Günaydın kızlar
Biz düğün tarihimizi ekim sonunda almıştık ne zor geliyordu ozamanın geçmesi gelmesi falan..
şimdi ise 3 gün sonra 5 aylık evliyiz ama o 5 ay ne zaman geçti bilmiyorum
allah daim etsin mutluluğunuzu canım
Günaydın kızlar
Biz düğün tarihimizi ekim sonunda almıştık ne zor geliyordu ozamanın geçmesi gelmesi falan..
şimdi ise 3 gün sonra 5 aylık evliyiz ama o 5 ay ne zaman geçti bilmiyorum
Günaydınnn =)
Evet yaa geçmio zaman sanki durdubiz de 5 ayLık evLiyiz diyeceğimiz günLeri görürüz inşşşş
beklerken insan fitil oluyor zaman geçmiyor sanki :18:
evet bu sebepten her anın tadını çıkartmak lazım :) nişanlılık da bir başka güzel çünkü..habire heyecan habire ekşınsavaş dövüş barış vs..vs.. :) hehe
şimdi sanki zaman hiç geçmiyor gibi ama sonra evlendiğimizde bir bakıcazki oo aslında zaman çok çabuk geçmiş.
şimdi haziran rüya gibi bir şey
aynen canım bana da geçmiyordu..
çok şükür geçti bileşuaanda sizin stresiniz de fazla tabi tek kötü yanı o
ne güzel canım sen şuan sevdiğinle yaşıyorsun biz heran birşeylerin stresi ile yaşıyoruz aman o nasıl olacak bu nasıl olacak diye düğün için yer arıyoruz ama ben daha istediğim gibi bir yer bulamadım benim şuan en büyük stresim düğün yerim kına gecesini kapımızın önünde sokak kına gecesi istiyorum onu kapamda kurum ben çok severim öyle kına gecesini ama düğün için düğün salonu istemediğim için o kadar zorlanıyorumki. inş. bu günlerde gececek
aynen canım bana da geçmiyordu..
çok şükür geçti bileşuaanda sizin stresiniz de fazla tabi tek kötü yanı o
bizim de zamanımız su gibi geçsin inşallah :18:
Selamm kızlarrrr
Bugün aşkım geliyoooo
Kaç gündür giremedim yaaaa
hiç aklıma gelmezdi zaten çeyiz bakacağım:)inşallah canım çeyizlerinize yoğunlaşın
hiç aklıma gelmezdi zaten çeyiz bakacağım:)
Bir çok şey tamam da, eksikler de çok. Nasıl biter bilmiyorum. En son tefal acticook aldım. Sırada çatal kaşık var.
çok zor beğeniyorum ben yaa
biter canım evlendikten sonra da koyacak yer bulamazsın o ayrı onun için çok almamaya çalış
Gözün aydın pnrcım evet özlettin kendini
zaten almıyorum, mottom en az eşyayla en çok işlev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?