2012' de yazın evlenecekler

geçmiş olsun lilacım, yaa bu erkekler ne kadar kolay alışıyor yaa, ben de ağzımda yuvarlıodum walla ilk zamanlar. Hatta kayınvalideme bikere yanlışlıkla baba demiştim

ben işteyim canım, ama bugün yarım gün, 12de çıkacağım eve gidip temizlik yapacağım:44:

maşallah gasocum aşkınıza nazar değimesin walla biz de çok iyiyizdir kayınvalidem ve kayınpederimle maşallah, ben sevgilime söz geçiremeyince onlara şikayet ediyorum, onlarda hemen benden yana oluyorlar

Ayyy Allah iyiLiğini versin cnm ne güLdürdün beni bu ağrıyLa =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahha seni gaza getirmek için espiri yapmıştır
yoksa kimmiş o senden güzel olacak olan, hee, yakarım ulen yakarıımm

amin canıımm hepimizin muhabbeti artarak devam etsin inşallah

biz de yemeğimizi kayınvalidemde yicez bazen, çocuğuma da o bakacak inşallah, ama ben de çocuk olduktan sonra çalışmayabilirim, henüz karar vermedim.

Ayyy Allah iyiLiğini versin cnm ne güLdürdün beni bu ağrıyLa =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ehehe neyseki bozuntuya vermemişti canım benim yaa

hahha seni gaza getirmek için espiri yapmıştır
yoksa kimmiş o senden güzel olacak olan, hee, yakarım ulen yakarıımm

amin canıımm hepimizin muhabbeti artarak devam etsin inşallah

aminnn inşallahhh

Ohh ne güzel canım patrona dedim yarım gün diye ama hiç sesi çıkmadı işine gelmedi

geçmiş olsun tatlım. gelinlik bakacaktın değil mi? hadi umarım içine sinen bir model bulursun

bu arada cümleten Günaydıınn

günaydın canımcım.
bu arada bende kayınvalideme anne diyemiyorum ...... anne diyorum beni çok zorluyor

Evet cnm geLinLik bakıcam inşş buLurum yakışan bi modeL...
Ben de kayınvaLidemi çok sevmeme rağmen zorLanıorum yaa neden biLmıorum anneme ihanet ediomuşum gibi geLio=( haLbuki o bana daha söz-nişan yokken biLe kızım , kuzucum fLn die hitap ediodu...

ben dün akşam telde hemde annemin yanında anne dedim annemin bir bakışı var..kayınvalidemde birtanem aşkım kızım der bana sağolsun hep böyle olsun inşallah..SİZLERİNDE AĞZININ TADI BOZULMASIN

aynen bende de o var canımcım annemden başkasına anne diyemiyorum ama alışacağız artık. benim bir arkadaşım yeni evlendi kayınvalidesine abla diyor

Ohh ne güzel canım patrona dedim yarım gün diye ama hiç sesi çıkmadı işine gelmedi
işine gelmemiş demek ki

aynen, sanki anneme ihanet ediyorum gibi geliyordu ilk zamanlar...

gitmesin kuşum garibine, espiri yapmıştır o, sen söylemezsin ama o espirilidir söyler, bişey olmaz

oh ne güzel, herkes birbirini seviyor, maşallah

Kızlar herkese iyi haftasonları, şimdiden cumhuriyet bayramımızı kutlyorum ve müsadenizi isteyip aranızdan ayrılıyorum

ben dün akşam telde hemde annemin yanında anne dedim annemin bir bakışı var..kayınvalidemde birtanem aşkım kızım der bana sağolsun hep böyle olsun inşallah..SİZLERİNDE AĞZININ TADI BOZULMASIN

kayınvalideme annecim demesem benim annem bana kızar zaten ya
mesela kuzenim evlenirken zorlanmıştı biraz, annem bayağı uğraşmıştı anne desin diye, yengem de durup bakıyodu kenardan
işte anneden anneye de fark ediyo galiba :)

ben haftanın en az bir iki günü mutlaka ararım kayınvalidemi, yani ben ailemden öyle gördüm, o yüzden hiç ihmal etmem
hatta pazar günkü kurandan sonra konuşmamıştık, dalgınlığıma gelmiş unutmuşum, dün annem de teyzem de ara bugün mutlaka ihmal etme sakın dediler
aradım yine kapatırken sordum bir isteğin ihtiyacın var mı diye, anacım o da bir mutlu oluyo ben aradığımda sorduğumda, sırf bir insanı mutlu etmek için bile olsa yapılır yani

aynen bende de o var canımcım annemden başkasına anne diyemiyorum ama alışacağız artık. benim bir arkadaşım yeni evlendi kayınvalidesine abla diyor

abLa da oLmaz yaaa bari ... teyze fLn dese

Kızlar herkese iyi haftasonları, şimdiden cumhuriyet bayramımızı kutlyorum ve müsadenizi isteyip aranızdan ayrılıyorum

GüLe güLe canımmm kendine ii bk görüşürüzzz

sağol canım senin deee

bu arada unuttum affola, hayırlı cumalar, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle..

Aynııı şekiLde gasocuum bnm annemde kızar anne demeyince..bak onun oğLu nası bize annecim annecim dıo sen de diiceksin artık onLar da snn aiLen fLn dıo gazLıo beni
Bende 1 gün aramasam hemen arıo kayınvaLidem bi sorun mu var kızım noLdu nie aramadın dıe =) hemen hemen hergün ya da 2 gun arayLa konuşuoruz...o da arıo bende güzeL oLuo...soruo bi ihtiyacın varmı die sesim telde kötüyse hemen panik yapıo bişey mi oLdu nie moraLin bozuk fLn..bnde soruorum bişeye ihtiyacı oLup oLmadığını öLe yuvarLanıp gidioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…