2012' de yazın evlenecekler

tabi tabi bence de. biz küçüklüğümüzden beri birbirimizi bildiğimiz için o her halimi biliyo. hatta beni benden iyi biliyo diyebilirim

maşallaaah kızz ne güsel işteee

öyle valla. ama abilerimi delirtiyo yaa. laf etmeyin sultanıma kavga ederiz diyo hepsine. onlar da çatlıyo hem kıskanıyolar hem bişey diyemiyolar

Var cnm Arçelikte mürdüme yakın var Boch da var ama tam kırmızı bilinmedk markalarda var az önce buldum
Canlarım ben çıkıyorum. Birazdan aşkım arayacak İyi Geceler Sohbetiniz bol olsun
Öpüldünnnnn balım
Canım kesinlkle haklısın önemli olan kullanışlı olması. Ama hoşuma gitdiiiiiiiii yaffffff Zaten gri düşünüyorum aralarına bi tane kırmızı sıkıştırırım dedim güya çok pahalıysa aldırmam . Çok iyi yapmışssın artık klozetlerin üstnde bile sticker
Aaaaaaaaaaaaa nasıl becermş sticker falanmı yapmş acaba

Giyim olarak kırmızı giymem çok nadirdir kızlar
Ama oturma odam ve mutfagımı canlandrmak için kırmızı agırlık verıyorum genelde.

Giyim olarak kırmızı giymem çok nadirdir kızlar
Ama oturma odam ve mutfagımı canlandrmak için kırmızı agırlık verıyorum genelde.

bende kırmızı yada mor desenli perdelerden düşünüyorum yada rengaren bişe.
tekli koltuklarımda diğer 2li ve 3lüden farklı olsun istiyorum

kızlar ben kaçtım. nişanlımla bişeyler yapacakmışız. üstümü değiştirtti zorla. nereye gidiyoruz bakalım. öptüm sizi iyi geceler

bende kırmızı yada mor desenli perdelerden düşünüyorum yada rengaren bişe.
tekli koltuklarımda diğer 2li ve 3lüden farklı olsun istiyorum

kızlar ben kaçtım. nişanlımla bişeyler yapacakmışız. üstümü değiştirtti zorla. nereye gidiyoruz bakalım. öptüm sizi iyi geceler

Tamam cnmm bi süprizi var demekki gece gece
hadi size hoş vakitler

Mor rengide çok severim cnm cıvıl cıvıl olur iyi düşünmüşssün

kızlar ilk defa bi ılbaşı için inanılmaz heyecanlıyım...
Çünkü bu yılbaşı bana askerimi getirecek..sözümüzü..nişanımızı ve düğünümüzü
allahım geçsin günler

kızlar ilk defa bi ılbaşı için inanılmaz heyecanlıyım...
Çünkü bu yılbaşı bana askerimi getirecek..sözümüzü..nişanımızı ve düğünümüzü
allahım geçsin günler
Yılbaşında iznemı gelıyor cnm teskeremıydı hadi az kaldı ozaman ne kaldı sankı şunun şurasında
Çok güzel kutlarsınız yılbaşını
Eki Görüntüle 280358
kızlar nişanlımla oturma odamıza böyle bir duvar ünitesi oluşturmayı düşünüyoruz İKEA'dan...nasıl sizce?

Güzel cnm oturma odan genş olcksa cok ıyı olur benmde bı kac begendgm model var koyayım

allah hepinize mutlluk huzur wwersin.
amiiinn sağolasın

Eki Görüntüle 280358
kızlar nişanlımla oturma odamıza böyle bir duvar ünitesi oluşturmayı düşünüyoruz İKEA'dan...nasıl sizce?
güzeeel ama ben pufu da çok beğendim

canım fikrimi söyliyim, güzel ama ben bu tarz dolapları çalışma odalarına daha çok yakıştırıyorum sanki..
bir de açık raflara hiç dayanamam, çok çabuk toz oluyo yaa, sadece rafın önünü silmek de olmuyo, her hafta o kitapları indir üstünü altını sil, yerleştir, oooooooyy ben çok üşenirim, onlara kapak yaptırırım heralde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…