canlar ben çıkıyorum iyi geceler
canlar ben çıkıyorum iyi geceler
İyi geceLer caNLarımm bnde cıkıorumm yrn iş varr puff :S öpüldünüzz..
evet bitanem üst kısmı çok hoşmuş gerçekten. güpür işleme sanırım. ve omuz detayı fevkaladenin fevkindefarklı birşeyler düşünüyorsan tek omuz düşünebilirsin canımcım
Anladım cnm baya bi gezmek lazım cok iyi arastırmak lazımcanım diktirip kiralayabiliyorsun ama mesela ssedoshhumun gelinliği için 1900 tl dedi kadın. başka yerlerde de sorduk 2500 tl dedi. ona göre bütçeni hazırlaman lazım. modeline ve kullanılan malzemeye göre de değişir tabi bitanesi
hımmmmm ne güzel cnmm hadi baklım inş herşeyin çok gzel olckevet canım tabi ki,ben öyle yapacağım mesela...fiyatlar kim ne tutturursa modunda
tarif ettiğim modele her gelinlikçi farklı fiyat verdi...5000-3800-2500-1900 ve 1800
1900lükte karar kıldım daha önce de görüşmüştüm o ablayla ve güvenilir geldi,yaptığı işleride gördüm ve balım peteğim bende methini duydum dedi,onunla anlaşmaya karar verdim kısmetse...
evet yaa bu da çok güzeL..bnde strapLez istemiorum...böLe oLabiLir..ince taşLı askı oLabiLir...tek omuz detayı oLabiLir karar vermedım daha :44:
Eki Görüntüle 282668 Eki Görüntüle 282669 Eki Görüntüle 282670 Eki Görüntüle 282671 Eki Görüntüle 282672 Eki Görüntüle 282673
ssedoshhuma katılıyorum sen elinden geldiğince yapmaya çalış canımcım en azından mutfak yatak odası vs. erkekler herşeyi kolay yoldan çözebileceklerini sanıyorlar ve dolayısıyla çok rahatlar belki de onların bu kadar rahat olması bizleri paniğe yöneltiyor sen çeyiz hazırlıklarına başla hem başlayınca devamı geliyor aldıkça alası geliyor insanınve gelinliği bakırköyden almayı planlıyorsan da canım yardımcı olurum sana
Kızlarrrrrrrrrrrrr teskere günü bizde bi yerlere kaçma aşamasındayızzzzzzz ama istanbul zor gb gözkuyor uzak ve havalar malum yollar falan kar kış bu tarafa daha yakın yer bakıyoruz.
Şimdi nişanlım gelir gelmez herkes başına üşüşcek kolay degıl 15 aydır asker herkes özledi bi 3,4 güncük baş başa kalalım dmi
hımm bir de sınava gireceksin yani. umarım başarırsın canımcım. evet nişan yapıldıktan yüzükler parmağa geçtikten sonra adımlarımızı atarken bir kez daha düşünür hale geldik değil mi:26: sen en doğru kararı verirsin canımyok Ssedoshhumla tanışmıyorduk tatlım buluşalım dedik bizde başka kimse yanaşmadı dermişim. yok ben alacağım canımcım ama ssedoshhum diktirecek gelinliğiyle beraber hürrem kıyafetini
veeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldim güsel hatunlaaar
ıyı geceler canımne yapıyorsun
günaydııınnnnn canlarrrımm :) dün emlakçı gelmiş ev satılacak ya fotoğraflarını çekmiş..ben işteydim tabi akşam öğrendim..kardeşim çok üzülmüş olanlara,akşam ağlıyordu..tam alıştık derken taşınmak zor olucak..ona canım sıkıldı..babam ev sahibine demiş işte kızımız evlenicek bari o evlendikten sonra olsaydı diye,onlar da kabul etmemiş..bakalım hayırlısı artık
Kızlarrrrrrrrrrrrr teskere günü bizde bi yerlere kaçma aşamasındayızzzzzzz ama istanbul zor gb gözkuyor uzak ve havalar malum yollar falan kar kış bu tarafa daha yakın yer bakıyoruz.
Şimdi nişanlım gelir gelmez herkes başına üşüşcek kolay degıl 15 aydır asker herkes özledi bi 3,4 güncük baş başa kalalım dmi
ne guzel canım benım sızde bu guven var ıkınızde de bulusma korkusu yok
harıka bısı ya 20 lere yaklasıyorsun ılk zamanlar 70 lerdeydın ayy caglacım ınsallah bende bır gun 20 lerı sayarım
benım şafakta 186ama 15 dk sonra 186
valla canım bız cok heveslıydık ama benım ıcımde bu gızlı bulusumayla ılgılı korku var ıcıme sınmıyor aılelerden gızlı bulusmak hemde baska bır sehırde
o askerden gelecek bıde :44: duyulsa bunun acıklamasını yapamayız herhalde bakalım daha dusunuyoruz belkıde bulusmayız :44:
sız nerde bulusacaksınız ıstanbul sehrı yatmıs anlasılan nereyı dusunuyorsunu sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?