2012' de yazın evlenecekler

evet bitanem üst kısmı çok hoşmuş gerçekten. güpür işleme sanırım. ve omuz detayı fevkaladenin fevkinde farklı birşeyler düşünüyorsan tek omuz düşünebilirsin canımcım

Anladım cnm baya bi gezmek lazım cok iyi arastırmak lazım
hımmmmm ne güzel cnmm hadi baklım inş herşeyin çok gzel olck

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla bunlar cnm

evet haklısınız ben de ona uymadım zaten çeyizlerimi tencere yemek takımı falan aldım allahtan..mutfak eşyalarını falan aldım bir iki örtü nevresim falan...ayyy onları da almasaydım halim nice olurdu artık bilmiyorum...

ne guzel canım benım sızde bu guven var ıkınızde de bulusma korkusu yok

harıka bısı ya 20 lere yaklasıyorsun ılk zamanlar 70 lerdeydın ayy caglacım ınsallah bende bır gun 20 lerı sayarım

benım şafakta 186 ama 15 dk sonra 186

valla canım bız cok heveslıydık ama benım ıcımde bu gızlı bulusumayla ılgılı korku var ıcıme sınmıyor aılelerden gızlı bulusmak hemde baska bır sehırde

o askerden gelecek bıde :44: duyulsa bunun acıklamasını yapamayız herhalde bakalım daha dusunuyoruz belkıde bulusmayız :44:

sız nerde bulusacaksınız ıstanbul sehrı yatmıs anlasılan nereyı dusunuyorsunu sımdı?

evet canım sınava gırcem aslında gelme bahanem o bu arada kusrabkma demın nısanlım aradı pc bırden kapatmak zorunda kaldım bısı yazmadan umarım bu yazımı da okursun aynen öyle ılk tanısma zamanları hersey farklıydı hoslantı dönemlerı daha baska flörte gırdınmı bıraz daha farklılasıyor sevgılı oldunmu sorumluluklar baslıyor derken nışanlılık ınsanı ıyıce agırlastıyor herseyı dusnuyor ınsan:18: ne guzel ıstanbulda olsam bende gelırdım kesın bıde beraber kahve ıcerdık bogaza karsı ayy super olurdu kızlar mutlaka bulustugnzda benım ıcınde bı yudum alın kahvenızden hehe

sedoşşşşumm valla hayalındekı glınlıgı bındallıyı gıycek ozaman ınsallah bızlerde ıstedıgımızı bulup gıyebılırz

sende bulursun kesın yuzde yuzzzzzzzzzzzzzzzzzzdaha 2012 modellerı cıkmadı nasılsa en guzelını alırsın ınsallah

Gasolincimm çok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığın ve destek olduğun için canım

Biz daha önce kayınvalidemle hiç alışverişe çıkmadık zaten ona buna karışan bir tip değildir,çok hanımefendi davranıyor,siz beğenin hangisini isterseniz o olsun falan...Ramazan bayramında ben kısa etekli takım elbise ve içine de gömlek almıştıım,eeve geldiğimizde bi baktı hani ayakabıların çantan dedi.Ben de var anne gerek yok dedim,aldırmadım.Her şey huzurluca olsun da başka da bir şey istemiyorum zaten..Off kızlar gelinlikler paylaşmışssınızz çok beğendim bazılarını..prenses model başkalarında hoşuma gidiyor ama bende nasıl durur bilmiyorum,boyum 1.60, sanırım bu modeller daha kısa ve şişman gösteriyor...Bu aralar mendil etekleri çok beğeniorum ama bir sürü model giymeden karar veremeyiz tabi

Bu arada saç modelleri paylaşılmış,onlar benim de çok hoşuma gidiyor ama bence nikah için daha uygun,önünde kakül falan gece boyu oynamaktan tepişmkten ne hal olur ki1: ben topuz düşünüyorum ama hala aklımda bir model yok...

günaydııınnnnn canlarrrımm :) dün emlakçı gelmiş ev satılacak ya fotoğraflarını çekmiş..ben işteydim tabi akşam öğrendim..kardeşim çok üzülmüş olanlara,akşam ağlıyordu..tam alıştık derken taşınmak zor olucak..ona canım sıkıldı..babam ev sahibine demiş işte kızımız evlenicek bari o evlendikten sonra olsaydı diye,onlar da kabul etmemiş..bakalım hayırlısı artık

günaydınlaaaar. üzülme tatlım hayırlısı olsun

Günaydın kızlar

Biz düğün tarihimizi ekim sonunda almıştık ne zor geliyordu ozamanın geçmesi gelmesi falan..
şimdi ise 3 gün sonra 5 aylık evliyiz ama o 5 ay ne zaman geçti bilmiyorum

nş. bir aksilik Günaydın gelincikler artık karar verdim akşam mutlaka giricem neteyoksa her sabah 20 sayfa okumaktan şaşı olucam :)))
çok güzel gelinlikler ve saç modelleri paylaşılmış ben topuz düşünmüyorum saçlarımı hafif salık bir model yaptırmayı düşünüyorum inş. bir aksilik çıkmaz.

inşallah yapabilirsiniz canım. iki gün bile olsa çok iyi gelir.

yapabilseniz güzel olur aslına. ama korkuların varsa farkedilir diyosan yapma tabi. kendini sıkıntıya sokma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…