aynen tatlım öyle çünkü aldıklarını da kullanamayacaksıngerçi ben 5 ay içinde tüm yemek tabaklarımı kullandım o ayrı
Selamm kızlarrrr
Bugün aşkım geliyoooo
Kaç gündür giremedim yaaaa
kesinlikle alma dediğin bir şeyler var mı? böyle akıl almak lazım ustalardan
kesinlikle alma dediğin bir şeyler var mı? böyle akıl almak lazım ustalardan
evet bencede :) bu zamanlarda tecrübeli kişileirn fikirleri gerçekten çok önmli oluyor..benim aklımda sadece televizyon var,elektronik olduğu için sona bırakıyoruz..başka neler vardır ki?
Aynen televizyonu bizde sona bıraktık ama beyaz esyalardanda buzdolabı kafamı kurcalıyor uyum saglayamıyor smdi yeni mutfaklarda onu napsak bilemedim:44:
Gördüm canım senin bu buzdolabınıda bende begenmiştim ama bizimki illa tuturdu samsung diye elektronik esyalardan benden iyi anlıyor baya arastrmıs asagıdada dediğim gibi samsungun bazı artıları var gercekten buarada siyahmı alıcaksın beyazesyaları genelde canımSağol canımm
İzmir'de oturmayacağım için benimde evim kira olcakk
Ama ben bu buzdolabını istiyorum yaa
Eki Görüntüle 282976
canım idareten spottan falan alsan nasıl olur?bide arçelikte buzdolaplarının birkaç modelinde kampanya var bu arada küçük bişey bak istersen sonra kendi evine geçince değiştirirsin Eki Görüntüle 282974 benim dolabım bu, çok pazarlık yaparak 2200 tl den 1800 e düşürdük tanıdıktı..onu alırken indirimli dolabı görmüştüm güzeldi..idareten sdüşünülebilir aslında kuzucum
canım idareten spottan falan alsan nasıl olur?bide arçelikte buzdolaplarının birkaç modelinde kampanya var bu arada küçük bişey bak istersen sonra kendi evine geçince değiştirirsin Eki Görüntüle 282974 benim dolabım bu, çok pazarlık yaparak 2200 tl den 1800 e düşürdük tanıdıktı..onu alırken indirimli dolabı görmüştüm güzeldi..idareten sdüşünülebilir aslında kuzucum
Gördüm canım senin bu buzdolabınıda bende begenmiştim ama bizimki illa tuturdu samsung diye elektronik esyalardan benden iyi anlıyor baya arastrmıs asagıdada dediğim gibi samsungun bazı artıları var gercekten buarada siyahmı alıcaksın beyazesyaları genelde canım
siyah kullanan arkadaşım hiç memnun değil kızlar çabuk çiziliyormuş
Hadi yaaa
aynen çeyiz yerleştirirken çamaşır makinesi çizilmiş ufacık bişeye oda diğerlerinin hepsini verdi gri aldı
Valla hayallerim yıkıldı şu an Gizemcim
iyice araştır canım ondan sonra al bence griler bile öyle çok telli bişey ise ciflersen çiziliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?