2012' de yazın evlenecekler

:2::2::2::2: eee sence niye böyle olduk canım bu duruma dur demem lazım yoksa herşeyimi çok etkiliyor benim

BiLmiyorumm baLımm yaa ama dur demek Lazım böLe duygusaL suLugöz oLursak hiçbişeyin tadını çıkaramayız...ben kendimi kasıorum vaLLa bakaLım nereye kdr =)

Gelinliklere bayıldım, zaten herkes straplez giyiyor 10 yıldan beri, ben de değişik bir şey istiyorum.

BiLmiyorumm baLımm yaa ama dur demek Lazım böLe duygusaL suLugöz oLursak hiçbişeyin tadını çıkaramayız...ben kendimi kasıorum vaLLa bakaLım nereye kdr =)
evet canım haklısın çıkaramayız da ben çıkaramıyorum zaten. bende senin gibi kasıyorum Allahım bize güç ver

1.gelinliğin üst kısmı çok çok hoş cnmmm straplez,tek askı süper
evet canım tek omuz bence farklı bir hava katıyor

evet evet hatırladım kısa dönem topicinden
hazır alacaksan 2 ay yeter canım ama diktireceksen 3 prova yapıyprlar 2 ay yetişir mi bilmiyorum...
bizde düğünü 15 Temmuz düşünüyoruz nasipse ama nişanlım gelsin de o zaman tam tarih kesinleşir Allahın izniyle...

Kızlar diktirip kiralıyabılıyorum dimi fıyatlar ne kadar acaba oralarda?

canım diktirip kiralayabiliyorsun ama mesela ssedoshhumun gelinliği için 1900 tl dedi kadın. başka yerlerde de sorduk 2500 tl dedi. ona göre bütçeni hazırlaman lazım. modeline ve kullanılan malzemeye göre de değişir tabi bitanesi

Kızlar diktirip kiralıyabılıyorum dimi fıyatlar ne kadar acaba oralarda?

evet canım tabi ki,ben öyle yapacağım mesela...fiyatlar kim ne tutturursa modunda
tarif ettiğim modele her gelinlikçi farklı fiyat verdi...5000-3800-2500-1900 ve 1800
1900lükte karar kıldım daha önce de görüşmüştüm o ablayla ve güvenilir geldi,yaptığı işleride gördüm ve balım peteğim bende methini duydum dedi,onunla anlaşmaya karar verdim kısmetse...

Son düzenleme:
4 ve 6 yı çok beğendim, kızlar ya aynısını dikebilirler mi?
Aslında bi kaç marka var aklımda ama gereksiz pahalılar. Nişanlım da diyor ki dikilince kaliteli durmazsa?
kafam çok karışık

lilam 1 ve 5 beğendim şimdi yeni trend tek omuz. ve dediğim gibi çok şık ve farklı bir hava katıyor. Ayyyyyyyhhhhh hemen gelin olasım geldi

bnmde akLımda 6 var haLamLa annem de onu çok beğendiLerr =) Ayy evet hemenn geLin oLaLımm =))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…