2012' de yazın evlenecekler

cnm benm cok saolllllllllll cok hoş bir gelinlik ciddennnn

Ben de geLdiiimm seLammm

hoşgeldin lilaa

sen gel biz sana her şekilde yardımcı oluruz tatlım. hımm sen baharda mı almayı düşünüyorsun:26::26::26::26:

ne demek canım,bulamazsan gelirsin ve bizde yardımcı oluruz kuzum
oyyy kız ne bu hüzün ne bu duygusallık...

hoşgeldin lilaa

sen gel biz sana her şekilde yardımcı oluruz tatlım. hımm sen baharda mı almayı düşünüyorsun:26::26::26::26:
valla cnm aslına bakarsan gelınlıgı alıp nerde saklıycam nasıl olucak bılmıyorum ama kpss kusum var yaza hiç bişeyi sıkıştırmak istemıyorum olmadı bakarım görmcem orda zaten stilist birşeyler yaparz artk
ne demek canım,bulamazsan gelirsin ve bizde yardımcı oluruz kuzum

oyyy kız ne bu hüzün ne bu duygusallık...

ayhhh süper olur cnmm

senin bir de bu telaşın var değilmi canım:26: 2012 yılına girdiğimizde iyi plan yapmak lazım bence. bak hem görümcende stilistmiş canımcım bence fazla bekletme eğer zor beğenen biriysen ve modelin oluşmadıysa kafanda

Ben de geLdiiimm seLammm
hoşgeldin liloşcummmmmm

Nşanlın başka şehirdemi cnm?
Ben de çok duygusaldırım

evet cnm cok cok iyi planlar yapmamız gerekıyor. Modelim az çok oluştu ama tam da dıyemem cnm

ben de nasipse mayısta evlenicem..daha gelinlik falan hiç bir şey bakmadım hatta bir gelinlikçiye bile girmişliğim yok..istanbulda oturanlar için soruyorum tavsiye edebleceğiniz gelinlikçiler varmı?lütfen yardım...bir yandan kpss ye hazırlanıyorum bir yandan çalışıyorum..nişanlımda son iki ay hallederiz herşeyi diyo..hiç bir hazırlığım yok doğrusu..nasıl olucak bilmiyorum...

merhabalar,biz hangi topicten tanışıyorduk yafs?askerde miydi nişanlın ,sanırım asker topicinden:26:Hangi yakada oturuyorsun kuzum?

Nşanlın başka şehirdemi cnm?
Ben de çok duygusaldırım

evet cnm cok cok iyi planlar yapmamız gerekıyor. Modelim az çok oluştu ama tam da dıyemem cnm

nişanlım normalde izmirde yaşıyor ben istanbulda canımcım keşke şuan öyle olsaydı yine razıydım ama şuan panamada:26::26::26: ama son kez ayrı kaliyoruz inşallah

modelin şekillenmeye başladıysa iyi canım yoksa herbir şeye nasıl yetişeceğiz bilemiyorum hazırlıklar başladı mı bitmiyor Allah hepimize kolaylıklar versin canım

Mutluluklar dilerim...
Son 2 ay bence cok sıkışır

hehehe kalbin yansımış fincana

selam lilacım,selamlar balım peteğim ve çağlacım...geçmişi okudum anca gelebildimnasılsınız?

Sedoşumm hoşgeLdin..kendi adıma iyiyim sen nasıLsın =)

Evet canımm kadıkoy fatih ztn geLinLik cenneti =) geLebiLirsen yardımcı oLuruzz ne demekk..

Bende öyLeyim yaaa otobuste sarkı dınLerken biLe kınamı düğünümü evimi hazırLıKları düşünüorum gözLerim doLuo..miLLet dicek heraLde duygusaL bi şarkı sevgıLısınden fLn ayrıLdı bu kız :1 heLe anneme babama gözLerine bakamıorumm ağLayasım geLio yaa :

hoşgeldin canım allah tamamını erdirsin hayırlısıyla. tatlım biz geçen hafta sonu bakırköy.de gelinlikçilere baktık kafamızda şekillendi gibi. ama sana şunu söyleyebilirim fiyatlar şuan 2000.den başlıyor sezonunu sen düşün artık. erkekler zaten herşeyi 2 ya sığdırıyorlar bende bunu anlamıyorum pehhh

Rabbim sizide tez zamanda kavuştursun cnm ozaman.
Model valla bakıyorum netden cnm straplez olup olmamsınada karar veremedım

anladım cnm bakalım kısmetse gelicez

HayırLı oLsun cnm önceLikLe...Dediğimiz gibi kadıköy-fatih-eminönü-osmanbey buraLara bakabiLirsin geLinLik için...Eğer hazır aLıcaksan son bir iki yeter ama diktirmeyi düşünüosan Ocak en geç Şubat'ta başLaman Lazım...Yine de bence sen son günLere bırakma teLaştan iki ayağın bir pabuca girmesin cnm..

merhabalar,biz hangi topicten tanışıyorduk yafs?askerde miydi nişanlın ,sanırım asker topicinden:26:Hangi yakada oturuyorsun kuzum?

asker topiği olabilir..337. kısa dönem:)bu ardada ben ıspartada yaşıyorum..istanbula gelicem..gelince avrupa yakasında oturucaz..öf 2 ayda nasıl yetişicekse artık..sen de gelişmeler var mı düğün ne zaman?

:2::2::2::2: eee sence niye böyle olduk canım bu duruma dur demem lazım yoksa herşeyimi çok etkiliyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…