2012' de yazın evlenecekler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet evet gaso onları şettttttttdiydimmmmmm

Çok şükür cnm o inanılmaz geceyi bizler yaşadık sıra sende
hemen ekliyim bak benim bulduğum bikaç tane
bu arada ilk resimdeki mor un fiyatı 250-TL

bu daaa gül mutağııı :) mustafanın oturduğu koltuk..

bende çok seviorum onları ama benim mutfağıma sığarlarmı emin değilimm .. oturma odama alsammı die düşünüorum 2 tekli desenli..aynı şeydenmi bahsediorus acepp:26::26::26::26:
ya ben bunları çok seviyorum, aslında berjer değil bunlar ama ben berjer olarak da seviyorumm, köşe takımına berjer yapılınca hele kontras renk ve desenlerle bayılıyorum o zaman
ama bir de, döşemesiyle falan sandalyelerle takım yapılıyor ve yemek masasının iki başına koyuluyor ve ben öyle yapmayı istiyorum :)
yoksa mutfağa sığmayabilir tabi..

4 diyorum ben daha fazla kalmaz üstte o

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım size? biz evde beko kullanıyoruz çamaşır makinemizi,geçen sene beko kurutma makinesi de aldık ve memnunuz..
ben kendi evime samsung ya da hotpoint almayı düşünüyorum çamaşır makinemi,nişanlım da kurutma makinesi de alalım diye tutturdu.ama en uygun olanlar bekoda şu anda.biz şimdi evde çamaşır makinesinin üstünde kullanıyoruz kurutma makinemizi..
ama ben başka marka istediğim için yine üst üste kullanılır mı acaba? öyle kullananınız var mı evde ya da öyle kullanan bir tanıdığınız var mı?kullanılıyor mu öyle de?

ben bide yatakk odama bundan alacağım iştee grisini tahta kısımları beyaz fuşya kırlenti var hatta benim bildiğim berjer buu;

canlaaar ben geldim neler konuşmuşsunuz böle bende çok fazla gecelik aldım ama giyince yakıştıramıyorum nedense

hoşgeldin canımcımmm...
olsun kocişin yakıştırır merak etme

beni bi kere basma etek saçım tepeden topuz gözlerimdeki makyaj akmış çapaklı babamın tshirtle görmüştü ne kadar güsel olmuşun demişti
heralde öle daa çok beenir

selamlar :)
Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizli takip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler var Bunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf

ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden

hayırlı olsun ve hoşgeldin. sevgilin seni beğeniyosa neyi takıyosunki kafana. sağlığın için kullanıyosun onu sonuçta

bir takipçi daha kk ya adım atmış bulunmakta
hoşgeldin canım...
bende 2 sene tel kullandım ve inanılmas güsel buluyorum o hallerimi sen neyini dert ediyosun anlamış değilim:26::26:
nerde yaşıyom nere gelin gitcen kaç yaşındasın anlat bakem
ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden

valla anacım benimki kesin gider

hayırlı olsun ve hoşgeldin. sevgilin seni beğeniyosa neyi takıyosunki kafana. sağlığın için kullanıyosun onu sonuçta

Teşekkür ederim Yok öyle deil kafama taktıgım sey nişanda çekilecek oldugum fotolar tellerim gözukmesın dıye hep gülümsüyorum yani dudaklarım hep kapalı e bütün fotolarda da öle put gibi duracakta deılım ki mutlaka gözukucek geri dönüşü olmayan bi anın kötü görselı olacak o da :S

valla canım kurutmalı çamaşır makineleri var benim bildiğim hiç düşünmedin sanırım böyle ayrı ayrı almak mı tercihin. ve kurutma makinesi şart olsa da kıyafetlere zarar veriyor çok sık kullanıldığında bilemiyorum.
canlaaar ben geldim neler konuşmuşsunuz böle bende çok fazla gecelik aldım ama giyince yakıştıramıyorum nedense
hoşgeldin datlum ssedoshhuma katılıyorum

sana katılıyorum canımcım bende berjerleri köşe takımıyla zıt renk ve desenlerde çok şık buluyorum ayrı bir hava katıyor.

Teşekkür ederim Yok öyle deil kafama taktıgım sey nişanda çekilecek oldugum fotolar tellerim gözukmesın dıye hep gülümsüyorum yani dudaklarım hep kapalı e bütün fotolarda da öle put gibi duracakta deılım ki mutlaka gözukucek geri dönüşü olmayan bi anın kötü görselı olacak o da :S

valla anacım benimki kesin gider

oooooooo iddialıyız süper

hiç öyle düşünme canım. gayet tatlı olur boşver önemli olan mutlu olmak

canım üst kattaki yengem arçelik veya beko tam emin değilim ayrı kullanıyo ama üst üste değiller
teyzem samsung un yeni bir makinasını aldı, yaklaşık 2 ay oldu heralde, şiddetle tavsiye ediyor bana, mutlaka bundan al diye ama ben karar veremedim henüz, Samsung WD8704DJF modeli bu, 7kg yıkama - 5kg kurutma kapasiteli, yani kurutmalı çamaşır makinesi
ama ben karar verebilmiş değilim ne alıcam nasıl alıcam:26:

ben bide yatakk odama bundan alacağım iştee grisini tahta kısımları beyaz fuşya kırlenti var hatta benim bildiğim berjer buu;
Eki Görüntüle 280301
ay josephine koltuukkk, bayılıyoruumm, kuzenim yaptırdı birtane yatak odasına bordo şarap rengi kadifeden
ay çok yakışmıştı, ben de istiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…