2012' de yazın evlenecekler

Hatunlaarr gunaydiinn
Nasil geciyo bayraminiizz?
Benimki yorucuuu, bayramin ilk gecesi 12den 2bucuga kadar da et dogradik annemle :)))
Suanda da vapurdayim, uskudardan alicak beni benimki
Onlarda kahvalti edicez, sonra da misafirleri gelicek, suzulucem accuk daha :)))
Aksama da gezicez biraz insallah
Eee sizz napiyosunuzz? Nasil geciyo bayraminiizz?

kızlar meraba hepınıze ya burayı okuyunca panık oluyorum ben sızler gelınlık bakmaya bıle baslamıssınız ay ben mu agırdan alıyorum hıc bsey bakmıyorum yedı ay var dugunume

kızlar meraba hepınıze ya burayı okuyunca panık oluyorum ben sızler gelınlık bakmaya bıle baslamıssınız ay ben mu agırdan alıyorum hıc bsey bakmıyorum yedı ay var dugunume

canım ben de daha gelinlik falan bakmadım ama hafta sonu kına için abiye bakıcam sezon sonu indirimleri varken hazır beğendiğim bişey bulursam alıcam. zaman varmış daha bakarsın sende kuzum

her gün gibi geçiyor pek bir farkı yok güselim,senin nasıl geçiyor?

koşturmacalı canım. bugün sakinledi artık şükür. kızımla uyuduk bol bol. sonra arkadaşım oğluyla geldi oturdu biraz. gülümü görmek istiyodu arkadaşım öyle geldi gördü çay sohbet falan. biraz önce gitti

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/482174-sizce-hangisini-diktirmeliyim-kizlar.html
havincim bu benim açtığım gelinlik topicim.bunlardan birini seçmeye çalışıyorum.6 numaranın üst kısmını eteğe inişini falan çok beğeniyorum hem göbüşüm olduğu için zayıf gösterir diye düşünüyorum ama eteğinde karar veremiyorum,sence etek hangisi gibi olmalı modern bir gelin olabilmem için bir de tombişim ona göre fikir verirsen sevinirim kuzum kolları da gamze özçelikin gelinliğinin kolları gibi olacak nasipse,o nedenle dantelli detay olması lazım etekte de diye düşündüm.:26:

oyy kıyamam size analı kızlı maşallaaaah
öpüyorum böcüğünü yanaklarından....

diktireceksin yani öylemi. bellimi nerde diktireceğin falan. bide kilo fazla derken nasıl yani çokmu fazla azmı. boyuna göre ne kadar fazla kilon. belli bölgelerdemi fazlalık var. göğüs bedenin nedir. boyun kaç bi de. bana biraz ayrıntı bilgi verirsen ben daha iyi yardımcı olurum. özelden yaz istersen açık yazmak istemezsen. böyle yanlış yönlendirmim şimdi

Ben geldım canlarımmmmmmmmmmm benim paşa süprz yaptı aylar sonra nete geldiiiiiiiiiiiii yüzünü gördüm pek bi mutluyum

teşekkürler canım. bana çok benzetiyolar biliyomusun. çok hoşuma gidiyo. huyu syu benziyo zaten ama görüntü de benziyo. doğurdunda sakladınmı diyolar

ne güsel ya maşallah...benzemeniz de süper çünkü çocuklar çok acımasız olabiliyorlar.aaa o senin annen mi,hiç benzemiyor diyebiliyorlar...böyle sorulara maruz kalmaz bebişinde...

Ben geldım canlarımmmmmmmmmmm benim paşa süprz yaptı aylar sonra nete geldiiiiiiiiiiiii yüzünü gördüm pek bi mutluyum

hoşgeldin kuzum.evet gördüm facete çok güsel şeyler yazmış eniştecimgözünaydın tatlım...bizde görüştük bugün nette askerimle,çok mutluyum bende

ne güsel ya maşallah...benzemeniz de süper çünkü çocuklar çok acımasız olabiliyorlar.aaa o senin annen mi,hiç benzemiyor diyebiliyorlar...böyle sorulara maruz kalmaz bebişinde...

çok şaşırtıcı benzerlikler ama güzel gerçekten. gözleri yeşil benimki gbi. saçları da parlak gür benim de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…