2012' de yazın evlenecekler

teşekkür ederim balım...inşallah herşey çok güzel olur zamanb çok güzel geçer..allah kimseyi utandırmasın

Günaydın herkeseee...
Sedoşumm sen söLeyince teLeset mobiLyanın sitesine baktım bnde 2 tane yatak odası begendım aradım bayisini fiyat aLdım biri 5.500 biri de 3500 TL dedi..
acaba hangileri kuzum?modellerini söyler misin ben beyaz beğendim,siteye baktım ama anlamadım hangisi diye dağınık çünkü dolap bi yerde,komodin bir yerde..sitedeki modelleri ne senin sorduklarının?
az kalmış kız niye heyecan yapmıosun bende temizlik yaptım ayy öldüm yaa... bayramın kutlu olsun kuzum seninde şimdiden hemde tebrik ediyoruuum canı gönülden Allah tamamına erdirsin inşallah...
bende giremem bayram boyunca simdiden herkesin bayramı kutlu olsun.....
seninde bayramın kutlu olsun canım benim

Canımm yatak odası takımLarın girdim..bi dark yatak odası bide cooL diye vardı onLarı begendım siyah beyaz..

canım ne güzel azıcık kalmış şimdiden hayırlı olsun bayramdan sonra anlatırsın neler yaşandı diye.

herkese şimiden hayırlı bayramlar.

ay heyecan yapamıyorum işte aksine çok donuğum..inşallah kazasız belasız lafsız sözsüz atlatırım..sonrada gelir mutluluğumu sizinle paylaşırım inşallah.

fatavos cnm ben senin alyansını çok beğendim hatta aldığım alyans ve o alyans arasında kaldım sonra daha kibar olur diye bayramdan sonra eklerim resmini alyansımı aldım..ama tabiki kibar almamalıydım bizimkinler gösteriş meraklısı sanki kendileri benimle istla gelicekler güle güle kullan cnm benim..

buarada yarın çalışmıyorum bi 30 dk lığına gelip hesapları yapıcam sonra gidicem yine evde yakınya birde temizlik derdi var evdede annem koltukları sildi bende eve gidince vitrinleri silicem hiç cnm temizlik yapmak istemiyor çok zor geliyor artık annemle stresten gireriz birbirimize

Sedoşum sor bakaLım ne kdrmış? bir sürü bayisi var ben şişLi bayisini aramıştım..

Lavantacımmm inşş herşey güzeL geçer musmutLuuu atLatırsınn geLişmeLeri ve senii burda bekLiyor oLacağızz tatLımmm

Bu arada benim de acaip geLişMeLer oLuo işimLe iLgiLii..şu araLar hem mutLuLuk hem stres var...

Bende çıkıorum şimdi görüşürüüüüzzz

4700 küsürmüş nette buldum fiyatını kuzum...
işle ilgili gelişmeleri merak ettim tatlım,inşallah güsel şeyler oluuur

kızlaarrrrrrrrrrrrrr çok yoğun işyeri ,hediye çeki dağıtıyorum,kaçıp nete girdim herkese iyi bayramlarr..öpüyorum sizii =) görüşürüz hoşçakalın...9 gün tatill yuppiiiiii

KıZLaR nerdesiniz yafs?Herkes bayram koşuşturmasında mı,ne hazırlığı yapıyorsunuz bu kadar?
ahhh ahhh nişanlım askerde,kayınvalidemler başka şehirde...yapacak hazırlığım da olmuyor böyle oluncaaa bi tek evi temizlerken anneme yardım ettim

selamm canımm herkes koşuşturmalarda kimsecikler yok bende uzun süredir giremedim yoğunluktan nasılsın sedoş ?

kızlar ben ıkı haftadır cok sıkk gıremıyorum.

bıze ablam geldı bayram telasıda derken hıc gıremedım ve turkıyeye gelmeme 16 gun kaldı ınsallahh

bayramınızı kutluyorum hepınızın guzel bayramlar dılerım sımdıden

görusmek dılegıle..

teşekkürler canım senin askercik napıyo nasıl keyfi yerindemi şafak kaç
iyi Allaha şükür keyfi yerinde,gönderdiğim mektup eline ulaşmış o da ağlamış okurken kıyamadım...şafağımız atarsa 73

selam canım yoksun valla bi gittin pir gittin...hadi bakalım özlem giderin ailecek seninde bayramın kutlu olsun şimdiden kuşumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…