2012' de yazın evlenecekler

kesinlikle alma dediğin bir şeyler var mı? böyle akıl almak lazım ustalardan

asla alma diyemem beğendikten sonra insanın gözü görmüyor.

1 tane günlük 6 kişilik 1 tane de misafir için 12 kişilik yemek takımı al yeter benim extra 1 6 kişilik daha var çünkü.
öyle çok fazla plastik kap alam gereksiz

kesinlikle alma dediğin bir şeyler var mı? böyle akıl almak lazım ustalardan

evet bencede :) bu zamanlarda tecrübeli kişileirn fikirleri gerçekten çok önmli oluyor..benim aklımda sadece televizyon var,elektronik olduğu için sona bırakıyoruz..başka neler vardır ki?

birde nevresim takımı çarşaf takımı falan çok hediye geliyormuş annem 2 tane al yeter dedi :) borcam da öyle..

evet bencede :) bu zamanlarda tecrübeli kişileirn fikirleri gerçekten çok önmli oluyor..benim aklımda sadece televizyon var,elektronik olduğu için sona bırakıyoruz..başka neler vardır ki?

Aynen televizyonu bizde sona bıraktık ama beyaz esyalardanda buzdolabı kafamı kurcalıyor uyum saglayamıyor smdi yeni mutfaklarda onu napsak bilemedim:44:

2*3 tane nevresim takımı yeterli olacaktır evlendikten sonra da almak isteniyor çünkü.

Borcam hiç almayın her gelen mutlaka borcam ile geliyor eve sokmuyorum bile geleni annemlere yolluyorum

Tv için biz aldık beyaz eşya içinde idi. tv lazım oluyor ama 2 oda için ayrı ayrı gerek yok bölücülük oluyor çünkü..

aklıma gelenler bunlar

Aynen televizyonu bizde sona bıraktık ama beyaz esyalardanda buzdolabı kafamı kurcalıyor uyum saglayamıyor smdi yeni mutfaklarda onu napsak bilemedim:44:

canım idareten spottan falan alsan nasıl olur?bide arçelikte buzdolaplarının birkaç modelinde kampanya var bu arada küçük bişey bak istersen sonra kendi evine geçince değiştirirsin benim dolabım bu, çok pazarlık yaparak 2200 tl den 1800 e düşürdük tanıdıktı..onu alırken indirimli dolabı görmüştüm güzeldi..idareten sdüşünülebilir aslında kuzucum

Sağol canımm

İzmir'de oturmayacağım için benimde evim kira olcakk
Ama ben bu buzdolabını istiyorum yaa

Eki Görüntüle 282976
Gördüm canım senin bu buzdolabınıda bende begenmiştim ama bizimki illa tuturdu samsung diye elektronik esyalardan benden iyi anlıyor baya arastrmıs asagıdada dediğim gibi samsungun bazı artıları var gercekten buarada siyahmı alıcaksın beyazesyaları genelde canım

Resim cıkmamıs canm aslında dediğinde dogru ama o bozulmadanda degiştirmek içime sinmez en iyisi standart bir buzdolabı bulup almak ama simdiki buzdlaplarınında sanki sebzelikleri cok küçük yada bana öyle geliyor teknoloji olarak herkez samsung öneriyor hem önden hem arkadan havalandırma sistemi varmıs birde bosch ve diger markalarda nem oranını elinle ayarlarken samsung otomatik olarak kendisi ayarlıyor tüm bu özellikleri için samsung bakıyoruz ama boschdada cok güzel modeller var

Pardon canım smdi gözüküyor resim az önce görememiştim

Evet canım siyah istiyorum
Bizde bosch ve samsung bakıyoruz bakalım neye karar vercez benımkıde elektonikçi zaten iyi biliyo böle şeyleri bende ona bırakıyorum yeterki siyah olsun

valla siyah çok asil duruyor pınarcımm çoook beğendim bende dolap araştırması için dükkanlara bakarken içim gitti görünce ama karşı tarafın btçesini düşünerek aldık,ama olsun ben sevdim yine de :) allah herkesin gönlüne göre versin bacılarım yaa :) :) mutlu mutlu kullanmak nasip etsin

kızlar birde bu tarz önemli eşyaları alrken ben hep kullanıcı yorumlarını okurum netten,şikayetvar tarzı yerlere bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…