Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh tamamlamışsın canım...
bir de şimdi faceten baktım da birbirinize çok yakışmışsınız maşallaah sizeeee![]()
ders çalışmam lazım,dershanede geldiğimiz konulara kadar bütün derslerin tekrarını yapmam lazım,test çözmem lazım ahh ahhh
ben çıkıyorum canlar...belki masa başına oturmak için gereken azmi bulur da ders çalışıp huzurla akşam yine dönerim aranıza...![]()
canım tabiki herşeyde olduğu gibi fiyat aralığı çook geniştir ama senin de öğrenmeye çalıştığın şey gibi herşeyin yaklaşık bir rayiç bedeli vardır :114:Bana kaLsa bende her rakamı veririm ama kocişime yazıkk yaa onu o kdr masrafa sokmak istemıorum...Bu yüzden soruorum şimdi ben bişey beğenirim aşırı pahaLıdır fiyattan da anLamıorum ya kazıkLanırım fLn
OrtaLama nedir ne değiLdir araştıran varsa ya da şu kdra kdr uygundur fLn biLen varsa yazsın Lütfen :/
hoşgeldinkızlar kendimden emin olamadım ve tek tek yazdığım mesajlara baktım ama buraya ilk gelişim belki başka yerlerde karşılaşmışızdır :))
hepinize tek tek teşekkür ederim.
hangi kitabı almayı düşünüyorsun canım?tamam canım allah zihin açıklığı versin dersleri ihmal etmemek lazım bende kitap alıp başlamak istiyorum ama bende de o yok![]()
hehh ewet işte yaaa ben de oradan tanıyorum canım, hay aklınla bin yaşahoşgeldin
ben seni, birkaç gün vakit geçirdiğim diğer 2012 topiğinden hatırlıyorum :112:
hangi kitabı almayı düşünüyorsun canım?
Sedoşş blbtb siz beraber mi gidiceksınız b.köye ben mi yanLış anLadım yoksa =)
hangi kitabı almayı düşünüyorsun canım?
hehh ewet işte yaaa ben de oradan tanıyorum canım, hay aklınla bin yaşa
bu arada hoşgeldin, nasılsın?
canım bende mi kpss'ye gireyim diye düşünüyorum birgün evet gireyim diyorum sonra kim ders çalışacak diyorum vazgeçiyorum. ama kpss ile ilgili kitap düşünüyorum canımcım
evet şeker doğru anladıngelmek istersen buyur canımcım
(gelinlik bakarız diye düşünmüştük sohbet falan)
Yaaa çok istiyorum asLında görüşmek fLn hep beraber bişeyLer bakmak...
Ama bu ctesi haLam ve nişanLımın kuzenine sözüm var =( onLarLa kadıköye gidicez bnde ordan bakıcam geLinLik..
ayyy kpss deme bana, ben de gireceğim, ama hiç ders çalışamam ki ben, 2010da da girdim ben, kitaplar aldım bi sürü, ama hepsi tertemiz duruyor, bi çizik bile yok üzerlerindecanım bende mi kpss'ye gireyim diye düşünüyorum birgün evet gireyim diyorum sonra kim ders çalışacak diyorum vazgeçiyorum. ama kpss ile ilgili kitap düşünüyorum canımcım
senin geçenlerde de miden ağrıyordu yanlış hatırlamıosam, sık sık oluyor mu böyle, ilaç fln kullanıo musun bunun için?sağol canım :112:
hoşbuldum
midem ağrıyo, onun haricinde iyiyim canım, sen nasılsııın?
cumartesi benim aşkım da kadıköyde olacak, ahh ahhh, kadıköy aşkımızın şahidiYaaa çok istiyorum asLında görüşmek fLn hep beraber bişeyLer bakmak...
Ama bu ctesi haLam ve nişanLımın kuzenine sözüm var =( onLarLa kadıköye gidicez bnde ordan bakıcam geLinLik..
ayyy kpss deme bana, ben de gireceğim, ama hiç ders çalışamam ki ben, 2010da da girdim ben, kitaplar aldım bi sürü, ama hepsi tertemiz duruyor, bi çizik bile yok üzerlerinde
normalde kitap okumayı da çok severim ama aşkım askere gittiğinden beri okuduğumu anlayamıyorum, o yüzden kitap da okuyamıyorum 8 aydır:26:
senin geçenlerde de miden ağrıyordu yanlış hatırlamıosam, sık sık oluyor mu böyle, ilaç fln kullanıo musun bunun için?
Ben de iyiyim canım aynen devam
cumartesi benim aşkım da kadıköyde olacak, ahh ahhh, kadıköy aşkımızın şahidi![]()
o zaman bir dahakine hep beraber bir buluşma gerçekleştirelim diğer topiktekiler biraraya geldiler yanılmıyorsam:44: biz niye yapmayalım ki![]()
stresli bi durum fln yaşadıysan ondan da olabilir. 3-4 gün ağrıdı die hemen endoskopi yapmazlar canım yaa, önce ilaç tedavisi uygularlar şikayetine göre.. yine bu tedavi sonunda rahatlama olmazsa endoskopi önerirler. bence ihmal etme, belkide basit birşey yüzünden bu kadar kıvranmış olacaksınevet canım 3-4 gündür ağrıyor, bildiğim bi hastalığım yok ama 2-3 ay önce de bi 10 gün kıvrandırmıştı beni
sanki midemde bir yumruk var ve sıkıştırıyo beni, çok rahatsız oluyorum, endoskopi isterlerse diye de imtina ediyorum doktora gitmekten aslında
neyse beklerim birkaçgün daha geçmezse giderim artık![]()
ayyy kpss deme bana, ben de gireceğim, ama hiç ders çalışamam ki ben, 2010da da girdim ben, kitaplar aldım bi sürü, ama hepsi tertemiz duruyor, bi çizik bile yok üzerlerinde
normalde kitap okumayı da çok severim ama aşkım askere gittiğinden beri okuduğumu anlayamıyorum, o yüzden kitap da okuyamıyorum 8 aydır:26:
Hngi topiktekiLer cnm?? :44:
Evet buLuşsak bütün kızLar ne güseL oLur..geLebiLicek oLanLar oLursa bi gün beLirLesek şu yoğun dönemLere girmeden önce..
evet canım 3-4 gündür ağrıyor, bildiğim bi hastalığım yok ama 2-3 ay önce de bi 10 gün kıvrandırmıştı beni
sanki midemde bir yumruk var ve sıkıştırıyo beni, çok rahatsız oluyorum, endoskopi isterlerse diye de imtina ediyorum doktora gitmekten aslında
neyse beklerim birkaçgün daha geçmezse giderim artık![]()
bravo walla, tebrik ediyorum seniyok ben kitabı alırsam başlarım senin gibi tertemiz bırakmak canım
2013 yılı gelinlerindeydi sanırım buluşmaları istanbul foruma gitmişlerdievet kesinlikle bir gün ayarlayayıp buluşalım organizasyonunu yapalım canımcım
![]()
kuzuuuuuummmm hoşgeldin sennnnSelaaaaaaaaam hatunlarrrrrrrrrrrrr![]()