Hoşbuldumm Gasoline teşşekür ederimm
ya denızlıden gıtmeden önce alırım gıderım ama kayserıden rahat rahat alabılecegımı sanmıyorum ve bide sadece satanlardan deılkii annemden de utanıyorum kadın görse kızım bu ne desene derim
Hoşbuldumm Gasoline teşşekür ederimm
ya denızlıden gıtmeden önce alırım gıderım ama kayserıden rahat rahat alabılecegımı sanmıyorum ve bide sadece satanlardan deılkii annemden de utanıyorum kadın görse kızım bu ne desene derim
hahha, seninle ilgili bişey değil anne, o bize lazım dersinHoşbuldumm Gasoline teşşekür ederimm
duygularını paylaşıyorum rosammkurutma makinesi aynı çamaşır makinesi gibi oluyo dimi o boyda yanii:26::26: yada hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan makineler dahamı büyük oluyo:26::26: ayrı alırsam kurutma makinesini nereye koycamkii:26:iki işlevliyi alsam banyoya yaptırdığımız çamaşır makinesi alanına sığarmı acaba:26::26:yada ben en iyisi kurutmayı bi kurutma teli alıp rüzgaramı versem o görevi:26::26: abboww bu iştee çok karışık yaa
utanma kız annenden o anlar zaten,anneler bilir öyle şeyleriHoşbuldumm Gasoline teşşekür ederimm
kurutma makinesi aynı çamaşır makinesi gibi oluyo dimi o boyda yanii:26::26: yada hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan makineler dahamı büyük oluyo:26::26: ayrı alırsam kurutma makinesini nereye koycamkii:26:iki işlevliyi alsam banyoya yaptırdığımız çamaşır makinesi alanına sığarmı acaba:26::26:yada ben en iyisi kurutmayı bi kurutma teli alıp rüzgaramı versem o görevi:26::26: abboww bu iştee çok karışık yaa
hahha, seninle ilgili bişey değil anne, o bize lazım dersin
duygularını paylaşıyorum rosamm
ama benim karar verebildiğim tek şey, ayrı ayrı almayacağım, istemiyorum ayrı kurutma makinası
alırsam eğer birlikte olan teyzemin tavsiye ettiğini alırım, onun da ebatları aynı normal makina gibi, çünkü gittim mağazada gördüm :114:
ama işte karar veremedim henüz :26::26: :18::26:
photoshop u bende dusundumde bunun ıcın usta bırılerını bulmam lazım :)
Evet Yaklasık bir haftadır dınlıyorum galıba
al kız al al, utanma, sen şimdi almaya utanıyosan nasıl giyceksin
almaya başlaki alışasın :))
utanacak bişey yok canım. al çeyizine tabiki. ne diyecek annen evleneceksin sonuçta
Annemın o an ki yüzünü görmek isteirm açıkçası: 9:
utanma kız annenden o anlar zaten,anneler bilir öyle şeyleri
aaah ah ben dışarılarda çarşılarda bakmaya utanıom öle şeylere şimdi neler yapmak zorundayım Allahıııımmm
Hııı bide internetteki sitelerden filan bakıom kimsegörmedensuan o cazip gelıo
yeni canım 2 ay oldu, işte ben evlenene kadar 7-8 ay olur heralde, o yüzden bekliyorum bakalım :)gasocum ya teyzen ne kadar zamandır kullanıyor? ama daha yeni almış anladığım kadarıyla...bana ikisini bir arada yapan makine daha çabuk yıpranır gibi geliyor o yüzden düşünmedim.iyi mi ki acaba?
Ya nişan yok bişi yok nerden cıktı fılan der dıe korktumdu
Annemın o an ki yüzünü görmek isteirm açıkçası: 9:
aaah ah ben dışarılarda çarşılarda bakmaya utanıom öle şeylere şimdi neler yapmak zorundayım Allahıııımmm
Hııı bide internetteki sitelerden filan bakıom kimsegörmedensuan o cazip gelıo
kızlar siz beni güldürdünüz ya şu halimle sağolun. allah iyiliğinizi versin vallaa
yeni canım 2 ay oldu, işte ben evlenene kadar 7-8 ay olur heralde, o yüzden bekliyorum bakalım :)
işte ben de onu bilmediğimden karar veremiyorum canım benim, ben ya birlikte alıcam yada hiç kurutma düşünmüyorum, bakalım..
kızlar siz beni güldürdünüz ya şu halimle sağolun. allah iyiliğinizi versin vallaa
çamaşır makinesi ve kurutma makinesi bir arada olanlar çamaşır makinesi boyutunda büyük değil çok..
ayrı ayrı alırsan üst üste koyabiliyorsun aynı marka olurlarsa,başka markaları da koyabiliyor muyuz onu sordum bende kızlara:26:
senin de Allah iyiliğini versin canım,gülsün o güsel yüzün...
amin güzelim senin de :) hep iyi ol, hep iyi olalım cümletenkızlar siz beni güldürdünüz ya şu halimle sağolun. allah iyiliğinizi versin vallaa
üst üstemiiiiayy neler duyucam daha yaa benim öyle bi şansım yok biz banyoya makine yeri yaptırdık ayrı almıcam ben sanırım.iki işlevliyi araştırayım iyice bi ondan alırım belki
nişanlım aaaa güldü valla ne oldu kim güldürdü dedi. köpeğim de havlayıp duruyo güldüm diye. dünden beri inleyip duruyodu hayvanda mahvoldu. şimdi de abimleri arıyo nişanlım. manyaklar yaaa
hımmm durumu bildir o zaman banada gasocumnasıl olsa var daha düğünlerimize Allah'ın izniyle...
kurutma makinesi bebek olunca bence çok lazım olabilir bende o zamana kadar düşünmüyordum ama nişanlım illa alalım diyor.ben bulaşık makineside istemiyordum,durulayıp koyuyorsun ne işe yarıyor ki makine diyordum,hem de midem bulanıyordu yağlı şeyleri durulayıp koymaya.o da dedi,senin alacağın yok ben alayım en iyisi bulaşık makinesi,aldı bakalım kullanacağız hayırlısıyla
amin güzelim senin de :) hep iyi ol, hep iyi olalım cümleten
bak ne güsel seni seven bi sürü kişi ve hatta köpüşün bile vaaar...
ya yıpratma meselesi yüzünden ben çekiniyodum aslında ama sen de şimdi böyle söylüyosan -ki senin de tavsiyen önemli- ben galiba alıcam o kurutmalı makinalardan, neyse du bakalım, şimdi gaza gelmiyim erken dahaevt canım üstüste,altta çamaşır üstte kurutma makinesi aralarında bağlantı metali var bir tane.biz evde öyle kullanıyoruz
çok rahat tavsiye ederim kurutmayı herkese...
çok güzel, ben çok severim böyle şeyleri, almak da istiyorum,Eki Görüntüle 280323 aşkımın hediye aldığı bakır fincanlarda birlikte türk kahvesi yudumlamanın hasretindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?