hoşgeldin canım allah tamamını erdirsin hayırlısıyla. tatlım biz geçen hafta sonu bakırköy.de gelinlikçilere baktık kafamızda şekillendi gibi. ama sana şunu söyleyebilirim fiyatlar şuan 2000.den başlıyor sezonunu sen düşün artık. erkekler zaten herşeyi 2 ya sığdırıyorlar bende bunu anlamıyorum pehhh
4 ve 6 yı çok beğendim, kızlar ya aynısını dikebilirler mi?
Aslında bi kaç marka var aklımda ama gereksiz pahalılar. Nişanlım da diyor ki dikilince kaliteli durmazsa?
kafam çok karışık
hoşbulduk canım..ben de bakırköyden bakmayı düşünüyorum zaten ama of bilmiyorum ya..zaten bişey diyorum hallederiiz yaklaşınca deyip duruyo uyuz oluyorum..aldığım bir iki çeyiz dışında bişeyimiz yok..nasıl olucaksa artık..
bnmde akLımda 6 var haLamLa annem de onu çok beğendiLerr =) Ayy evet hemenn geLin oLaLımm =))
canım sen kız tarafına düşen çeyizi yapmaya başla bence ufaktan sonra çok sıkışabilirsin,çoğu erkek ince işlerden anlamaz..
hoşbulduk canım..ben de bakırköyden bakmayı düşünüyorum zaten ama of bilmiyorum ya..zaten bişey diyorum hallederiiz yaklaşınca deyip duruyo uyuz oluyorum..aldığım bir iki çeyiz dışında bişeyimiz yok..nasıl olucaksa artık..
nişanlın uzun dönemmiydi senin?kısa dönem diye hatırlıyorum da ben seni sanki..valla kafamda bir iki model var hazırını bulabilirsem alırım zaten diktirme falan uğraşamam..hazır olanda bikaç oynama yaptırırım belki..bir de ben kiralık düşünüyorum zaten..heralde yine biraz daha uygun olur sanki..
ayyy anlamadıkları gibi bir de ne gerek var diyo ya uyuz oluyorum uyuuuuuuz...şimdi konuştum hatta havlu kenarlı olsun bikaçı göstermelik hiç olmazsa diyorum..hemen ne gerek var başkası ne düşünürse düşünsün diyo..ama öyle olmazki işte..anlamıyolar br türlü..
selam kuzum hoşgeldin,ten rengi mi öeriyorsun çamaşırı beyaz düşünüyordum ben ama...gelinlikçi magic form sütyenli bustiyer önerdi,son provaya çamaşırınla gel dedi.beyaz almayayım mı?selam şekerler. gelinlik muhabbeti var oh ne güzel keyifli keyifli hayaller. aklıma geldi birden gelinlik çamaşırı da en az gelinlik kadar önemli sakın unutmayın. gelinliği kusursuz gösteren alta giyilen çamaşırdır. renk olarak ten rengini seçmek her zaman daha avantajlı olur diyorum ben. şık olsun diye satenlere dantellere falan saldırmayın önemli olan o günü en rahat şekilde geçirmek. o yüzden pamuklu olması her zaman daha konforlu ve sağlıklı olarak o güzel günü tamamlamayı sağlayacaktır
KızLar hazır konuLar açıLmışken şu saç konusundada fikirLerinizi aLsamm =)
Bnm saçLarım normaLde böLe kahküLLü kuLLanıorum hep aynı bunun gibi dümdüz...
Eki Görüntüle 282687
Düğün için kahküLLerimi uzatıodum topuzda fLn topLamak için..asLında ben öLee arkaya yapıştırıLmış sıkı topuzLarı sevmiorum yakışmaz bana...NişanLıma şu resimLeri gösterdim akşam :
Eki Görüntüle 282683 Eki Görüntüle 282684
BunLarı beğendi kesin böyLe yaptır dio...
Eki Görüntüle 282685 Eki Görüntüle 282686
Sizin akLınızda ya da beğendiğiniz modeL varmı saç için :44:
selam şekerler. gelinlik muhabbeti var oh ne güzel keyifli keyifli hayaller. aklıma geldi birden gelinlik çamaşırı da en az gelinlik kadar önemli sakın unutmayın. gelinliği kusursuz gösteren alta giyilen çamaşırdır. renk olarak ten rengini seçmek her zaman daha avantajlı olur diyorum ben. şık olsun diye satenlere dantellere falan saldırmayın önemli olan o günü en rahat şekilde geçirmek. o yüzden pamuklu olması her zaman daha konforlu ve sağlıklı olarak o güzel günü tamamlamayı sağlayacaktır
canım yüz şekline ve duvağına göre değişir tabi. ama 2 numara taylor ve 5 numara gülben ergen hoş tatlımKızLar hazır konuLar açıLmışken şu saç konusundada fikirLerinizi aLsamm =)
Bnm saçLarım normaLde böLe kahküLLü kuLLanıorum hep aynı bunun gibi dümdüz...
Eki Görüntüle 282687
Düğün için kahküLLerimi uzatıodum topuzda fLn topLamak için..asLında ben öLee arkaya yapıştırıLmış sıkı topuzLarı sevmiorum yakışmaz bana...NişanLıma şu resimLeri gösterdim akşam :
Eki Görüntüle 282683 Eki Görüntüle 282684
BunLarı beğendi kesin böyLe yaptır dio...
Eki Görüntüle 282685 Eki Görüntüle 282686
Sizin akLınızda ya da beğendiğiniz modeL varmı saç için :44:
selam kuzum hoşgeldin,ten rengi mi öeriyorsun çamaşırı beyaz düşünüyordum ben ama...gelinlikçi magic form sütyenli bustiyer önerdi,son provaya çamaşırınla gel dedi.beyaz almayayım mı?
canım yüz şekline ve duvağına göre değişir tabi. ama 2 numara taylor ve 5 numara gülben ergen hoş tatlımönceden prova yapan kuaför seçmek lazım
Eki Görüntüle 282702 Eki Görüntüle 282703 Eki Görüntüle 282700 Eki Görüntüle 282701
bi tane daha var da o resmin üstünde oynamam lazım
az sonra yükleyeceğim...
hımm anladım güselim çok sağolasıntatlım ten rengi hiç belli olmuyo gelinlikte. beyaz da olur ama pürüssüzlüğüne çok dikkat etmek gerekiyo ve gelinliğin modeline uygun olmalı. göğüs yapına falan çok uygun ve tam vücuduna oturmalı
GüLbene daha yakınım o zmn şuan sizde begendıysenız =) Ben ztn kesinLikLe prova yaptırıcam saç ve makyaj için..
Sonuncu çok güzeLmiş cnmm
aklıma detaylar geldikçe bilgi vermeye çalışcam sizlere sizde burada sorarsanız aklınıza gelenleri. konuşuruz. bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. hep birlikte eksiksiz hazırlanmaya çalışmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?