kızlar meraba hepınıze ya burayı okuyunca panık oluyorum ben sızler gelınlık bakmaya bıle baslamıssınız ay ben mu agırdan alıyorum hıc bsey bakmıyorum yedı ay var dugunume
kızlar meraba hepınıze ya burayı okuyunca panık oluyorum ben sızler gelınlık bakmaya bıle baslamıssınız ay ben mu agırdan alıyorum hıc bsey bakmıyorum yedı ay var dugunume
nasıl geçiyor bayram şekerler
her gün gibi geçiyor pek bir farkı yok güselim,senin nasıl geçiyor?
havincim hazır burdayken sana bi kaç soru sorayım tasarımla ilgili olur mu?
koşturmacalı canım. bugün sakinledi artık şükür. kızımla uyuduk bol bol. sonra arkadaşım oğluyla geldi oturdu biraz. gülümü görmek istiyodu arkadaşım öyle geldi gördü çay sohbet falan. biraz önce gitti
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/482174-sizce-hangisini-diktirmeliyim-kizlar.html
havincim bu benim açtığım gelinlik topicim.bunlardan birini seçmeye çalışıyorum.6 numaranın üst kısmını eteğe inişini falan çok beğeniyorum hem göbüşüm olduğu için zayıf gösterir diye düşünüyorum ama eteğinde karar veremiyorum,sence etek hangisi gibi olmalı modern bir gelin olabilmem için bir de tombişim ona göre fikir verirsen sevinirim kuzum kolları da gamze özçelikin gelinliğinin kolları gibi olacak nasipse,o nedenle dantelli detay olması lazım etekte de diye düşündüm.:26:
oyy kıyamam size analı kızlı maşallaaaah
öpüyorum böcüğünü yanaklarından....
teşekkürler canım. bana çok benzetiyolar biliyomusun. çok hoşuma gidiyo. huyu syu benziyo zaten ama görüntü de benziyo. doğurdunda sakladınmı diyolar
Ben geldım canlarımmmmmmmmmmmbenim paşa süprz yaptı aylar sonra nete geldiiiiiiiiiiiii yüzünü gördüm pek bi mutluyum
Ben geldım canlarımmmmmmmmmmmbenim paşa süprz yaptı aylar sonra nete geldiiiiiiiiiiiii yüzünü gördüm pek bi mutluyum
ne güsel ya maşallah...benzemeniz de süper çünkü çocuklar çok acımasız olabiliyorlar.aaa o senin annen mi,hiç benzemiyor diyebiliyorlar...böyle sorulara maruz kalmaz bebişinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?