Mutluluklar dilerim...
Son 2 ay bence cok sıkışır
:2::2::2::2: eee sence niye böyle olduk canım bu duruma dur demem lazım yoksa herşeyimi çok etkiliyor benim
Benim nişanlım da aynen 2 ay yeter diyor:)
bence de çok sıkışır ama.
amin canım inşallah. straplez olabilir ama tek omuzda olabilir çok farklı modeller var canımcım mesela;
Eki Görüntüle 282657 Eki Görüntüle 282656
evet canım haklısın çıkaramayız da ben çıkaramıyorum zaten. bende senin gibi kasıyorum Allahım bize güç verBiLmiyorumm baLımm yaa ama dur demek Lazım böLe duygusaL suLugöz oLursak hiçbişeyin tadını çıkaramayız...ben kendimi kasıorum vaLLa bakaLım nereye kdr =)
evet canım tek omuz bence farklı bir hava katıyor1.gelinliğin üst kısmı çok çok hoş cnmmm straplez,tek askı süper
Gelinliklere bayıldım, zaten herkes straplez giyiyor 10 yıldan beri, ben de değişik bir şey istiyorum.
asker topiği olabilir..337. kısa dönem:)bu ardada ben ıspartada yaşıyorum..istanbula gelicem..gelince avrupa yakasında oturucaz..öf 2 ayda nasıl yetişicekse artık..sen de gelişmeler var mı düğün ne zaman?
güzelleri de var ama ne bileyim hepsi birbirine benziyor gibi sanki:)ama straplezlerde çok hoşşşş
Kızlar diktirip kiralıyabılıyorum dimi fıyatlar ne kadar acaba oralarda?
Kızlar diktirip kiralıyabılıyorum dimi fıyatlar ne kadar acaba oralarda?
evet yaa bu da çok güzeL..bnde strapLez istemiorum...böLe oLabiLir..ince taşLı askı oLabiLir...tek omuz detayı oLabiLir karar vermedım daha :44:
Eki Görüntüle 282668 Eki Görüntüle 282669 Eki Görüntüle 282670 Eki Görüntüle 282671 Eki Görüntüle 282672 Eki Görüntüle 282673
lilam 1 ve 5 beğendimşimdi yeni trend tek omuz. ve dediğim gibi çok şık ve farklı bir hava katıyor. Ayyyyyyyhhhhh hemen gelin olasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?