2012' de yazın evlenecekler

iyi geceler kızlar,iyi uykular,tatlı rüyalar...biz yarın nasipse balbtbciğimle bulaşacağız gelinlik falan bakacağız,İstanbul gelinciklerinden gelmek isteyen olursa bekleriz

41 kere maşallah diyorum
Şafağımız 41 KOCAELİ'YE SELAMLAR
Çok şükür 3oların ucu gözüktü kızlar

iyi geceler kızlar,iyi uykular,tatlı rüyalar...biz yarın nasipse balbtbciğimle bulaşacağız gelinlik falan bakacağız,İstanbul gelinciklerinden gelmek isteyen olursa bekleriz

anaaam kıskandım şuan bak
beğendiklerinizin resimlerini bekliyorus canım..hadi tatlı uykulaaar

ay süper bende orda olsam kesin buluşurdum beeeeeee ya ama gelicem istanbula inş olmazssa bi buluşma yaparız yahu
iyi geceler cnm

resim çekmemize izin verirlerse çekeriz beybim..

çağlam hadi az kaldı hayırlısıyla...sırasıyla kavuşacağız Allah'ın izniyle....

seninde çok az kaldı cnm inş darısı doğan güneşe.

Ben çıkıyorum kızlar askerimle tele gecicem öpüldünüz

oooo hadi bakalım, detayları yarın akşam bekliyoruz

sana da rosam

bu arada çıkmadan, madem bugün artık cumartesi oldu, kutlamadan çıkmayalım..

Cumhuriyet Bayramı mız kutlu olsun, daha nice nesiller bu bayramı ve diğer bütün dini-milli bayramlarımızı kutlamaya devam etsin inşallah

ben gidip bayrağımızı bulayım ki, sabah asayım, bugün unutttum
bu bayramı bu sene güle oynaya kutlayamam, ama en azından gururla vakarla, bayrağımı asarak kutlayacağım..

cümleten hayırlı geceler

günaydın canlarım..

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...allah sene çoşkuyla kutlamayı nasip etsin

Günaydın KızLar
Önce hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutLuyorum..
bugun caLısmadıgım ıcın o kdr mesudumm kiiiii Birazdan bıcı bıcı yapıp , hazırLanıp çıkıcam..Size seLam vermeden gitmiim dedim
Görüşürüzzz güzeLLerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…