Bubarum bak cafede bı foto cekınmısım orda bellı oluyor yuzugumun modelı az cok kestım koyuyorumfoto makınası ablamda cekıcektımde ablamda babannemlerde kalıyor.Eki Görüntüle 284430
Canım etekle cok rahat edemedım ya ki bu bayram kurban bayramı daha zor olur bakalım elbise almayabılırımselamlaaaaar
elbise al canım
canım benim allah parmağından çıkartmasın hiç
Canım etekle cok rahat edemedım ya ki bu bayram kurban bayramı daha zor olur bakalım elbise almayabılırım
o zaman en güzeli şık bir kumaş pantolon üzerine de hoş bir bluz. biraz allı pullu olsun tabi. çok güzel olur. hem de rahat edersin
öyle bişey yok ama buraya yazsam sizde hep bir ağızdan amin deseniz olurmu ki acaba bende 2012 yazın evlenirmiyim:))))
öyle bişey yok ama buraya yazsam sizde hep bir ağızdan amin deseniz olurmu ki acaba bende 2012 yazın evlenirmiyim:))))
slm canlarım nasılsınız bi nete bakınıp kacıcaktım sizlerede slm vereyim dedim
Kısmet tabiki inş
hayırlısı canım,inşallah....
kızlar teleset mobilyaya bakanınız oldu mu hiç fiyatları nasıl?
geçen bir resimde yatak odası gördüm bembeyaz çok hoşuma gitti de...
Günaydın herkeseee...
Sedoşumm sen söLeyince teLeset mobiLyanın sitesine baktım bnde 2 tane yatak odası begendım aradım bayisini fiyat aLdım biri 5.500 biri de 3500 TL dedi..
günaydınnnnn kızlar :) nyucumm evet yine izmirde oturucaz buca ssk nın orada olucak evimiz
SLM KIZLAR..
aşkımın gelmesine 2 gün nişanıma 3 gün kalmış bulunmaktadır..ama bende ne heyecan ne bişey çok duygusuzum
yarın çalışıp çalışmayacağım belli değil ..çalışırsam yarım günde dahil girip buraya yazarım ama çalışmassam şimdiden bayramınızı kutlarım.hepinizi öperim
şimdi bayram temizliği yapıyorum işyerinde bitirip geleyim sizlerde olursanız muhabbet ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?