2012' de yazın evlenecekler

Bubarum bak cafede bı foto cekınmısım orda bellı oluyor yuzugumun modelı az cok kestım koyuyorum foto makınası ablamda cekıcektımde ablamda babannemlerde kalıyor.

öyle bişey yok ama buraya yazsam sizde hep bir ağızdan amin deseniz olurmu ki acaba bende 2012 yazın evlenirmiyim:))))

günaydınnnnn kızlar :) nyucumm evet yine izmirde oturucaz buca ssk nın orada olucak evimiz

Günaydın kızlar naılsınız bakalım bayrm telaşından kimse giremiyor artık hayırlısıyla bayramı atlatalım yine devam eder fokurdamaya.
işte buda benim alyansım

kızlar teleset mobilyaya bakanınız oldu mu hiç fiyatları nasıl?
geçen bir resimde yatak odası gördüm bembeyaz çok hoşuma gitti de...

Günaydın herkeseee...
Sedoşumm sen söLeyince teLeset mobiLyanın sitesine baktım bnde 2 tane yatak odası begendım aradım bayisini fiyat aLdım biri 5.500 biri de 3500 TL dedi..

SLM KIZLAR..

aşkımın gelmesine 2 gün nişanıma 3 gün kalmış bulunmaktadır..ama bende ne heyecan ne bişey çok duygusuzum

yarın çalışıp çalışmayacağım belli değil ..çalışırsam yarım günde dahil girip buraya yazarım ama çalışmassam şimdiden bayramınızı kutlarım.hepinizi öperim

şimdi bayram temizliği yapıyorum işyerinde bitirip geleyim sizlerde olursanız muhabbet ederiz.

günaydınnnnn kızlar :) nyucumm evet yine izmirde oturucaz buca ssk nın orada olucak evimiz

süperrr istanbullu arkidişler bulustular bizde bulusalım moda evlerine gider fikir alırız ne dersin ???

slmm canım ne güzell yaa simdi öyle olur o gün gelip cattıgında görürüm ben seni bende giremem bayram boyunca simdiden herkesin bayramı kutlu olsun senide simdiden tebrik ederim lavantacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…