- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Teşekkür ederimYok öyle deil kafama taktıgım sey nişanda çekilecek oldugum fotolar tellerim gözukmesın dıye hep gülümsüyorum yani dudaklarım hep kapalı e bütün fotolarda da öle put gibi duracakta deılım ki mutlaka gözukucek geri dönüşü olmayan bi anın kötü görselı olacak o da :S
bir takipçi daha kk ya adım atmış bulunmakta
hoşgeldin canım...
bende 2 sene tel kullandım ve inanılmas güsel buluyorum o hallerimi sen neyini dert ediyosun anlamış değilim:26::26:
nerde yaşıyom nere gelin gitcen kaç yaşındasın anlat bakem
hoşgeldin canım hayırlısıyla evlenirsin inşallah sendeselamlar :)
Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizlitakip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler varBunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf
ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden
selamlar :)
Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizlitakip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler varBunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf
ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden
Teşekkür ederimmm:)
Denizlide üniversite ögrencisiyim memleket kayseri:) uzaktan akraba gelin gidicem Allah izin verirse :) Ama Türkiyeye deil londraya
benim telım takılalı 2- 2,5 sene filan oluo okudugum ıcın kontrollere süreklı gıdemıyorum uzatıo oda süreyı yoksa suan duzelmıs durumda ama bn hiç sevmıyorum tellerımı cunku guzel gozukmuo bncehelekı foto cekılecegım zaman flas varsa vay bnm halıme :):)
beğenmez mi kızzzzbeni bi kere basma etek saçım tepeden topuz gözlerimdeki makyaj akmış çapaklı babamın tshirtle görmüştü ne kadar güsel olmuşun demişti
heralde öle daa çok beenir
merhabalar canım hoşgeldin aramıza.....selamlar :)
valla canım kurutmalı çamaşır makineleri var benim bildiğim hiç düşünmedin sanırım böyle ayrı ayrı almak mı tercihin. ve kurutma makinesi şart olsa da kıyafetlere zarar veriyor çok sık kullanıldığında bilemiyorum.
hoşgeldin datlumssedoshhuma katılıyorum
sana katılıyorum canımcım bende berjerleri köşe takımıyla zıt renk ve desenlerde çok şık buluyorum ayrı bir hava katıyor.
hoşqeldin canım daha iyimisin :26:
hoşgeldin tatlım sende. bu arada başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin.
çok yanlış düşünüyosun
ben resimleri anın hatırası olarak düşünüyorum o anki herşeyi her olanı biteni resimlerde görüp yad ediyorus ilerde bakıp aaa bak nişanımda tel vardı ama babanız beni böle sevdi ben böle mutluydum o gün demenden güsel ne olabilir ki
hoşgeldin canım hayırlısıyla evlenirsin inşallah sendebu yazz kavuşmayan kalmasın nişan kıyafetini neden takıosun kafana bilmiorum ama bence tel kafana takılıcak bi durum deiL
ay josephine koltuukkk, bayılıyoruumm, kuzenim yaptırdı birtane yatak odasına bordo şarap rengi kadifeden
ay çok yakışmıştı, ben de istiyoruumm
Teşekkür ederimmm:)
Denizlide üniversite ögrencisiyim memleket kayseri:) uzaktan akraba gelin gidicem Allah izin verirse :) Ama Türkiyeye deil londraya
benim telım takılalı 2- 2,5 sene filan oluo okudugum ıcın kontrollere süreklı gıdemıyorum uzatıo oda süreyı yoksa suan duzelmıs durumda ama bn hiç sevmıyorum tellerımı cunku guzel gozukmuo bncehelekı foto cekılecegım zaman flas varsa vay bnm halıme :):)
elimden geleni yapıyorum canım. ama rahmetlinin nişanlısıyla konuşunca bitiyorum. ayy bi de onun ismi de ali. benim nişanlım da ali. nişanlım çok kötü oldu adamın halini görünce. bugün akşama kadar yanımdaydı. ödü kopmuş bana bişey olacak diye
hoşgeldin canım ve hayırlısı olsun. hiçbirşeyi kafana takma zaten teller birgün çıkacak değilmi:26: anı olur hem sizeve ayrıca sevgilin seni beğendikten sonra gerisini boşver
.
dediğim gibi ben kesinlikle çirkin oldunu düşünmüyorum
bence sen takıntılılık yapmışsın bunu biras
kafana bunu takcana o gün hakkında hayallerini gerçekleştir
sendee Alini üzmemekk içinn daha güçlü olmaya çalış tatlım Allahtan geldi yapılıcak tek şey dua.zorrr ama dayanmak zorunda olduğumuz bi durum.
Hoşbuldukk teşekkürlerEvet bilmedıgım bir gün çıkacaklar inşşalh :) haklsınız boşverme konusunu pek becerıyorum yahu :)
Doktorumla bu gidişimde konuşmayı düşünüyorum her türlü acıyı çekerım yeterlı çıkarsın artık o derece oldum :S henüz Okulum bıtmedıgı için gerçekleştiricek birşeyler yok malesef ki :S en fazla çeyizimle ugrasıorum işte :) yaşıtlarımın hatta bnden kucuk kuzenımın ceyızınde bile fazla seyler var ve daha yenı yukarıda gördum aklıma geldı Çok begenıyorum bu babydollerı ama alamıyorum ceyızıme cokk utanıyorumm
ssedoss teşekkür ederiimmmm
aaa ben biliyorum o topiğiiiiEskiden dişlerim bozuk dıe dişlerimi göstermeden cekılırdım sımdı tel var dıe dişlerimi kapatıyorum ama nişan özel bi durum oldugu için rahat olmak istiyorumzaten sözlümün bu konuda skıntısı yok taktırmadan öncede onunlaydım halada onunlayım şükürki onun kabul ettıgını de bılıyorum amaaa işteeee
Hoşbuldumm teşekkür ederiimmminşaaallhhhh inşaaallhhhhh :):) kıyafet mevzusuda vucut olçulerım birbirine yakın yani şöle diim benim bu siteyi bulmama vesile olan http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html bu konuydu kafama taktıgım da aynı sey işte anlatabıldımmı bılmıyorum :Ş :26: tellerde fotoda kötu cıkıcak die :) :)
tabi tabi, mobilyacılar yapar, onun kayınpederi mobilyacıydı, full bütün evinin mobilyalarını çizdi ve kayınpederi yaptı getirdi ankaradan, josephine koltuğu da aynen öyle yapıldı :)hımmmmmmm demek yaptıradabilirmişimmm çokk iyiiii...çok hoş olucak yatak odamdaaaistee kısss isteeee
hoşgeldin nurtanesii
elbisen; en güzelinden bulur giyersin, en güzelinden de gelin kız olursun :112:
fotolar; ya çektirdikten sonra en son bakarsın seni çook rahatsız eden foto varsa da photoshop diye bişey var kuzum ya, işe yarar belki, takılma :112:
niye utanıyorsun kız,nolcak herkes alıyor satanlarda alıyor,ne var yani
al kız al al, utanma, sen şimdi almaya utanıyosan nasıl giyceksinHoşbuldukk teşekkürlerEvet bilmedıgım bir gün çıkacaklar inşşalh :) haklsınız boşverme konusunu pek becerıyorum yahu :)
Doktorumla bu gidişimde konuşmayı düşünüyorum her türlü acıyı çekerım yeterlı çıkarsın artık o derece oldum :S henüz Okulum bıtmedıgı için gerçekleştiricek birşeyler yok malesef ki :S en fazla çeyizimle ugrasıorum işte :) yaşıtlarımın hatta bnden kucuk kuzenımın ceyızınde bile fazla seyler var ve daha yenı yukarıda gördum aklıma geldı Çok begenıyorum bu babydollerı ama alamıyorum ceyızıme cokk utanıyorumm
ssedoss teşekkür ederiimmmm
aaa ben biliyorum o topiğiiiidinledin mi kız sen de
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?