iyi Allaha şükür keyfi yerinde,gönderdiğim mektup eline ulaşmış o da ağlamış okurken kıyamadım...şafağımız atarsa 73
selam canım yoksun valla bi gittin pir gittin...hadi bakalım özlem giderin ailecekseninde bayramın kutlu olsun şimdiden kuşumm...
tsk ederım sedoşum artık önumuzdekı bayramlarda evlı olacaz allah kısmet ederse:123:
öyle oldu sedoşum yaa annem gelınce kayboldum
oww senın şafakta ıyıce azalmısocaktamı gelıyor askerın?
ayy evet yaa nasipse evli olacağız di mi?:123: inşallaaaaaah amiiiiiiiin....
ailenlesin diye affediyoruz ama topicimizi sensiz bırakma kuzucuum
evet azaldı canım yaa,Ocakta geliyor nasipse aşkucuum...seninde azaldı kız valla,atlatalım da bitsin bu askerlik sağsalim inşallah...
aynen canım ya :123:bız nısanlımla gelecegın hayallerını kuruyorsuz bı kavusalım zaten evlendıkten bı ay sonra ramanzan bayramı olcak ınsallah
canım valla gırıyorum zaten bı kac kere gırdım kımseceıkler yoktu gecelerı bende yazıp cıkıyorumbıde nısanlım hız hoslanmıyor gırme nete dıyor bende
fazla gırmemeye calsııyorumemır buyuk yerden ne yapacan
bazen şaka gıbı gelıyor gunler ne cabuk gecıyor yaa sızler kavusun artıkta sıra bana gelsın
nie kızıo ki nişanlın,kızkıza muhabbet ediyoruz şurdaçok kıskanç galiba senin kocişin..
evet ya Allahın izniyle kavuşalım sırayla askerlerimize,73 diyince çok gibi ama 2 ay 13 gün deyince daha az gibi geliyor,neden acaba
evet canım nısanlım bıraz kıskanç ama ınsallah zamanla aşarız bu olayı su sıralar bende cok kıskanclık yapıyorum gereksız yere ama cok özledım ne yapıyım
evet ıkı ay daha hatta ıkı hafta gıbıınsallah gerı kalan gunlerde cabuk gecer sedoşşum ee nısanlın gelınce ne yapmayı dusnuyorsunuz evı tutarmısınız
hemen yoksa beklıcekmısınız?
şimdi hasrettendir kıskançlıklar,geçer gider inşallah kavuşunca...bende çok kıskancım gerçi,erkek arkadaşlarından bile kıskanıyordum askere gitmeden
bilmiyorum ki,eski işyerinde çalışırsa yine,eve git gel yapmaktansa ev tutarım,onu düzeltir,tamir ettirir tadilatı falan varsa yaptırırım yavaştan eşyalarımızı da alırız bende orda kalırım diyordu.ama ev de alabiliriz,uygun birşeyler bulursak hiç belli değil o nedenle kuzucum.siz ne düşünüyorsunuz?
ınsallah canım benım ya evlenınce aşarız bu tur seylerıkavusalımda bıran önce kıskanclık felan yapmayız
hmm canım eger ımkanınız varsa nısanlın gelınce bıran önce tutun veya alın ıstedıgın gıbı dekore edersın evınızı cokda guzel olur
canım bızım evımızı allah nasıp ederse hazıranda tutacaz nısanlım askerden maısda gelecek bız tum hayallerımızı son anda gerceklestrecek gıbıyız
ınsallah hepımız ıcın guzel seyler olur sedoşşum canımınıcı ben beyaz showa daldım ıyıce gulme krızıne gırdımen ıyısı cıkıyım senı cok öpuyorum tekrar ıyı bayramlar görsmek dılegıle gule gule
nişanlıma kavuştum bugünn öyle özlemişim kiii
canım kızınla ve kocişinle ve diğer kuzucuklarınlaçok mutluyum kızlar. kociş yok ama kızımı getirdim dün. dokuz gün benimle olacak. süsledim püsledim bir sürü ciciler aldım dün. sonra kitaplar aldım. sinemaya gttik birlikte. yemek yedik. ayy çok güzeldi. bugünde kalkmış köpeği dışarı çıkarmış ben kalkmadan halletmiş. çiçekleri sulamış. ağlayacaktım nerdeyseçok güzel çok başka bir duygu. hepinize iyi bayramlar şekerler. nice güzel kedersiz sıkıntısız bayramlar nasip etsin allah
ben de giremiyorum bayram temizliğidir, hazırlığıdır derken hiç fırsat bulamadım
yarın benimki kestikleri kurbanı getirecek bana, bizimkilerle bayramlaşacak, herhalde öğleden sonrayı bulur
benim onlara ne zaman gideceğime karar veremedik, ya yarın o geldiğinde birlikte onlara gidicez, ben onun ailesiyle bayramlaşıp oradan da onların birkaç akraba ziyaretine beraber gideceğiz, süzülücem yine
veya 3.günü gidicem, akrabaları onlara ziyarete geldiği gün gidip süzülücem
neyse bu akşam benimkiyle konuşur karar veririz artık ona
yarın gece de oturup et doğrarım artık annemle, normalde ben karışmıyodum da, şimdi iki tane olacak, ikisinin de yükünü anneme bırakamam ayıp dimi
Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun, bu bayram bütün mutlulukların, güzel sağlıklı huzurlu günlerin başlangıcı olsun inşallahhh, Rabbim ibadetimizle birlikte ettiğimiz duaları da kabul etsin inşalllah
Selam hatunlarrrr
çok mutluyum kızlar. kociş yok ama kızımı getirdim dün. dokuz gün benimle olacak. süsledim püsledim bir sürü ciciler aldım dün. sonra kitaplar aldım. sinemaya gttik birlikte. yemek yedik. ayy çok güzeldi. bugünde kalkmış köpeği dışarı çıkarmış ben kalkmadan halletmiş. çiçekleri sulamış. ağlayacaktım nerdeyseçok güzel çok başka bir duygu. hepinize iyi bayramlar şekerler. nice güzel kedersiz sıkıntısız bayramlar nasip etsin allah
selamlar. sende ne var ne yok canım
Ne olsun cnm valla temzlıkle falan ugrastım braz ayaklarım üşüdü kadrofer sıstemı btdı dogal gaza gectık o da daha yanmadı kombiye ek dolap yapılcakmış regl oldum sancım daha bı artdı ılac aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?