2012' de yazın evlenecekler

Bende çok beğeniyorum canım siyah
Küçük mutfak aletlerimi hep kırmızı aldım hafta sonu media mrkt ykm dolandım durdum kırmızıları toplamak için

Evet iyice araştırmak lazım canım herşey öyle değilmi beyazda olsa çizilio gride siyahta bakalım nasibimize hangisi olcak :18:

beyazda öyle sıkıntı görmedim yıllardır annem kullanıyor ama gri kendim kullanıyorum özel bezle ve jelle temizliyorum parlasın diye

Beyazda sararma yapıyo canım bulaşık makinasının ön panelini değiştirdik o yüzden plastik olan kısmı

ben ocaktan bahsediyorum en çok ocak ciflenir çünkü

bide siyah eşya için gerçekten mutfağının çok geniş olması lazım yoksa minicik gösteriyor..

Son düzenleme:
griler de su lekesi de bırakıyor pınarcımm,ona bakılırsa hepsinin ayrı bi derdi var sonuçta..glü seviyorsan dikenine katlanacaksın atasözünü dinleyip risk alıp gri aldım ben :) dikkatli olucam artık yapcak bişy yok ,üzülme sende,ne istiyorsan al sonuçta çok seviyorsun yani

Benimki jel sayesinde su lekesi falan bırakmıyor ama 1 kez normal deterjanla silersen bozuluyor damla bile iz yapıyor... benim mesleğimden dolayı paslanmaz jel aldım hem koruyo hem de adam gibi temizliyor

Benimki jel sayesinde su lekesi falan bırakmıyor ama 1 kez normal deterjanla silersen bozuluyor damla bile iz yapıyor... benim mesleğimden dolayı paslanmaz jel aldım hem koruyo hem de adam gibi temizliyor

hııı çok iyimiş ,,ne marka kullanıyorsun canım özelden yazarmısın?

Ben de griden yanayım, siyah çok büyük mutfaklarda güzel duruyor. Hem de çok çabuk çizilme yapıyor.

Ben de griden yanayım, siyah çok büyük mutfaklarda güzel duruyor. Hem de çok çabuk çizilme yapıyor.

bende kararsızım gri ve beyaz arasında bi model gördüm samsungda deri kaplama gibi duruyor beyaz cok hostu ne yapsam ki acaba????:44:

kızlar biz nasipse kendi evimize geçicez,hazır mutfak yaptırıcaz..parlak kapak olarak düşünüyoruz.ben siyah yada mürdüm moru olsun istiyorum başka ne renkler yakışır??Eki Görüntüle 283116

evet canım çok hoş mürdüm de ,resimde çok iyi çıkmıyo da yakınından gördüğünde bir başka aslında beyaz da çok hoş duruyor ama çoookk fena pislenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…