiç yarıda bırakmıyolar
söz zammanı gelsin başınızın etini yicem
süpersin lilacım eline ve emeğine sağlık
bu arada nyu arkadaşımızın adı A ile mi başlıyor facebookta???:26:
kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi
kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi
canlar kızıma bayram hediyesi ne alayım akıl verin bana:44:
cnm ben anlamadım kızın mı var..işin hayırlı uğurlu olsun bu arada..
daha önceki muhabbetlerimizde yoktun sanırım. bizim yedi yaşında koruyucu anne babalık yaptığımız bir kızımız var. inşallah hazirana kadar da tamamen evlat edinmiş olcaz
süperrr cnm harika bişey hiç beklemiyordum böyle bi yanıt ama çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?