2012' de yazın evlenecekler

Günaydın kızlar

Biz düğün tarihimizi ekim sonunda almıştık ne zor geliyordu ozamanın geçmesi gelmesi falan..
şimdi ise 3 gün sonra 5 aylık evliyiz ama o 5 ay ne zaman geçti bilmiyorum

Günaydınnn =)
Evet yaa geçmio zaman sanki durdu biz de 5 ayLık evLiyiz diyeceğimiz günLeri görürüz inşşşş

şimdi sanki zaman hiç geçmiyor gibi ama sonra evlendiğimizde bir bakıcazki oo aslında zaman çok çabuk geçmiş.
şimdi haziran rüya gibi bir şey

şimdi sanki zaman hiç geçmiyor gibi ama sonra evlendiğimizde bir bakıcazki oo aslında zaman çok çabuk geçmiş.
şimdi haziran rüya gibi bir şey

aynen canım bana da geçmiyordu..
çok şükür geçti bile şuaanda sizin stresiniz de fazla tabi tek kötü yanı o

aynen canım bana da geçmiyordu..
çok şükür geçti bile şuaanda sizin stresiniz de fazla tabi tek kötü yanı o

ne güzel canım sen şuan sevdiğinle yaşıyorsun biz heran birşeylerin stresi ile yaşıyoruz aman o nasıl olacak bu nasıl olacak diye düğün için yer arıyoruz ama ben daha istediğim gibi bir yer bulamadım benim şuan en büyük stresim düğün yerim kına gecesini kapımızın önünde sokak kına gecesi istiyorum onu kapamda kurum ben çok severim öyle kına gecesini ama düğün için düğün salonu istemediğim için o kadar zorlanıyorumki. inş. bu günlerde gececek

yani canım ama ben şimdi kocamın kollarındaysam hak ettiğim için yani beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır bende güllük gülistanlık evlenmedim
düğün yeri için stres yapma daha 7 ayın var çünkü

Merhabalarrrrrr hatunlarrrr nasılsınız bakalım gelinlik modelleri cok güzel saclarda öyle bende sizin gibi henüz hiç deneme yapmadım cok heyecanlanıyorum düşününce bile o ilk giydiğimdeki üzerimde gördüğüm an kalbim yerinden fırlar gibi geliyor ocak gibi giderim sanırım bakmaya haziranda düğün sizce gec olur mu birde suaralar beyaz esya arayısındayız öncelikle buzdolabından baslayalım dedik ama moralim bozuldu acıkcası ilk basta kirada oturacagımızdan standart küçük buzdolaplarına bakmamız gerektigi söylendi yani 70 cm olanlar uyar diyorlar ama baska modelleri gdip begeniyorum riskli diyorlar ya ilerde kendi evime gecince bana yetersiz gelirse napsak ki acaba bu buzdolabı işini ensona mı bıraksak kiradaki ev belirlensin öylemi alsak bi fikir verin kızlarr özelliklede speedy-gonzales evli biri olarak senin fikirlerini merak ediyorum:44::44::44:

hiç aklıma gelmezdi zaten çeyiz bakacağım:)
Bir çok şey tamam da, eksikler de çok. Nasıl biter bilmiyorum. En son tefal acticook aldım. Sırada çatal kaşık var.
çok zor beğeniyorum ben yaa

biter canım evlendikten sonra da koyacak yer bulamazsın o ayrı onun için çok almamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…