- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
inş canıminşallah çabucak geçer günler canımmm tabi hepimiz için
Yılbaşında iznemı gelıyor cnm teskeremıydı hadi az kaldı ozaman ne kaldı sankı şunun şurasında
Çok güzel kutlarsınız yılbaşını
Güzel cnm oturma odan genş olcksa cok ıyı olur benmde bı kac begendgm model var koyayım
Eki Görüntüle 280365 Eki Görüntüle 280366
Eki Görüntüle 280365
bunlarda hoşuma gitdi kızlar ilk olanın siyahı olsa hesaplı olsa hemen alırım oturma odasını beyaz düşünmüyorum
inş canım
yok anam yaa izin kullandırtmıyom hemen gel diye
şubatta burda ocağı beklememin nedeni 2012 nin bizim yılımızın olması
beyaz takım alan tanıdıklarım pişman oldu temizlik olsun saarmalar olsun kullanışlı değil
Ben beyaz düşnmüyorum tatlım ama siyahta fena toz kapıyor
bende ikisinin ortası olan kahve ahşap mobilyaları seviyom zaten
bisim evde malesef böle bişey koyarsak eşyalar sıkışır..ve ben öle sıkış tıkış evde olmak istemiyorum
küçük tv sehpalarından alcam
bilmiyorum nasıl olcaka genişliği ama gönlümüzdeki böyle birşey,olmazsa yandaki kitaplıkları daha dar alacağız ama illa kitaplıklı birşey olacak çünkü çok kitabım var benim,öğretmen olduğum için....Güzel cnm oturma odan genş olcksa cok ıyı olur benmde bı kac begendgm model var koyayım
güzeeel ama ben pufu da çok beğendim
canım fikrimi söyliyim, güzel ama ben bu tarz dolapları çalışma odalarına daha çok yakıştırıyorum sanki..
bir de açık raflara hiç dayanamam, çok çabuk toz oluyo yaa, sadece rafın önünü silmek de olmuyo, her hafta o kitapları indir üstünü altını sil, yerleştir, oooooooyy ben çok üşenirim, onlara kapak yaptırırım heralde ben
Selam kızlarrrrnasılsınız?
Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim.
Bir şey sormak istiyorum buralarda adettir,erkek ailesi nişanda kurban bayramında nişanlı kız için koç alıp getirir sizde de var mı?Yapacak mısınız?
Haklısın kitaplık şart sizin eve cnmbilmiyorum nasıl olcaka genişliği ama gönlümüzdeki böyle birşey,olmazsa yandaki kitaplıkları daha dar alacağız ama illa kitaplıklı birşey olacak çünkü çok kitabım var benim,öğretmen olduğum için....
bende açık kitaplığı daha çok seviyorum canım ya,bizim odadakilerde böyle yani kardeşimle benim odam,beyaz ve açık kitaplık...
bu evimize taşınırken yeniledik bizim odayı da,her şey benim istediğim gibi oldu çokta memnunum....
hem sararma falanda yok,tozda aşırı görünmüyor,siyah daha çok toz gösteriyor..o nedenle bende yatak odamızı,salonumuzu ve işte bu duvar ünitesini beyaz düşünüyorum...
Bir şey sormak istiyorum buralarda adettir,erkek ailesi nişanda kurban bayramında nişanlı kız için koç alıp getirir sizde de var mı?Yapacak mısınız?
Eki Görüntüle 280369
Eki Görüntüle 280368
bak canım bu tarz şeyler düşünüyorum çnkü salonumun biraz boş olmasını istiyorum
Sen salonamı düşünyosun cnm ben otrma odamıza düşünüyorum üniteyi eğer salonada tv alıcaksak lcd alıcam o da duvara monteli olur bu da guzel
oturma odasına da salona da böle düşünüyorum canım...Çünkü bizim salonumuz dikdörtgen şekilde yemek masası tek kenarda kalcak dier kenardada koltuklar eğer bi duvara montalama yaparsam o tarafn koltuğunda oturan popişini dönmüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?