valla siyah çok asil duruyor pınarcımm çoook beğendim bende dolap araştırması için dükkanlara bakarken içim gitti görünceama karşı tarafın btçesini düşünerek aldık,ama olsun ben sevdim yine de :) allah herkesin gönlüne göre versin bacılarım yaa :) :) mutlu mutlu kullanmak nasip etsin
Evet iyice araştırmak lazım canım herşey öyle değilmi beyazda olsa çizilio gride siyahta bakalım nasibimize hangisi olcak :18:
beyazda öyle sıkıntı görmedim yıllardır annem kullanıyor ama gri kendim kullanıyorum özel bezle ve jelle temizliyorum parlasın diye
Beyazda sararma yapıyo canım bulaşık makinasının ön panelini değiştirdik o yüzden plastik olan kısmı
Benimki jel sayesinde su lekesi falan bırakmıyor ama 1 kez normal deterjanla silersen bozuluyor damla bile iz yapıyor... benim mesleğimden dolayı paslanmaz jel aldım hem koruyo hem de adam gibi temizliyor
hııı çok iyimiş ,,ne marka kullanıyorsun canım özelden yazarmısın?
bizim işyerine geliyor endüstriyel mutfakta çalışıyorum ben. sorarım markasınıondan alıyorum kendime şişeye dolduruyorum :44:
Ben de griden yanayım, siyah çok büyük mutfaklarda güzel duruyor. Hem de çok çabuk çizilme yapıyor.
bende kararsızım gri ve beyaz arasında bi model gördüm samsungda deri kaplama gibi duruyor beyaz cok hostu ne yapsam ki acaba????:44:
Bence hayal et, hangisi seni mutlu edecekse onu al
kızlar biz nasipse kendi evimize geçicez,hazır mutfak yaptırıcaz..parlak kapak olarak düşünüyoruz.ben siyah yada mürdüm moru olsun istiyorum başka ne renkler yakışır??Eki Görüntüle 283116 Eki Görüntüle 283117
mutfakta açık renkler kullanmak daha uygun. Evin güneş alma durumuna bağlı tabi.
bi kaç fotoğraf paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 283347 Eki Görüntüle 283348 Eki Görüntüle 283349 Eki Görüntüle 283346
hımm evet canım doğru bak, 4. resim de hoş durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?