2012' de yazın evlenecekler

hoşbulduk canım..ben de bakırköyden bakmayı düşünüyorum zaten ama of bilmiyorum ya..zaten bişey diyorum hallederiiz yaklaşınca deyip duruyo uyuz oluyorum..aldığım bir iki çeyiz dışında bişeyimiz yok..nasıl olucaksa artık..

4 ve 6 yı çok beğendim, kızlar ya aynısını dikebilirler mi?
Aslında bi kaç marka var aklımda ama gereksiz pahalılar. Nişanlım da diyor ki dikilince kaliteli durmazsa?
kafam çok karışık

canım benim 2 tane arkadaşım da diktirdi birebir aynı istedikleri model yapıldı,diken yere bağlı ve senin kullanılmasını istediğin malzemeye bağlı...

canım sen kız tarafına düşen çeyizi yapmaya başla bence ufaktan sonra çok sıkışabilirsin,çoğu erkek ince işlerden anlamaz..

nişanlın uzun dönemmiydi senin?kısa dönem diye hatırlıyorum da ben seni sanki..valla kafamda bir iki model var hazırını bulabilirsem alırım zaten diktirme falan uğraşamam..hazır olanda bikaç oynama yaptırırım belki..bir de ben kiralık düşünüyorum zaten..heralde yine biraz daha uygun olur sanki..

canım sen kız tarafına düşen çeyizi yapmaya başla bence ufaktan sonra çok sıkışabilirsin,çoğu erkek ince işlerden anlamaz..

ayyy anlamadıkları gibi bir de ne gerek var diyo ya uyuz oluyorum uyuuuuuuz...şimdi konuştum hatta havlu kenarlı olsun bikaçı göstermelik hiç olmazsa diyorum..hemen ne gerek var başkası ne düşünürse düşünsün diyo..ama öyle olmazki işte..anlamıyolar br türlü..

selam şekerler. gelinlik muhabbeti var oh ne güzel keyifli keyifli hayaller. aklıma geldi birden gelinlik çamaşırı da en az gelinlik kadar önemli sakın unutmayın. gelinliği kusursuz gösteren alta giyilen çamaşırdır. renk olarak ten rengini seçmek her zaman daha avantajlı olur diyorum ben. şık olsun diye satenlere dantellere falan saldırmayın önemli olan o günü en rahat şekilde geçirmek. o yüzden pamuklu olması her zaman daha konforlu ve sağlıklı olarak o güzel günü tamamlamayı sağlayacaktır

ssedoshhuma katılıyorum sen elinden geldiğince yapmaya çalış canımcım en azından mutfak yatak odası vs. erkekler herşeyi kolay yoldan çözebileceklerini sanıyorlar ve dolayısıyla çok rahatlar belki de onların bu kadar rahat olması bizleri paniğe yöneltiyor sen çeyiz hazırlıklarına başla hem başlayınca devamı geliyor aldıkça alası geliyor insanın ve gelinliği bakırköyden almayı planlıyorsan da canım yardımcı olurum sana

KızLar hazır konuLar açıLmışken şu saç konusundada fikirLerinizi aLsamm =)

Bnm saçLarım normaLde böLe kahküLLü kuLLanıorum hep aynı bunun gibi dümdüz...

Düğün için kahküLLerimi uzatıodum topuzda fLn topLamak için..asLında ben öLee arkaya yapıştırıLmış sıkı topuzLarı sevmiorum yakışmaz bana...NişanLıma şu resimLeri gösterdim akşam :

BunLarı beğendi kesin böyLe yaptır dio...

Sizin akLınızda ya da beğendiğiniz modeL varmı saç için :44:

Son düzenleme:

canım bana mı sordun?kısa dönem benimki,bende KPSS'ye gireceğim nasipse..aynıyız yani
kiralıkla satılık arasında 200lira oynuyor...ama ben dolağta kalabalık yapmasın diye almak istemiyorum,kiralık diktireceğim nasipse..
erkekler ince detaylardan pek anlamaz gerçi benimki herşeyle çok ilgilidir,tepsi içindeki dantele varana kadar ama o hep öyledir,detayları incelikleri seviyor,alıştım bende havlu kenarı falan kız çeyizi zaten onları sen yap sorma bile bence..nevresimindi bornoz takımındı,yemek takımıydı falan bunları hep kız alır zaten sen gönlüne göre al..

selam kuzum hoşgeldin,ten rengi mi öeriyorsun çamaşırı beyaz düşünüyordum ben ama...gelinlikçi magic form sütyenli bustiyer önerdi,son provaya çamaşırınla gel dedi.beyaz almayayım mı?

var benimde beğendiğim saçlar canım,eklerim az sonra..bende böyle doğal topuzları beğeniyorum.2.model ve gülbenin saçı çok güsel gerçekten.ama dayanır mı bu saçlar bütün gece ondan şüpheliyim,bende böyle istiyorum ama güvenemiyorum:26:

hoşgeldin canım gelinlik çamaşırı düşünüyorum jartiyer filan ama gelinliğin altında rahatsızlık veriyormuş kafam karışık tabi rahatlık önemli tabi ama seksilikte önemli

canım yüz şekline ve duvağına göre değişir tabi. ama 2 numara taylor ve 5 numara gülben ergen hoş tatlım önceden prova yapan kuaför seçmek lazım

selam kuzum hoşgeldin,ten rengi mi öeriyorsun çamaşırı beyaz düşünüyordum ben ama...gelinlikçi magic form sütyenli bustiyer önerdi,son provaya çamaşırınla gel dedi.beyaz almayayım mı?

tatlım ten rengi hiç belli olmuyo gelinlikte. beyaz da olur ama pürüssüzlüğüne çok dikkat etmek gerekiyo ve gelinliğin modeline uygun olmalı. göğüs yapına falan çok uygun ve tam vücuduna oturmalı

canım yüz şekline ve duvağına göre değişir tabi. ama 2 numara taylor ve 5 numara gülben ergen hoş tatlım önceden prova yapan kuaför seçmek lazım

GüLbene daha yakınım o zmn şuan sizde begendıysenız =) Ben ztn kesinLikLe prova yaptırıcam saç ve makyaj için..

Eki Görüntüle 282702 Eki Görüntüle 282703 Eki Görüntüle 282700 Eki Görüntüle 282701
bi tane daha var da o resmin üstünde oynamam lazım
az sonra yükleyeceğim...

Sonuncu çok güzeLmiş cnmm

şimdi bebişler jartiyer herkes kullanamıyor evet. o kişiye göre değişir. alıp denemeniz lazım öncelikle. kullanmadan bilemezsiniz
veee bişey daha. korseli olanlar var biliyosunuz büstiyer şeklinde olanlar. onu da herkes kullanamaz ama vücudu taş gbi gösteriyor valla. kullanabilirseniz öneririm. her taraftan sıkıyor ama müthiş bi görüntü oluyor. bi deneyin derim belki alan olur

tatlım ten rengi hiç belli olmuyo gelinlikte. beyaz da olur ama pürüssüzlüğüne çok dikkat etmek gerekiyo ve gelinliğin modeline uygun olmalı. göğüs yapına falan çok uygun ve tam vücuduna oturmalı
hımm anladım güselim çok sağolasın

GüLbene daha yakınım o zmn şuan sizde begendıysenız =) Ben ztn kesinLikLe prova yaptırıcam saç ve makyaj için..

Sonuncu çok güzeLmiş cnmm

evet tatlım son ikisi favorim benimde

aklıma detaylar geldikçe bilgi vermeye çalışcam sizlere sizde burada sorarsanız aklınıza gelenleri. konuşuruz. bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. hep birlikte eksiksiz hazırlanmaya çalışmış oluruz

tamam canım sağolasın bir tasarımcı olarak düşüncelerin bize de ışık tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…