hehehe kalbin yansımış fincana
bayıldım çok asil bir gelinlik canım yaa,sana da çok yakışır...
selam lilacım,selamlar balım peteğim ve çağlacım...geçmişi okudum anca gelebildimnasılsınız?
Ben de geLdiiimm seLammm
sen gel biz sana her şekilde yardımcı oluruz tatlım. hımm sen baharda mı almayı düşünüyorsun:26::26::26::26:İstanbulda olsam kesin buluşurdummmmmm kızlar sizinleeeeeee bakalım gelinlik burda istedım gb bulamassam istanbula geliriz kısmetse baharda siz burdan az çok yardımcı olursunuz bubabur fatih,kadıköy, eminönü buralarda gelinlik istemedıgın kadar demişti.
ne demek canım,bulamazsan gelirsin ve bizde yardımcı oluruz kuzumİstanbulda olsam kesin buluşurdummmmmm kızlar sizinleeeeeee bakalım gelinlik burda istedım gb bulamassam istanbula geliriz kısmetse baharda siz burdan az çok yardımcı olursunuz bubabur fatih,kadıköy, eminönü buralarda gelinlik istemedıgın kadar demişti.
oyyy kız ne bu hüzün ne bu duygusallık...ay inşallah canım valla heyecan doruklarda bizi de heyecanlandırıyorsunbenimkinin de geliş tarihi belli olsa keşke şubat ama kaç şubat:26::26::26::26: bu arada kızlar bende 1 aydır filan sürekli bir duygusallık var. normalde duygusalımdır ama ağlamak . evlenen nişanlanan kimi görsem ağlıyorum ne oluyor bana anlamadım:44::44::44::44::44:
ne demek canım,bulamazsan gelirsin ve bizde yardımcı oluruz kuzum
oyyy kız ne bu hüzün ne bu duygusallık...
valla cnm aslına bakarsan gelınlıgı alıp nerde saklıycam nasıl olucak bılmıyorum ama kpss kusum var yaza hiç bişeyi sıkıştırmak istemıyorum olmadı bakarım görmcem orda zaten stilist birşeyler yaparz artkhoşgeldin lilaa
sen gel biz sana her şekilde yardımcı oluruz tatlım. hımm sen baharda mı almayı düşünüyorsun:26::26::26::26:
ne demek canım,bulamazsan gelirsin ve bizde yardımcı oluruz kuzum
oyyy kız ne bu hüzün ne bu duygusallık...
valla cnm aslına bakarsan gelınlıgı alıp nerde saklıycam nasıl olucak bılmıyorum ama kpss kusum var yaza hiç bişeyi sıkıştırmak istemıyorum olmadı bakarım görmcem orda zaten stilist birşeyler yaparz artk
ayhhh süper olur cnmm
hoşgeldin liloşcummmmmmBen de geLdiiimm seLammm
ay inşallah canım valla heyecan doruklarda bizi de heyecanlandırıyorsunbenimkinin de geliş tarihi belli olsa keşke şubat ama kaç şubat:26::26::26::26: bu arada kızlar bende 1 aydır filan sürekli bir duygusallık var. normalde duygusalımdır ama ağlamak . evlenen nişanlanan kimi görsem ağlıyorum ne oluyor bana anlamadım:44::44::44::44::44:
senin bir de bu telaşın var değilmi canım:26: 2012 yılına girdiğimizde iyi plan yapmak lazım bence. bak hem görümcende stilistmiş canımcım bence fazla bekletme eğer zor beğenen biriysen ve modelin oluşmadıysa kafanda
ben de nasipse mayısta evlenicem..daha gelinlik falan hiç bir şey bakmadım hatta bir gelinlikçiye bile girmişliğim yok..istanbulda oturanlar için soruyorum tavsiye edebleceğiniz gelinlikçiler varmı?lütfen yardım...bir yandan kpss ye hazırlanıyorum bir yandan çalışıyorum..nişanlımda son iki ay hallederiz herşeyi diyo..hiç bir hazırlığım yok doğrusu..nasıl olucak bilmiyorum...
Nşanlın başka şehirdemi cnm?
Ben de çok duygusaldırım
evet cnm cok cok iyi planlar yapmamız gerekıyor. Modelim az çok oluştu ama tam da dıyemem cnm
ben de nasipse mayısta evlenicem..daha gelinlik falan hiç bir şey bakmadım hatta bir gelinlikçiye bile girmişliğim yok..istanbulda oturanlar için soruyorum tavsiye edebleceğiniz gelinlikçiler varmı?lütfen yardım...bir yandan kpss ye hazırlanıyorum bir yandan çalışıyorum..nişanlımda son iki ay hallederiz herşeyi diyo..hiç bir hazırlığım yok doğrusu..nasıl olucak bilmiyorum...
hehehe kalbin yansımış fincana
selam lilacım,selamlar balım peteğim ve çağlacım...geçmişi okudum anca gelebildimnasılsınız?
İstanbulda olsam kesin buluşurdummmmmm kızlar sizinleeeeeee bakalım gelinlik burda istedım gb bulamassam istanbula geliriz kısmetse baharda siz burdan az çok yardımcı olursunuz bubabur fatih,kadıköy, eminönü buralarda gelinlik istemedıgın kadar demişti.
ay inşallah canım valla heyecan doruklarda bizi de heyecanlandırıyorsunbenimkinin de geliş tarihi belli olsa keşke şubat ama kaç şubat:26::26::26::26: bu arada kızlar bende 1 aydır filan sürekli bir duygusallık var. normalde duygusalımdır ama ağlamak . evlenen nişanlanan kimi görsem ağlıyorum ne oluyor bana anlamadım:44::44::44::44::44:
nişanlım normalde izmirde yaşıyor ben istanbulda canımcımkeşke şuan öyle olsaydı yine razıydım ama şuan panamada:26::26::26: ama son kez ayrı kaliyoruz inşallah
modelin şekillenmeye başladıysa iyi canım yoksa herbir şeye nasıl yetişeceğiz bilemiyorum hazırlıklar başladı mı bitmiyor Allah hepimize kolaylıklar versin canım
Sedoşumm hoşgeLdin..kendi adıma iyiyim sen nasıLsın =)
Evet canımm kadıkoy fatih ztn geLinLik cenneti =) geLebiLirsen yardımcı oLuruzz ne demekk..
Bende öyLeyim yaaa otobuste sarkı dınLerken biLe kınamı düğünümü evimi hazırLıKları düşünüorum gözLerim doLuo..miLLet dicek heraLde duygusaL bi şarkı sevgıLısınden fLn ayrıLdı bu kız:1 heLe anneme babama gözLerine bakamıorumm ağLayasım geLio yaa :
merhabalar,biz hangi topicten tanışıyorduk yafs?askerde miydi nişanlın ,sanırım asker topicinden:26:Hangi yakada oturuyorsun kuzum?
Bende öyLeyim yaaa otobuste sarkı dınLerken biLe kınamı düğünümü evimi hazırLıKları düşünüorum gözLerim doLuo..miLLet dicek heraLde duygusaL bi şarkı sevgıLısınden fLn ayrıLdı bu kız:1 heLe anneme babama gözLerine bakamıorumm ağLayasım geLio yaa :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?