süperrr istanbullu arkidişler bulustular bizde bulusalım moda evlerine gider fikir alırız ne dersin ???
slmm canım ne güzell yaa simdi öyle olur o gün gelip cattıgında görürüm ben senibende giremem bayram boyunca simdiden herkesin bayramı kutlu olsun senide simdiden tebrik ederim lavantacım
acaba hangileri kuzum?modellerini söyler misin ben beyaz beğendim,siteye baktım ama anlamadım hangisi diye dağınık çünkü dolap bi yerde,komodin bir yerde..sitedeki modelleri ne senin sorduklarının?Günaydın herkeseee...
Sedoşumm sen söLeyince teLeset mobiLyanın sitesine baktım bnde 2 tane yatak odası begendım aradım bayisini fiyat aLdım biri 5.500 biri de 3500 TL dedi..
az kalmış kız niye heyecan yapmıosunSLM KIZLAR..
aşkımın gelmesine 2 gün nişanıma 3 gün kalmış bulunmaktadır..ama bende ne heyecan ne bişey çok duygusuzum
yarın çalışıp çalışmayacağım belli değil ..çalışırsam yarım günde dahil girip buraya yazarım ama çalışmassam şimdiden bayramınızı kutlarım.hepinizi öperim
şimdi bayram temizliği yapıyorum işyerinde bitirip geleyim sizlerde olursanız muhabbet ederiz.
seninde bayramın kutlu olsun canım benimbende giremem bayram boyunca simdiden herkesin bayramı kutlu olsun.....
acaba hangileri kuzum?modellerini söyler misin ben beyaz beğendim,siteye baktım ama anlamadım hangisi diye dağınık çünkü dolap bi yerde,komodin bir yerde..sitedeki modelleri ne senin sorduklarının?
az kalmış kız niye heyecan yapmıosunbende temizlik yaptım ayy öldüm yaa... bayramın kutlu olsun kuzum seninde şimdiden hemde tebrik ediyoruuum canı gönülden Allah tamamına erdirsin inşallah...
seninde bayramın kutlu olsun canım benim
SLM KIZLAR..
aşkımın gelmesine 2 gün nişanıma 3 gün kalmış bulunmaktadır..ama bende ne heyecan ne bişey çok duygusuzum
yarın çalışıp çalışmayacağım belli değil ..çalışırsam yarım günde dahil girip buraya yazarım ama çalışmassam şimdiden bayramınızı kutlarım.hepinizi öperim
şimdi bayram temizliği yapıyorum işyerinde bitirip geleyim sizlerde olursanız muhabbet ederiz.
Canımm yatak odası takımLarın girdim..bi dark yatak odası bide cooL diye vardı onLarı begendım siyah beyaz..
Sedoşum sor bakaLım ne kdrmış? bir sürü bayisi var ben şişLi bayisini aramıştım..
Lavantacımmm inşş herşey güzeL geçer musmutLuuu atLatırsınn geLişmeLeri ve senii burda bekLiyor oLacağızz tatLımmm
Bu arada benim de acaip geLişMeLer oLuo işimLe iLgiLii..şu araLar hem mutLuLuk hem stres var...
Bende çıkıorum şimdi görüşürüüüüzzz
kızlaarrrrrrrrrrrrrr çok yoğun işyeri ,hediye çeki dağıtıyorum,kaçıp nete girdim herkese iyi bayramlarr..öpüyorum sizii =) görüşürüz hoşçakalın...9 gün tatill yuppiiiiii
KıZLaR nerdesiniz yafs?Herkes bayram koşuşturmasında mı,ne hazırlığı yapıyorsunuz bu kadar?
ahhh ahhh nişanlım askerde,kayınvalidemler başka şehirde...yapacak hazırlığım da olmuyor böyle oluncaaabi tek evi temizlerken anneme yardım ettim
selamm canımm herkes koşuşturmalarda kimsecikler yok bende uzun süredir giremedim yoğunluktan nasılsın sedoş ?
iyiyim kuzum,sen nasılsın?evet yoktun bayağıdır...sürpriz nasıldı,beğendi mi enişte bey?
iyiyim bende canım oo beğenmez mi yavrum çok duygulandıtahmin ettiğimden daha güzel oldu ama baya emek verdi herkes sağolsun
o zaman herkese ve başta sana tebrikleeeeer kuzuuucuuuum:13:
iyi Allaha şükür keyfi yerinde,gönderdiğim mektup eline ulaşmış o da ağlamış okurken kıyamadım...şafağımız atarsa 73teşekkürler canım senin askercik napıyo nasıl keyfi yerindemi şafak kaç
kızlar ben ıkı haftadır cok sıkk gıremıyorum.
bıze ablam geldıbayram telasıda derken hıc gıremedım ve turkıyeye gelmeme 16 gun kaldı ınsallahh
bayramınızı kutluyorum hepınızın guzel bayramlar dılerım sımdıden
görusmek dılegıle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?