- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
KızLarrr biLiorum kimse yoktur bayram teLaşında herkes ama çok heycanLı oLdugum ıcın bekLeyemedim sabahı =)
Bugun Kadıköyde 4-5 tane geLinLikçiye baktık yakLaşık 10 tane fLn geLinLik denedim.Çok akLım karışmasın diye de daha fazLa bakmadım..Çünkü her giydiğim daha güzeL geLmeye başLadı...ve kafamdaki düz prenses geLinLik modeLi tamameeen yaLaaan oLduuuAnLadım kii netten foto bakmayLa fLn oLmuo bu iş..gidip yerinde giyip görmek Lazım üzerinde..Fotodan ya da askıda görüp hiç tarzım deiL dediğim geLinLikLer üzerimde süper durdu ve akLımı çeLdii..Son oLarak bir de Fatihe bakıcam...Ve sanırımm diktirmek yerine hazır geLinLikLerden tercih edicem...Çünkü dikiLdiğinde aynısı oLmazsa butun emek boşa gider ve hayaLLerım yıkıLırr die düşünüorum :S:S GeLinLik giymekk süpermişş yaaa Girdiğim bütün geLinLikçiLer foto çekmenin yasak oLdugunu söyLediii =((( Ama bi yerdeee yaLvarr yakarrr foto çektiiiiiiiiiiimmm =)))) Bu geLinLik bu ay geLin dergisinde iLk defa yayınLanıcakmışşş...Bi tane de ödüLLü geLinLik giydimmm Fotoyu payLaşsam mı payLaşmasam mıı biLemıorummm :44: Şimdiden iyi bayramLarrr herkeseeee
KızLarrr biLiorum kimse yoktur bayram teLaşında herkes ama çok heycanLı oLdugum ıcın bekLeyemedim sabahı =)
Bugun Kadıköyde 4-5 tane geLinLikçiye baktık yakLaşık 10 tane fLn geLinLik denedim.Çok akLım karışmasın diye de daha fazLa bakmadım..Çünkü her giydiğim daha güzeL geLmeye başLadı...ve kafamdaki düz prenses geLinLik modeLi tamameeen yaLaaan oLduuuAnLadım kii netten foto bakmayLa fLn oLmuo bu iş..gidip yerinde giyip görmek Lazım üzerinde..Fotodan ya da askıda görüp hiç tarzım deiL dediğim geLinLikLer üzerimde süper durdu ve akLımı çeLdii..Son oLarak bir de Fatihe bakıcam...Ve sanırımm diktirmek yerine hazır geLinLikLerden tercih edicem...Çünkü dikiLdiğinde aynısı oLmazsa butun emek boşa gider ve hayaLLerım yıkıLırr die düşünüorum :S:S GeLinLik giymekk süpermişş yaaa Girdiğim bütün geLinLikçiLer foto çekmenin yasak oLdugunu söyLediii =((( Ama bi yerdeee yaLvarr yakarrr foto çektiiiiiiiiiiimmm =)))) Bu geLinLik bu ay geLin dergisinde iLk defa yayınLanıcakmışşş...Bi tane de ödüLLü geLinLik giydimmm Fotoyu payLaşsam mı payLaşmasam mıı biLemıorummm :44: Şimdiden iyi bayramLarrr herkeseeee
Saol cnmmm sanada hayırlı tatlı bayramlariyi bayramlarrrr
Ben de kabarık gelinliklerden hoşlanıyorum tatlım ama prenses modellerınde kımı cok kabarık cok kılolu gösterıyor o yuzden her modelıde begenmıyorum hıc gıymedım tabı.KızLarrr biLiorum kimse yoktur bayram teLaşında herkes ama çok heycanLı oLdugum ıcın bekLeyemedim sabahı =)
meraba kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden. bu kış hepimiz için heyecanlı geçecek. ben henüz nişanlı değilim ama yaza düğün planlıyoruz kısmetse. allah herkese gönlünün dilediğiyle evlenmeyi nasip etsin inşallah.
Bu da ikincisiii...NişanLım bunu daha cok begendı..Kadın ust tarafını biraz sıktırdı normaLde böyLe değiLNişanLımLa geLinLik bakmaya karar verdim..Snradan begenmez fLn ben takıntıLıyım moraLim bozuLur
Eki Görüntüle 285204
lilaaam ilki benim tarzım değil ikincisinin üstü çok güsel
altına düz yada kabarık daha tatlı bişe yaptırabilirsin
canım güzel ama bence çok daha hoş olacak gelinlikler bulursun. ben bu işten anlıyosam biraz sana yakışacak çok şahane gelinlikler var diyorum
kızlar, öncelikle şunu diyeyim, ilan sahibiyle alakam yok, ve ilandaki gelinliğe bayıldım ama malesef ki gelinliğimi zaten aldım:/ taç ararken çıktı karşıma, inceleyin derim...
TARZ YARATIN MUHTEŞEM BİR GELİN OLUN sahibinden.com'da - 38012026
not: hatun 36 bedenmiş, 36 numara ayakkabısına kadar veriyor
Bu da ikincisiii...NişanLım bunu daha cok begendı..Kadın ust tarafını biraz sıktırdı normaLde böyLe değiLNişanLımLa geLinLik bakmaya karar verdim..Snradan begenmez fLn ben takıntıLıyım moraLim bozuLur
Eki Görüntüle 285204
Göze kalabalık gelıyor bence bu yüzden ağırlıgı yok gb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?