Kızlar herkese iyi haftasonları, şimdiden cumhuriyet bayramımızı kutlyorum ve müsadenizi isteyip aranızdan ayrılıyorum
abLa da oLmaz yaaabari ... teyze fLn dese
[/FONT][/B]
Aynııı şekiLde gasocuum bnm annemde kızar anne demeyince..bak onun oğLu nası bize annecim annecim dıo sen de diiceksin artık onLar da snn aiLen fLn dıo gazLıo beni
Bende 1 gün aramasam hemen arıo kayınvaLidem bi sorun mu var kızım noLdu nie aramadın dıe =) hemen hemen hergün ya da 2 gun arayLa konuşuoruz...o da arıo bende güzeL oLuo...soruo bi ihtiyacın varmı die sesim telde kötüyse hemen panik yapıo bişey mi oLdu nie moraLin bozuk fLn..bnde soruorum bişeye ihtiyacı oLup oLmadığını öLe yuvarLanıp gidioruz
hay ağzın bal yesin, duasını almak bile bişeydircanım kendine iyi bak iyi tatillerSeninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun
kayınvalide baştan bana abla de demiş
gasom valla bende ihmal etmem her hafta mutlaka ararım dediğin gibi gönülleri hoş olsun. En azından dualarını alıyorum
hay maşallah ne güzel yaa
ben mutlu oluyorum bunları duyunca, hani anlatılan yaşanan maalesef bazı olumsuzluklar da oluyor ya, üzülüyorum onları duyduğumda
Rabbim herkese bol muhabbet, ağız tadı versin inş, 3 günlük dünyada kimi neyi paylaşamayacağız ki??
hay ağzın bal yesin, duasını almak bile bişeydir
dedim ya 3 günlük dünya, görüyoruz işte 5 dk sonra başımıza ne geleceğinin garantisi yokkırmasın kimse birbirini..
VaLLahi öyLe...tartışıp kaLp kırmaya hiç gerek yok...varsın istediğim gibi eşyaLar , paraLar , puLLar oLmasın ama sevgi oLsun , huzur oLsun , ağız tadı oLsun..bnm nişanLımın babası küçükken öLdüğü için annesiyLe tek yaşıo kadın da hep bunun ezikLiğinde kendi kendine bişeyLer yapmaya çaLışıo..bnm aiLem hep yardımcı..düğün saLonunu biLe babam 1 hafta iş çıkışLarı gitti geLdi iLgiLendi öyLe tuttu..kayınvaLidem sorar meseLa adettir die biLezik fLn ne istenio die..bizimkiLer hiçbişey istemedi..Lükse gerek yok sonuçta biz bi aiLe oLucaz sizi şimdi sıkıntıya sokarsak biz de sıkıLırız dıoLar...Herşeyi hepberaber eLbirLiği İLe yaparız dıoLar..Allah razı oLsun nişanLımda kayınvaLidem de hem beni hem aiLemi eL üstünde tutuoLar...çok mutLu OLuorum...
AYY CNM NE KAKAR GÜZEL..allah bozmasınn
KızLar geLinLik - ayakkabı - çiçek - makyaj konusundaki düşünceLerinizi merak ediyorum...
Ben bu konuda biraz geLenekseL bakıorum geLin dediğin masum oLmaLı , dekoLteden transparan geLinLikten yana değiLim...
Bir de ayakkabı konusunda farkLı bir renk giyer misiniz? Çünkü birkaç kişiden duydum kırmızı , pembe ayakkabı ona göre de çiçek uyumu fLn..
Siz ne düşünüyosunuz?
çok kötüyüm kızlar. bir yakınımı kaybettim. kanserden. 27 yaşında gencecik kız. geçen hafta düğünü olacaktı. hastalığı yüzünden olmadı. iptal edildi. ellerimle dikmiştim gelinliğini. giyemedi. öğlene doğru aldım haberi. gittim hemen. nişanlısı bana sarıldı beni bıraktı gitti inanabiliyomusun kıydı bana gitti havin dedi. bir ayda saçları beyazladı adamın. öldüm mahvoldum nefesim kesildi. erkek kardeşinin yanına gttim sonra. canım dedim sarıldım. ablam yok havin yok geç geldin gitti o, yetişemedin. gördünmü bak içerde yatıyo melek gbi beyazlar içinde dedi. bittim yıkıldım. öğlenden beri ağlıyorum. allahım nasıl bir acı. annemin acısı da hiç geçmemiş bunu da gördüm bugün. çok kötüyüm çok. gelinliğiyle gömdük son isteği olmuş. muradına eremedi gözü açık gitti. berbat bir haldeyim tek kelimeyle berbat
hay maşallah ne güzel yaa
ben mutlu oluyorum bunları duyunca, hani anlatılan yaşanan maalesef bazı olumsuzluklar da oluyor ya, üzülüyorum onları duyduğumda
Rabbim herkese bol muhabbet, ağız tadı versin inş, 3 günlük dünyada kimi neyi paylaşamayacağız ki??
ne de güzel söylemişsin canım....bende çok mutlu oluyorum iyi şeyleri duyunca,çok özeniyorum ama benim olmadı malesef...ne yaptıysam olmadı..kimi aileler çocuklarını paylaşamıyor..hele ki tek çocuk olunca
merhaba kızlaaar
ohh gelin kaynana hepimizin maşşallahı var desenize
allah bozmasın böle huzurlu mutlu olalım hepimiz
Lilacım bende senin gibi düşünüyorum gelinlik sade şık olmalı ama ayakkabımı toz pembe felan düşünüyorum:26::26:mor pembe beyaz renklerdende bi buket
HoşgeLdin cnmmm...bnm nişanda eLbisem , ayakkabıLarım , çantam fLn pudra pembe oLduğu için artık istemiiorumm o renk
bakalım ben ne giycem söz ve nişanımda
evlerinizi naaptınıs kızlar bakınıyomusunuz
neden kötü mü aranıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?