2012' de yazın evlenecekler

meraba kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden. bu kış hepimiz için heyecanlı geçecek. ben henüz nişanlı değilim ama yaza düğün planlıyoruz kısmetse. allah herkese gönlünün dilediğiyle evlenmeyi nasip etsin inşallah.

KızLarrr biLiorum kimse yoktur bayram teLaşında herkes ama çok heycanLı oLdugum ıcın bekLeyemedim sabahı =)

Bugun Kadıköyde 4-5 tane geLinLikçiye baktık yakLaşık 10 tane fLn geLinLik denedim.Çok akLım karışmasın diye de daha fazLa bakmadım..Çünkü her giydiğim daha güzeL geLmeye başLadı...ve kafamdaki düz prenses geLinLik modeLi tamameeen yaLaaan oLduuu AnLadım kii netten foto bakmayLa fLn oLmuo bu iş..gidip yerinde giyip görmek Lazım üzerinde..Fotodan ya da askıda görüp hiç tarzım deiL dediğim geLinLikLer üzerimde süper durdu ve akLımı çeLdii..Son oLarak bir de Fatihe bakıcam...Ve sanırımm diktirmek yerine hazır geLinLikLerden tercih edicem...Çünkü dikiLdiğinde aynısı oLmazsa butun emek boşa gider ve hayaLLerım yıkıLırr die düşünüorum :S:S GeLinLik giymekk süpermişş yaaa Girdiğim bütün geLinLikçiLer foto çekmenin yasak oLdugunu söyLediii =((( Ama bi yerdeee yaLvarr yakarrr foto çektiiiiiiiiiiimmm =)))) Bu geLinLik bu ay geLin dergisinde iLk defa yayınLanıcakmışşş...Bi tane de ödüLLü geLinLik giydimmm Fotoyu payLaşsam mı payLaşmasam mıı biLemıorummm :44: Şimdiden iyi bayramLarrr herkeseeee

neden paylaşmıyasın ki canım hem bisede fikir olur
inş bulursun gönlüne göre

canım kesinlikle katılıyorum, ben nişan elbisem için güya kafamda model belirlemiştim
teyzem gidip mağazalardaki modelleri üzerinde görmeden karar verme sakın, hangisinin üzerinde nasıl duracağını bilemezsin dediiii ve haklı çıktı

gittik fatihte bir sürü elbise giydim çıkardım ve bambaşka bi modelde karar kıldım
kuzenim de gelinlik için aynı şeyleri düşünüyordu, kafasında bir tarz vardı, çok sade ve düz bişeydi istediği, ama teyzem onun da kolundan tuttuğu gibi (evlenecek her kıza yaptığı gibi ) Fatih e götürdü, bir sürü şey denemiş ve daha 2.,3. gelinlikten sonra o sade modelden vazgeçmiş zaten,
ve kuzenim hiç de sade olmayan kabarık etekli çok güzel bambaşka bir gelinlik diktirdi

yani dediğin gibi giyince, üzerinde görünce bambaşka oluyo

ayrıca fotoyu paylaş tabiki

iyi bayramlarrrr
Saol cnmmm sanada hayırlı tatlı bayramlar
Ben de kabarık gelinliklerden hoşlanıyorum tatlım ama prenses modellerınde kımı cok kabarık cok kılolu gösterıyor o yuzden her modelıde begenmıyorum hıc gıymedım tabı.
fotoyu paylaşmanı beklıyoruz
hayırlı bayramlar sanada

amin inşallah mutluluklar dilerim... hayırlı bayramlar

Bu da ikincisiii...NişanLım bunu daha cok begendı..Kadın ust tarafını biraz sıktırdı normaLde böyLe değiL NişanLımLa geLinLik bakmaya karar verdim..Snradan begenmez fLn ben takıntıLıyım moraLim bozuLur

lilaaam ilki benim tarzım değil ikincisinin üstü çok güsel
altına düz yada kabarık daha tatlı bişe yaptırabilirsin

İştee fotoo Gerçi sıfır makyajsız yorgunLukLa anca bu kdr oLuo

Eki Görüntüle 285178

canım güzel ama bence çok daha hoş olacak gelinlikler bulursun. ben bu işten anlıyosam biraz sana yakışacak çok şahane gelinlikler var diyorum

kızlar sakın kendinizi gelinlik konusunda şunu istiyorum bunu beğeniyorum diye şartlamayın. ben ne sade isteyenlere kabarık, ne kabarık şatafatlı isteyenlere sade giydirdim. diktirme konusuna gelince herkesin harcı değildir hayal kırıklığı çok oluyor bu durumlarda o yüzden hazır alıp üzerinize göre yaptırmakta fayda var hem de içinize siner. istanbulda alacak olan arkadaşlar fatihin altını üstüne getirin şahane şeyler bulacaksınız. biz neler bulduk zamanında sizde arayın bol bol gezin üşenmeden

lilaaam ilki benim tarzım değil ikincisinin üstü çok güsel
altına düz yada kabarık daha tatlı bişe yaptırabilirsin

Ben ztn düz tüLLü istiyodum aLtını öyLe de denedım ama begenmedım..

canım güzel ama bence çok daha hoş olacak gelinlikler bulursun. ben bu işten anlıyosam biraz sana yakışacak çok şahane gelinlikler var diyorum

Bu geLinLikLeri cok begendım ya da bunlardan birisini aLıcam diye cekmedim o fotografLarı...Hiçbi yerde foto cekmeye ızın vermıoLardı sadece burda ızın aLabiLdim..Sadece geLinLik nası duruo uzerımde heves ettıgım ıcın cektım..Yoksa tabii kii daha güzeL bana yakışan bi geLinLik tercih edicem ve daha doLaşacagım cok yer var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…